25

varg

преди 9 години

За какво такъв концерт се прави на закрито

24

ЙЙ

преди 9 години

Винаги съм казвал, че тази музика е за интелигентни хора. Като чета тези преди мен, то по тяхната логика и американски екшъни не трябва да позволяваме и на децата да гледат и никакви филми, щото са пълни с насилие, убийства и ужаси. Хора овладейте се, всеки има право да харесва каквато музика си иска и ако тази не става нашата чалга става ли? В Германия преди два дни като са били над 70 000 човека на концерта, те също ли са ***? Ние все най ги разбираме работите, но все сме до ушите в лайн

23

кънибалъ

преди 9 години

Дай дъщеря си на палача.....мммммммммммммммм ахххххх хррррр *** просто нямате чувство за хумор.Вие от това ако се стряскате въобще не трябва да посягате към дет метъла, че може да се наакате.

22

бай иван

преди 9 години

на всички, които са си завели децата на концерта да им се отнемат родителските права. също на ***, които учат децата си на просия и ги експлоатират да им се даде като пример ако прекалят един ден,чак толкова много какво ги очаква - отнемане на родителските права.

21

Анонимен

преди 9 години

До ПрисъствалИ аз!

20

до Присътвалия

преди 9 години

миличък, преведи "Bring your daughter to the slaughter" на синчето си. все пак си е текст. може да отключи някоя олигофрения или агресия у него? нали така? няма да го направиш. викайте си, дерете си на някакъв странен език, един ден като разбере каква помия е пял, ще се отврати.ако не се отврати си е същия *** като теб дето се кефиш на подобни смислени текстове.

19

бай иван

преди 9 години

не знам кой може да измисли песен със заглавие "Bring you daughter to the slaughter". друго нямам какво да кажа за Icon Maiden. може да са добри музиканти, но са с психични отклонения стил Юлиян Вучков и Волен Сидеров в едно.

18

Присъствал

преди 9 години

Не знам каква е била точната цифра. Във всеки случай, Арената никога не е била толкова пълна. Знам, че капацитетът е 12000. Махнати бяха ниските седалки, но за сметка на това пък на терен не можеше да се хвърли игла. Аз залагам на 15000. Както и да е. Това е концерт в зала, и шоуто беше за зала. За всички, които ги/ни наричат пенсионери..... Милички, дано когато станете на нашата възраст, да има още титани, които продължават да пеят с все същия успех повече от 30 години. Аз бях със сина си :)

17

Анонимен

преди 9 години

Според мен, Валя май е провокатор-да накара хората да се подразнят и поразпишат на коментари...но това си е мое мнение.А ако не е-начи е *** оФца!!!

16

valiq

преди 9 години

vasha si rabota, vseki ima pravo na vkus! Az ne haresvum vashia!

15

ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

преди 9 години

ДО valiaпърво се научи да пишеш,после коментирай нещо дет не си била!!

14

Анонимен

преди 9 години

Едни пенсионери на сцената забавляват други пенсионери от публиката

13

Спарта

преди 9 години

До valiqДобре ти го е казал браД ти :)))

12

100 години калъфки

преди 9 години

До 7 Валя,Вале, да знаеш, че брато ти не те е излъгала грам, като е казал, че си проста. Довери му се :)

11

ZAPOZNAT

преди 9 години

DA VI KAGA ZA BROQ NA HORATADOLU NA TERENA PRODADENI 9000 BILETANA DTORO NIVO 4500 BILETANA TRETO 3000 BILETAI MOGE BI E IMALO I OKOLO 500 CHOVEKA S PROPUSKI

10

O.o

преди 9 години

До valiqБеги у лево да си слушкаш силиконките как се прозяват като гладни вълчици по коледа. Чалгата май позалязва вече ...

9

Еди

преди 9 години

Не знам дали е имало 20 000 фена, ама всички места по трибуните бяха заети, а долу пред сцената беше претъпкано. Все пак ми се струва, че по-реалистичната цифра е до 15 000. Във всеки случай цифрите нямат никакво значение. Важното е, че шоуто беше супер :)

8

cnupmucm

преди 9 години

До valiqВеликолепен правопис, почти като логиката ;)

7

Ричи

преди 9 години

До коментар 1:Не, в Белград и Атина няма по два концерта. В Белград има един концерт, също както и в София. А в Гърция, от това турне, което започна още през 2012-а, няма нито един концерт.И ти си проверявай информацията, преди да пишеш простотии.

6

фсб

преди 9 години

До просто феневала за коментара :)