59

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕдва ли различна съдебна система може да промени психична нагласа. Дали си щастлив или нещастен е до голяма степен личен избор и въпрос на възпитание.

58

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно никакъв шанс за достоен живот и задоволяване на базови нужди по нормален, почтен начин според възможностите, никакъв респект към лични качества, образование, труд, морал, тъй като всеки дълбоко в себе си е отчаян и програмиран, че те не работят в България.Безумна агресия към етническите българи, както каза друг коментатор от всички възможни институции и работодатели, което рефлектира в злоба и завист за въздуха, който другия диша, мислейки си че така ще спечелим за нас малко въздух.

57

sante_dog

преди 9 години

"Българите също така изпитват най-слабо задоволство в ЕС от социалния си живот или от семейството си."Не е само до парите - ако е така защо сме нешастни и в семейството си? Там какви пари ти трябват за да си щастлив с децата си? или с жена си/мъжа си? Просто сме такива. Все другият е крив (дори когато опре до семейството - пак другия е виновен). Айде със здраве и малко по-позитивно.

56

Анонимен

преди 9 години

България е прекрасна държава!Българите са богати (сред първия 1 млрд. човека от 7 млрд.-ната планета; българите са член на най-силния клуб за сигурност (НАТО) и член на една от трите най-богати общности в света (ЕС).Въпреки това, българите сме нещастни. Защо? Заради огромната несправедливост!Най-голямото нещастие на България е корумпираната съдебна система. Един удар там и всичко ще дойде на мястото си!

55

Анонимен

преди 9 години

В България, българинът клати себеподобния, както и когато може. Политиката е чудесен пример за това, а дори наш Бойко ходи чак до САЩ да клепа България. Такова чудо няма никъде.

54

гого

преди 9 години

Българите са прекрасни хора но... не можеш да видиш такива хора, ако нямаш красотата в себе си. Ако виждаш в хората само чалгари и простаци, то и рая да попаднеш все тая - всичките ще ти се виждат такива...

53

Анонимен

преди 9 години

Много висок % на доволните, нещо не ви е вярно проучването. Качете се в метрото и вижте физиономиите на хората.

52

Колето вече пие

преди 9 години

До49Ма ша *** разплачеш щото нямало позитивни ора с ценности.Ми като имах такива от 1990 година що стана?Хвана ме скурбяла от глад щото по твой думи парите небили всичко.Ми като не са Бизнеса-БГ да дава заплати на хората по 1000 лева.Зело си тук маймуни с трици да ловиш-на гладен човек проповед да праиш.Върви при онези с пурите-уискита и милионите окрадени за 25 години които днес ни учат на морал и етика-разбира се лицемерно.Не ти стиска при тях?Ще те изритат-а тук при нас гладните може?Наздраве

51

?

преди 9 години

Новината от преди пет години ли е?Че май преди толкова четох същото. Преписано от преди още толкова.

50

Анонимен

преди 9 години

38 процента(1.5мил.)-шопа с голямата заплата и големия мързел!Останалата България е като след ядрена бомбардировка!

49

с.

преди 9 години

Българите са прекрасни хора,ама някой друг път!Бил съм свидетел неведнъж как в чужбина хората от тая или оная нация да се подкрепят и да си помагат,а в същото време българите да се чудят как да се изклатят взаимно!Много българи по света не искат и да чуят за сънародници!В България пък тая "нация" овчедушно и равнодушно се оставя да я подритват и затъва в оскотялост,чалга и простотия!И,да,наистина България е прекрасна страна,но е съсипана и засрана от населението си!Пълен ***!Това е истината!

48

бойкомет

преди 9 години

Бойко е виновен за това.Преди да дойде на власт българите бяха по-щасливи.Бойко засрами се и се скрий в Банкя.

47

регулировчик

преди 9 години

Баба Ванга:Мале, мале, проклет народ сме!

46

Анонимен

преди 9 години

То в БГ по-добре да си *** или бездомно куче отколкото етнически българин!

45

Анонимен

преди 9 години

Никога няма да бъдем щастливи в гейропа, нямаме работа там.

44

gogo

преди 9 години

Тези статии имат за цел да ни внушат колко сме зле, за да останем пасивни като стадо овце и да бъдем само стригани и доени. Това не е вярно. България е прекрасно място с прекрасни хора, оттук към света неколкократно са тръгвали мощни вълни - Орфей, Кирил и Методий, богомилите, Беинса Дуно, които са внасяли духовен тласък за цялото човечество. Всеки ден в България стават стотици прекрасни неща, които никога не достигат новините, защото журналистите са заети да се ровят за най-низкото и гнусното.

43

optimist

преди 9 години

Гарантирано от БСП - 65 г. във властта!

42

Пешко

преди 9 години

Лъжа и капиталистическа пропаганда! Първо, че вече няма страх, второ махнаха "българоубийствения данък Дянков", а откак другарят Стойнев пое икономическото кормило доходите се вдигнаха драстично и едва успяваме да се справим с германските бежанци, които на талази търсят у нас по-добър живот.

41

balgarin

преди 9 години

mnogo boli kogato ti kazat istinata ;no vaznoe nie da glasyvame za DPS i radosta shte se varne :::::::

40

Анонимен

преди 9 години

Коментарите, които чета, малко ме отчайват- доста злобен народ сме като цяло. Народ, който мисли само за заплати и пари. А това не е всичко в живота. За да се стигне до високия доход, трябва адекватна ценностна система и читав характер. Такива хора у нас има доста. Но повечето са негативни личности, които наистина нищо не заслужават и няма и да го постигнат абсолютно никога, където и света да се намират. Просто ***.