42

Анонимен

преди 9 години

ОЩЕ МАЛКО И НАРОДА ЩЕ ОТХВЪРЛИ *** И ТУРЦИ ЗАВИНАГИ.ЗА *** НЯМА СМИСЪЛ ДА ГОВОРИМ ТОЙ САМ СИ НАБИ ШУТА ЗАВИНАГИ

41

БГ

преди 9 години

До НиаНЕ ВИ ЛИ Е СРАМ НИЯ ИЛИ КОЙТО И ДА Е ЗАД ТОВА ИМЕ! ТОЗИ ЗАКОН Е ЗЛОВРЕДЕН ЗА ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ,А ТЯ ТРЪГНАЛА ДА ПИШЕ,ЧЕ БИЛО ЗАДАЧА НА ГЕРБ!МИ НА КОЙТО И ДА Е ВАЖНОТО Е КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА ОБЩЕСТВОТО,А НЕ ЗА ШАЙКА ОЛИГАРСИ И МАФИОТИ,КОИТО ВИЕ ЗАЩИТАВАТЕ! И НЕ НИ КАЗВАЙТЕ КАКВО Е СРАМНО,А УВАЖАВАЙТЕ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!

40

444

преди 9 години

Браво! Хиляди полицаи и техните семейства приветстват решението на парламента и новия ЗМВР!!! Герберугите, както обикновено работят против хората!!!

39

Анонимен

преди 9 години

Комунистите и техните лакеи от Атака барабар с турците са като настъпани змии -гърчат се в агония но все гледат в последния миг от живота да клъвнат някой !! Въпросния закон недоразумение ще изкара максимум три четири месеца ,но за тях е по важно да правят мизерии и спънки на следващото правителство!!!!!!!!!!!!!!!Което посмъртно вече няма да е тяхно ,а Сидеров окончателно си подписа смъртната присъда като политик ,какъвто впрочем никога не е бил!!!!!!!!

38

Дая

преди 9 години

Избраният с измама президент трябва да си ходи!

37

Ниа

преди 9 години

Плевнелиев е срам за поста,който заема. Ветото му не беше нищо друго освен една продиктувана от ГЕРБ задача.

36

Анонимен

преди 9 години

Комунистическата русофилска *** електорат на БСП и Атака и да иска и да не иска Бойко Борисов ще е новия премиер и това го заяви най-категорично българския народ на последните състояли се избори в страната. Българския народ иска демократично управление с човешки права , свободи и добър жизнен стандарт. Българите мразят социализма , шуробаджанащината , мързела и лежането на социални помощи. Народа иска справедливост и затвор за червените престъпници.

35

Messerschmitt

преди 9 години

Вьрно бе, маймуни Днешни, що не пишете за разрушаването на паметникът на културата - ЛЕТИЩЕ БОЖУРИЩЕ!

34

ВТОРО ВЕТО!

преди 9 години

Президента да наложи второ вето!С всеки изминал ден тройката разбойници доунищожават жалките останки от държавата!Вън от парламента, изедници!

33

sante_dog

преди 9 години

Волене, тези 30 сребърника ще ти приседнат! Още есента ще ти приседнат.

32

никога вече бсп

преди 9 години

Докога ще има ограждения пред парламента? Не знаете ли, че не е законно. Червени ***, омитайте се по-скоро.

31

Анонимен

преди 9 години

Райт, събуди се бе, събуди се бе.

30

райт

преди 9 години

До АнонименЩЕ ТИ СЕ ГННИДО НО НЯМА ДА ВАЛИ,ЧОВЕК С 6 АПАРТАМЕНТА И 2 ВИЛИ НЯМА ДА СЕ СЛОЖИ ПАК И НЕЗНАЙНО КОЛКО ОТКРДНАТИ ПАРИ ОТ МВР КАКТО И ОСЪДЕН НА 4 ГОД ЗАТВОР-ХИХИХИ *** НЕЩАСТЕН СИ ГЕРБАДЖИЙСКИ

29

Анонимен

преди 9 години

Роска Мишката отново в миша дупка БУАХАХАХАА

28

Битака

преди 9 години

Юрушшш атакистии да осереме парламента докато можеме, че после ще ни остане само пикането по оперите Юрушшшш.ИЗВИНИ СЕ БЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ ИЗВИНИ СЕ БЕ

27

are_kulata

преди 9 години

Га АТАКА я погребете, Борисов ще владее 4 езика, 3 от които перфектно.Докато има горди лъвове и православен кръст на Българския герб, ще има и националисти.

26

райт

преди 9 години

браво най-накрая едно свестно нещо което МУТРАТА НЕ ГО НАПРАВИ ЗА 3,6 Г А ДОРИ СЕ ОПИТА ПАК ДА ТЪРКА МВР ОТ ТОВА ДЕТО Е ЯЛ ХЛЯБА СИ ТОВА Е НАГЪЛ ТИП.ИНАК ЗАКОНА Е СУПЕР ВЕЧЕ УДАРИШ ЛИ ЧЕНГЕ МАМА МИЯ НЕ Е КАТО СЕГА ,А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КОНКУРСИТЕ И С ТЯХ И БЕЗ ТЯХ ЩЕ СИ ИМА ВРЪЗКИ ВИНАГИ ТОВА НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ.

25

Анонимен

преди 9 години

Аз пък няма да гласувам за гойко борисOFF

24

Анонимен

преди 9 години

Слагат минуси за това, че системата е препълнена с безделници на ръководни места по на 50-60 години. Сега вече и работодателят няма да може да се освободи от тях. С бастунчетата ще гонят айдуците. Смешници жалки.

23

Анонимен

преди 9 години

Цветанооов, връщай се по-бързо, че вече не се издържа.