60

от 61 до 62

преди 10 години

ГЕРБ вече беше на власт и не видях никой *** да е зад решетките.Трябва ни генерал Пиночет,а не генерал Борисов. Вижте ги сега къде са чилийците и след 1000 години не ще ги стигнем.

59

Анонимен

преди 10 години

Аман от мерки!Орешарски, ако не искаш остатъка от живота ти да протече в забвение и отхвърляне от хората, както се случи навремето с Виденов, давай оставката, иначе рискуваш да понесеш голям товар на себе си.

58

оги

преди 10 години

Не мога да разбера как непрекъснато теглим кредити и все правителството е страшно успешно.Егати наглаците!!!

57

Анонимен

преди 10 години

Тоя е пътник, но пак продължава да предлага спешни мерки :))))И какво ще предложи спешно за Южен поток???Сигурно ще предложи, последно преди да си отиде, да се стартира проекта.Защото, нали, това е най-най-най важния проект за България от стотици години и без него страната, видите ли, ще се срине.Комунистически глупости!Интересно ми е, къде е онази безмозъчна пионка Стойнев?

56

Анонимен

преди 10 години

соц-*** България , умира ...що , никой не жали ...А

55

БЪЛГАРИИИИ...

преди 10 години

НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!!!НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ СИ ---ЗА ДА СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ!ЮЖЕН ПОТОК --УМРЯ!!В МОМЕНТА , ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ИЗБИВАТ , ЗАРАДИ ПАРИТЕ И НЕУСТОЙКИТЕ ПО НЕГО!!ТОВА Е СКАНДАЛА МЕЖДУ ...Д.ПЕЕВСКИ И Ц.ВАСИЛЕВ!НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО...??!!!

54

Анонимен

преди 10 години

КЪДЕ Я ОСТАВКАТА БЕ ***?!?!?!?!?!?!?!?!

53

ПРОСТО Е!!

преди 10 години

ВЛАСТТА , ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ Я ИСКА!!!!!!ДА МУ МИСЛЯТ ТИЯ , КОИТО СА В УПРАВЛЕНИЕТО!!ОЛИГАРСКИ ИМАЛ ПЛАН ...ДО СЕПТЕМВРИ....ХА,ХА,ХАААААААААА..???!!!!А , СЛЕД СЕПТЕМВРИ ---БЕЛИЯ ПОКРОВ ЗА УМРЕЛИТЕ ,.... ОТ ПРОФСЪЮЗА ЛИ ЩЕ ГО РАЗДАВАТ ИЛИ ОТ ПАРТИЙНАТА ЦЕНТРАЛА НА ПОЗИТАНО-20.....??!!!!ЕГАТИ , СМЕШНИЦИТЕ....

52

Анонимен

преди 10 години

правителството ще даде оставка, ама някой друг път. всичко е лъжи, наглост, лицемерие

51

анонимен

преди 10 години

на калпавите политици един разумен човек им пречи,оставката си този човек ще я даде след като в парламента бъде гласувана,друго са махленски приказки на необразовани и неграмотни хора а към настоящия момент никой не го прави.

50

Иво

преди 10 години

Какви планове правиш бе, палаш? От тебе се иска само да освободиш мястото и да вървиш на майната си, *** долен. Нали щеше да се махаш като подрепящите те партии ти свалят доверието. Е и гея и бея казаха, че е време да се махаш, ти какво чакаш? Боже, какво безгръбначно се води премиер на България!

49

За Олигарски

преди 10 години

Орешарски е : "печена козя глава на фурна" ! Ние искаме избори, оня руски таварищ Гея-също!Давай оставка Гад *** или ще те пребием с паветата! Спираме ти издръжката-червен ***!

48

Анонимен

преди 10 години

Кутев, Моника, шестимата ви резидентни *** липсват, вече с 39 минути закъсняват!Да не би да е имало съкращения? Тамън бяхте открили шест работни места...

47

Анонимен

преди 10 години

Наи-лесно се манипулират бедните и неграмотните хора.Един известен професор говори за 200000 хиляди паднали руси за свободата на България.това му е достатъчно на неграмотния за да бъде убеден русофил в което няма нищо лошо ако не е имперската политика на правителствата на Русия от векове и до днес.Да не говорим че една България на волга изчезна от картата на света.

46

Анонимен

преди 10 години

ПРИ ЕВЕНТУАЛНИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ,ЗАЩИТАВАТ ПАРТИЙНИ ИНТЕРЕСИ А НЕ НА НАРОДА

45

До petrov

преди 10 години

Има, казва се ГЕРБ! ;)

44

petrov

преди 10 години

Дано след тези избори дойде такава партия на власт която да вкара всичката червена *** в затвора!Ако има такава партия аз ще гласувам за нея!

43

Анонимен

преди 10 години

Една предизвестена смърт.

42

Анонимен

преди 10 години

Болните червени мозьци един по един изключват.

41

sn

преди 10 години

Планът е ясен - ще теглят още 1-2 млрд заем лично за доган, за да го компенсират за отложения строеж и крадене по ЮП. *** комундрелски, колко пъти ни натрисате дпс-мафията да ни управлява!!!