70

Registriran

преди 9 години

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА Еврогейскоят стана окончателно смешен, и защо бе *** нещастни беше необходимо да ви опре та да разберете, че в Украйна са най елементарни крадци, крадоха предния път, крадат сега и ще продължават, какво да се прави ген.

69

до 124

преди 9 години

"в Русия отдавна социализм няма !!!"Сакън! Не му го казвай бе, това е единственото, което крепи клоуна на форума СРАНДЖАТА.

68

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАв Русия отдавна социализм няма !!!

67

Анонимен

преди 9 години

до 116. ЕС и САЩ - да. Но защо организираната престъпна групировка ГЕРБ. Защо българския народ не може да разбере, че "Вълкът козината си мени , но нрава не". И не само това вижте какви образи има в парламентарната група на ГЕРБ. Тези ли ще ни извадят от калта! Трябва нещо ново!

66

Анонимен

преди 9 години

Странджа, ти искаш ли газ в България, какъв да е той и на каква цена да идва?

65

РЕДАКТОРСКО

преди 9 години

То не е Странджа,то не е Македонски и куп евроатлантически ***!40 процента от газпром е собственос на частни лица!Научете ги кои са!Третият енергиен пакет е замислен във Вашингтон,за да може да саботират Европа и да пробутват яловата опера Набуко,за която няма нужните количества газ!Искат да получат една четвътр от пропусканият обем за добър ден без да вложат евро!!Чакайте само арбитража на СТО и гледайте мутрата на Йотингер!

64

Анонимен

преди 9 години

Абе и баба знае да преговаря за газ през юли и да се прави на бабаит. Ще видим каква песен ще запеят и ЕС, и Украйна, и Яйценюк, и Идийотингер през ноември! Сеха още им е широко около врата! Сакам и наш Боце да го видим като премиер през декември как управлява в министерски съвет на духалки и как ГЕРБ гласуват закон за спиране на Южен поток без отопление в парламента.

63

до 111

преди 9 години

Така, е, при него конкурсите ще се спечелят от "правилните" компании, тоест от ЕС или САЩ и тогава няма да има "нарушения", както стана с Белене и Уестингхаус.

62

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези мистериозни "нарушения", които дъвчете от месеци бе, Гюнтер? Айде покажи черно на бяло кое нарушава България, изкарай документите за Южен поток и Европейското законодателство, и точка по точка показвай кое нарушава на европейския закон. Така се прави, а не с приказки по медиите.

61

Стамболийски

преди 9 години

До СтамболовАко обаче един ден цените рязко паднат... ако обаче баба ти беше мъж, ти щеше да си излязъл на дедо ти от ануса! Обаче май точно така е станало и нищо чудно и Путин да се срине. При всички случаи обаче много ако има около теб! хуахаха

60

Анонимен

преди 9 години

И ега ква стана тя?????Кой плю по проекта???Аааа, *** Лостов, Баце Банкянски, РиФУрмЪтУрИтИ,Бюрека и т.н..Ай сиа си ИбИетИ милата майка, ***!!!

59

Йотингер

преди 9 години

Енергийна независимост от Русия, хъката-мъката, не спирайте газта, ще преговаряме, лалала, няма да санкционираме Милер, ала-бала, дрън-дрън, ще подкрепим "Южен поток".

58

Стамболов

преди 9 години

Хаосът е планиран отвън и се провежда чрез енергийната ни зависимост Въпросът вече не е Кой?, а Кои?. В различно време различни хора са били задкулисните играчи, които правят пари чрез политиката. Има външна политическа схема за този хаос. Има огромни пари, които развращават българската политика. Те идват покрай енергийната ни зависимост. Над 2 млрд. се очаква да бъдат откраднати от Южен поток, тези пари се дават за да няма в родната политика лица, които да работят за енергийна независимост в България.

57

Стамболов

преди 9 години

"Природният газ е за Путин почти толкова важен, колкото въздухът, който диша. Докато има газ, той е непоклатим. Ако обаче един ден цените рязко паднат, Путин ще се срине, а с него и цялата руска енергийна империя.

56

но комент

преди 9 години

Странджа, хващай влака да отиваш в Източна Украйна, да се биеш против руснаците.та да станеш и ти герой от "небесната сотня", т.е. да се изпариш на небето.

55

Анонимен

преди 9 години

странджа тоя магарешки е взел да ти пробутва негодни илчаи шъ знайш

54

но комент

преди 9 години

десен сектор половината вече заминаха за Русия, с еднопосочен билет.Както виждаме- изтрепаха руснаците,майдановските герои.Така ги изтрепаха, че скоро няма да остане нито една жива майдановска ***, та да ни я пратят в България.Тия се оказаха герои само против мирни хора, руския спецназ ги коли като пилета .толкова лесни са, че руснаците са издали заповед- да се трепят само по предварително зададена бройка, да не ги изтребват извън бройката.

53

Анонимен

преди 9 години

ЕК ще подкрепи този "Южен поток" от който Кремъл ще загуби интерес !

52

Анонимен

преди 9 години

още още още още още

51

до СРАНДЖАТА

преди 9 години

Сранджа, казах ти, ако представата ти за справяне с "комунизма" е Десен сектор, тогава си стягай багажа за Украйна, там е твоят рай.