45

Анонимен

преди 10 години

Крадеше кръгът около Жан, но не и самия Жан Виденов. Те го използваха и го омаскариха, смазаха, изплюха му се в лицето и се подиграха с доверието, което той им е гласувал. Отделно са били толкова кръгове, че той и да не е искал са го действали и всеки го е ръгал отнякъде за неговите си интереси. Иначе самият Жан си остана един честен човек, който може да гледа всеки в очите. Може да се срамува, че е бил толкова наивен да го употребят така и да остане нарицателно име в историята - виденова зима.

44

АНТИМУТРА

преди 10 години

ПРИ ЕДИН РЕФЕРЕНДУМ ДА БЪДЕ ЛИ ВКАРАН ДО ЖИВОТ В ЗАТВОРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ПОВЕЧЕТО ЩЕ ГЛАСУВАТ С ДА!!!!!!!!ТЪЙ, ЧЕ САМО РАЗСТРЕЛ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ НЯМА ДА ГО ХРАНИМЕ ПО-ЗАТВОРИТЕ Я!!!!

43

АНТИМУТРА

преди 10 години

До Анонимен 53ПО-ГОЛЯМ КОШМАР ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЗА ДЪРЖАВАТА НЕ Е ИМАЛО!!!!!ЖАН ВИДЕНОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ВЪПРЕКИ ИНФЛАЦИЯТА СЕ Е РАЗПЛАЩАЛО НЕПРЕКЪСНАТО И БЕЗРАБОТИЦА НЕ Е ИМАЛО! РАЗБИРА СЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА СЕ СТОПИХА!!!БОЙКО БОРИСОВ ИЗХАРЧИ 10 МИЛИАРДА И ОПУСТОШИ ДЪРЖАВАТА С НЕ РАЗПЛАЩАНЕТО КЪМ ВСИЧКИ БЮДЖЕТНИ СЛЕДСТВИЕ БЯХА ФАЛИТИТЕ И БЕЗРАБОТИЦАТА!!!!БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е РАЗСТРЕЛЯН АКО ТОВА ТУК БЕШЕ КИТАЙ!!!

42

До бай Йордан

преди 10 години

В кръга на майтапа ще им кажеш, че няма да ядат, защото живеят в България, а живеят там, защото баща им не си е бил шута от тази дупка преди 20 години. Както впрочем и аз. Ако трябва да казвам на моето - това ще му кажа. Моите съболезнования за заплатата. Един месец ще се избута някак, но три вече е много. Въпросът е да се стабилизират нещата и да не излезе духа от бутилката, защото някои си мерят п......те.

41

Анонимен

преди 10 години

Казах ли ви че управлението на Опустошарски ще е най големият кошмар след 1996 г. !

40

Анонимен

преди 10 години

Разбра се най-накрая кой дърпа конците на държавата и кои са куклите на конци. Хидроинженеринг му е майката. Така се става богат. Всички останали са подставени лица и Свинчо, и Мама, и Мустака, и Олигархски, и Плевелиев, и Боко, и Серж. Може да си се плюят, но ядат от една копаня и гледат да не с.рат в нея.

39

Факт

преди 10 години

Пеевски = Доган

38

Тази овца да каже!!!

преди 10 години

Тази овца министър да каже, нарочно фалирахме банката та да може да я купат Руснаците -- това е истината.

37

Анонимен

преди 10 години

НЕ СЕ КАРАЙТЕ-ВСИЧКИТЕ СА КРАЛИ .

36

Руснаците и Пеевски

преди 10 години

Да се опрем на Руснаците и Пеевски.Те когато управляват няма да има сътресения. Просто бавно ще източат и малкото което има в страната ни и ще реализираме Големият Шлем на Гоце.Ще станем щастливата страна на овцете управлявана от мутрите -- то и сега е така!

35

до 43

преди 10 години

До АнонименТи си или *** или гнусен злобар,при всички случаи си долен лъжец.Докажи,че Виденов е откраднал и една стотинка за какви пенсионни фондове и за каква Майорка говориш,Виденов продължава да си живее в панелното апартаментче,а ти зслужаваш затвор за клевета

34

АНТИМУТРА

преди 10 години

До Анонимен 42ДПС ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ!!!

33

bai_jordan

преди 10 години

Получавам си заплатата в Креди-Агрикол! В петък преведоха парите, а в неделя ми запорираха сметката!!! Успях да тегля само веднъж и сега до следващият месец трябва да карам на мускули!!! И това ако е държава?! Айде аз може да разредя яденетата ама имам 2 деца на тях какво да кажа??? "Тате няма да ядеш днес защото Пеевски и Цв.Василев си мерят пи*ките..."

32

до умерения 31

преди 10 години

Ами като не е откраднал и една стотинка, кой тогава открадна парите!? Или това за червените куфарчета, чувалчета и бусчета е мит, а!?

31

Анонимен

преди 10 години

И в същият момент Станишев си купува замък в Швейцария за 50 млн евро.

30

АНТИМУТРА

преди 10 години

бРАВО НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ!!!!ТЕ НЯМАТ ВИНА, ЧЕ ПЕЕВСКИ Е ОТКАЧИЛ!!!

29

Анонимен

преди 10 години

Твакомуниста и русофила трябва с огън и лопати да се трепе.

28

южен паток

преди 10 години

Андреев каза в прав текст в студиото на Нова тв, че трусът между депутата от ДПС и банкера Цветан Василев идва от парите за изпълнение на българската част от "Южен поток".Андреев обърна внимание, че неразрушимият преди тандем се пропукал, когато започнали да се разпределят порциите за Южен поток. Той цитира седящия до него Румен Петков, че е казвал, че се очаква едни 2 милиарда евро да бъдат откраднати.

27

Анонимен

преди 10 години

Прокаратурата - не е идваол искане до нас - ако дойде - ще го иозпълнимПеевсик заплшвал със смъртни заплахи банкера Цветан василев

26

Загрижен

преди 10 години

Ей, Перчем....няма да го обиждам повече този змей - като го видя и ми се плаче некадърен и слабоумен, даже и Винету не е прочел навремето, финансите на държава ще ми управлява, МЪЪЪЪЪка.