117

emil.popov.35

преди 9 години

Ще победите, братя - бандеровската *** е обречена!

116

Анонимен

преди 9 години

До ЛораПутин е решил да извърши внезапна всеобхватна проверка на Централен военен окръг. В съответствие с неговото разпореждане войските на Центр.военен окръг са приведени в пълна бойна готовност.----браво на него, никой друг нямаше да се сети

115

Анонимен

преди 9 години

Да 154 Нещо си нервен ,скоро ще имате парад гей такъв

114

дълбок сън

преди 9 години

"Срокът от седем дни е "повече от достатъчен, за да започне процесът на разоръжаване и създаването на буферна зона по границата между Русия и Украйна", добави Порошенко."*** ***.След такъв ултиматум,за безусловно,без предложение за преговори изземване на оръжието,кой е този луд,който ще се хване на въдицата?Вие ли бе,***?

113

Лора

преди 9 години

Путин е решил да извърши внезапна всеобхватна проверка на Централен военен окръг. В съответствие с неговото разпореждане войските на Центр.военен окръг са приведени в пълна бойна готовност.

112

Владимир Самбиста

преди 9 години

До Украинец ,относно Европа ,достатъчносте там ,публичните домове са пълни ,за следващата пратка ще ви се обадят !За сега си стоите там ,и се молете руснаците да не ви затворят границата ,че ще умрете от глад !

111

Анонимен

преди 9 години

До ВладимирБраво Украинец ,ти си истински украинец ,всички са ви виновни ,защо не ви дават газ без пари ,вие и срещу България скочихте ,А националната гвардия какво прави и от кои е съставена ,а в Одеса руснаци дойдоха влязоха в дома на профсъюзите и се самозапалиха тържиествено ,ти за бавно развиващи ли не имаш нас хохол мвърляв!------щом ще слушаме джуджетата от кремъл какво казват,трябва да е без пари

110

до 150

преди 9 години

дори и да не следиш със сигурност това е първата мисъл която може да дойде на човек поне един път писал в форумите.

109

Анонимен

преди 9 години

До Adam1966На 7 от сепаратистките водачи Злия Чичо Сам е наложил санкции/ ще могат да си живеят само в РФ след като ги прогонят, дано не се се изпържили да вложат мангизите на запад защото са чао/замръзяват ги янките във фризера на Злия Чичо Сам...>>>------предполагам че живота им ще е рай там

108

Владимир

преди 9 години

Браво Украинец ,ти си истински украинец ,всички са ви виновни ,защо не ви дават газ без пари ,вие и срещу България скочихте ,А националната гвардия какво прави и от кои е съставена ,а в Одеса руснаци дойдоха влязоха в дома на профсъюзите и се самозапалиха тържиествено ,ти за бавно развиващи ли не имаш нас хохол мвърляв!

107

Анонимен

преди 9 години

До до 144смешко ти си глупав, просто изтриха василев а то беше за него-----нали не си мислиш че следя кой кога и какво е написал ?

106

Анонимен

преди 9 години

До до134направо изби рибата,искаш да кажеш че в африка трябва да се продават диаманти без пари? в аляска злато без пари , в франция вино без пари, ама ти си бил много глупав бе.-------не знам каква риба съм избил, ама като е нещо от аляска е ПРОБЛЕМ че струва пари, единствено когато е от милите руснаци трябва да се плаща :)

105

Братска русия

преди 9 години

До До 127--138 ;По време на руската инвазия в Афганистан БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕРТВИ СА 73. По колко им платиха рашите тогава.

104

до 144

преди 9 години

*** ти си глупав, просто изтриха василев а то беше за него

103

до134

преди 9 години

направо изби рибата,искаш да кажеш че в африка трябва да се продават диаманти без пари? в аляска злато без пари , в франция вино без пари, ама ти си бил много глупав бе.

102

Анонимен

преди 9 години

Вижте коментар 131 до 131Ееей, на маймуни заприличахме я този сайт, ей!-----хаахахахаахаха, това се опитвам да обясня от одеве ама го трият :)

101

Анонимен

преди 9 години

До До 127Четох, че давали по 300$ на ден--------Това *** къде го чете в опорните точки в Юта ли?------някъде из *** вестници го пишеше...

100

Анонимен

преди 9 години

извинявайте тюфлеци, ама трябва някъде да си изкарвам негативната енергия.вие сте най-лесните...

99

Анонимен

преди 9 години

Те не са сепаратисти и са прави да не искат ткъв вид "примирие".

98

Анонимен

преди 9 години

1311 1 до 131преди 17 минутиава кирливо недоносено човече ша *** на свинята *** скоро..-----до себе си ли пишеш