27

до 32

преди 10 години

Колко милиона невинни хора изби Нато в Ирак, Либия, Авганистан и други държави, за да могат дъртите изкукали психопати от ФЕД да им откраднат петрола, питам аз. Ето за това се използва Нато и България ще напусне тази терористична организация много скоро. Не, че сме легитимен член на ЕС и НАТО, бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията на България. Никой не е питал българския народ иска ли ЕС и Нато. НЕОСПОРИМ ФАКТ.

26

до 31

преди 10 години

Киевските терористи по-добре ли ти звучи? А майданските престъпници, превратаджии, американските марионетки, джобното правителство?

25

Анонимен

преди 10 години

30хахахаахаахахааххахебати смешника , в кой свят живееш , сигурно е много страшен твоят свят , съжалявам те наистина , вземи се обеси някъде , така ще си спестиш малоумното съществуване .

24

до 27

преди 10 години

Нато е терористична организация защитаваща интересите на малка банда международни престъпници еврей талмудисти банкери. Това е Нато умнико безроден.

23

Анонимен

преди 10 години

""Не мога да кажа дали сепаратистите са нарушили, или не (прекратяването на огъня), но фактите говорят за себе си - вчера през деня и вечерта те стреляха по наши позиции", заяви Селезньов пред Ройтерс."На мене "фактите" не ми говорят нищо, тъй като не идват от безпристрастен източник, а едностранно от киевската хунта.

22

юбералес

преди 10 години

До НовинарЗащо ''Десен сектор'' ще взривява мост в Запорожка област? Тя е под властта на Киев. Моста е взривен от про-руски сили. Релсите в Луганска област също. Киев използва жп линията, за затягане на обръча около Луганск, нормално е опълченците да им попречат. За разстрела на ония ''мирни'' граждани, с ''мирните'' гранатомети е ясна работата.

21

Анонимен

преди 10 години

не бих се учудвал , ако не са го направили русняците , защото и в Босна се оказа , че избиването на пазара в Сараево , което бе предтекс на НАТО да се намесва навсякъде където не му отърва , че е дело на мюсулманите , но НАТО намеси ли се в Украйна , ще има няколко държави по малко в Западна Европа и САЩ , а после всички ще носят последствията на атомната бомба

20

Вирджиния до 22

преди 10 години

Аз пък предпочитам статията да стои, нека нивото да е видно. Очаквайте следващите статии от поредицата като например: "Сепаратистите нарушават примирието, използват вакуумни бомби, украинските сили за сигурност ги ловят във въздуха с голи ръце преди да са избухнали"!)))

19

Новинар

преди 10 години

Няма също така инфо за взривения снощи железопътен мост в Запорожка област... А също така за взривените два участъка от релсите във Луганска област..... Тези националисти от "Десен сектор " все повече започват да приличат на братчедите от ИГИЛ, който избиват мирното население във Ирак и Сирия..... Има информация за разстрели на мирни граждани съчувстващи на опълченците във Счастие Луганска област !!!!!!

18

пич

преди 10 години

махнете статията , НЕ СТАВАЙТЕ ЗА СМЯХ!!!

17

Анонимен

преди 10 години

В Украина живеят много смели хора и се борят за свободата си ,а у нас на заспалият и страхлив народ,му взеха свободата без бой и врява !! Затова болшинството от нашият заспал народ,не може да проумее за какво се борят украинците !!

16

Анонимен

преди 10 години

OBSTRELVALI SA, DA. AZ VEDNAGA POVIARVAH.

15

Вирджиния

преди 10 години

Ако Русия се намеси в гражданската война, подобно на ситуацията в Крим около 90 процента от укро армията ще се запише в руската армия. Ще останат само частните гвардии на олигарсите, но те ще се саморазформироват, защото се наемници и не им се бие срещу силен противник.

14

Украинецът

преди 10 години

хората ги е страх от собствената си армия г-це Вирджиния... там "умиротворителната армия"избива невинни жени деца,мъже...това ли струва свободата на украинаааа?????Същата иска да накара Русия да навлезне в територията й, но Русия е умна и не смее!!!Дърпат с цяла сила Русия към Война... !!!спрете да лъжете хората моля ви!за мръсни фалшиви пари които печатат...

13

Анонимен

преди 10 години

"Украинските правителствени сили обвиниха...." Крадеца вика дръжте крадеца! - знеме ги тия похватиА до тук толкова разминавания с истината имат че не знам дали са и хора!

12

Вирджиния

преди 10 години

А с Крим беше най-смешно. Западните медии се скъсаха да пищят, че това бил невиждан акт на насилие и агресия, а в Крим имаше 15 000-на укро вайска, от тях 14 000 веднага се записаха директо в руската войска)

11

Дончо

преди 10 години

В Украйна всеки олигарх си има частна армия ,която се бие за неговите интереси и не е подчинена на хунтата в Киев,ВАЖНОТО Е ДА ОТГОВАРЯ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ.

10

Анонимен

преди 10 години

Убийците финансирани от САЩ - борци за правда, демокрация и свобода. В по-цивилизованите държави можете да ги срещнете като протестиращи. Борците срещу финансираните от американците превратаджии - сепаратисти. Стига с този двоен аршин господа. Не беше ли същото, когато протестираха срещу Виденов? От партията майка почнаха да бълват смрад, че им били раздавани по 10,20,30 германски марки. Стига с тази пропаганда. Хората в източна украйна поне имат кауза, докато тези на запад са продажници.

9

Вирджиния до 8

преди 10 години

Те и за използването на фосфорно оръжие нищо не писаха, а Одеското клане бе ниглежирано...все едно са запалили някакви хора вткоро качество, ***, които не заслужават внимание. Реално укро армия няма, има платени, частни гвардии, които се спонсорират от олигарси. Другото, което не се пише, е че всеки ден почти в Русия бягат дезертирали войници и офицери от укро армията или поне това, което е останало от нея на хартия.

8

Анонимен

преди 10 години

то и "украинските сили" не са спирали минометния и артилерийски огън - *** не го споменават!