321

Ива

преди 9 години

То няма държава от една година, аз не видях Орешарски вчера да е в Аспарухово или Йовчев, кой от кабинета кой? Къде беше помощта им когата хората не можеха да излязат от къщите си.

320

Борко

преди 9 години

Браво, кмете, че правите всичко възможно за да се стабилизира тежкото положение в града ни.

319

Bandit

преди 9 години

Съболезнования за загиналите.Но нека си кажем че кмета на Варна е една *** политическа марионетка, която вместо да се занивама с това да ограничи до минимум щетите на локално ниво не спря да се жалва от държавата още по време на бедствието. Има си ред как се предприемат действия от съответните органи и когато има бедствие ако ще и папата да дойде, той няма да застане с жезъла пред потопа и да спре водата. Спрете с това критикуване на общо основание. Тези неща се случват и ще продължават.

318

водолаз

преди 9 години

До Кирилнеговото място е до отец Кирил,***

317

Борко

преди 9 години

Къде беше държавата снощи??? ОСТАВКА - ОРЕШАРСКИ !!!! Не си достоен да си премиер !!!!

316

Кирил

преди 9 години

До баба крусталенаЗащо?! Орешарски и Йовчев ли те кефят?! Той поне си беше на мястото снощи.

315

Анонимен

преди 9 години

До БатманАми не хулете!!! Достатъчно е да изкажем съболезнования на близките на загиналите... Не е момент за друго.

314

Пепа Драганова

преди 9 години

Крайно безотговорно отношение на Орешарски и Йовчев --май са се самозабравили! Изключвам задълженията Ви на държавници, тях очевидно не можете да си ги спазвате! Но къде е човещината Ви???? Крайно нагли!!!!!! Отново се подигравате с хората и потърпевшите!

313

баба крусталена

преди 9 години

иване иванееее ти си баси смешника глупав иване!

312

В. Стоянова

преди 9 години

Съболезнования на близките на загиналите хора ! С това си изказване господин Портних се издигна в очите ми ! Никой досега не е имал смелостта ,пред камера ,в прав текст да каже,че държава няма !

311

Батман

преди 9 години

До СевдалинаАми ние, които сме на другия край на Б-я или извън нея какво да правим ?

310

Йордан

преди 9 години

Къде беше държавата снощи, къде бяха ДЪРЖАВНИТЕ подразделения Гражданска защита, Армия, къде бяха Йовчев и Орешарски. Нищо не свършиха, хората сами се справиха със ситуацията

309

Севдалина

преди 9 години

Не мога да си обясня, кога имате време да пишете коментари?!Днес бях в Аспарухово, за да помагам... Взмете и вие си надигнете д... да помогнете вместо да злословите.

308

Д.Гешева

преди 9 години

Орешарски дойде сутринта с охраните си и избута всички доброволци за да мине...дойде каза две думи пред медиите и замина.. срамота

307

ДИмо

преди 9 години

Какви сте нещастници. НЕ ви е срам. В този ден на траур вие да обиждате и да обръщате всичко на политика. Как можете. Жълтите стотинки дето ви плащат да плюете денонощно няма да ви стигнат доникъде. Човека беше цялата нощ там, и гледаше да се върши работата съвестно. Какво искате повече!

306

Недев

преди 9 години

Държава имаше ама вече беше малко късно.... !

305

edin

преди 9 години

За Портних пазя мокрите си чорапи от вчера.С тях по розовата му фзиономия!

304

pipi

преди 9 години

Хора,стига политиканства,по-добре изпратете 1 SMS ,за да помогнем на хората и ние да покажем,че можем ад се обединим.Хората от Варна най-вероятно знаят какво представлява кметът им и приказките му не могат ад заблудят никого.

303

edin

преди 9 години

Хайде,пишещи!c текст DMS VARNA на 17 777-1лв.sms за Аспарухово!!!

302

Лора

преди 9 години

До: отговорнитеКопие: до по-отговорните...............Уведомяваме ви, че точно преди 10-ина дни гласувахте вдигане на основните заплати на кметовете,кметските наместници и общинските съветници,щото сте били мноооооооого отговорни.Молим ви за преразглеждане на гласуваното решение,тъй като на практика се ос.....рахте.Съболезнования на близките на загиналите.България,20.06.2014Подател: Народът