46

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Не бежанска вълна, никой не иска бедна и проста България, те искат трамплин към запад да смучат техните облаги като нашите ***. Ние сме като тях по нрав и обичай, дойде САЩ и обедняхме и всички хукнаха на запад да се спасяват а там им смучем социалните облаги без да работим а само лъжем и крадем - това сме ние българите като арабите, няма разлика !

45

Анонимен

преди 10 години

Очаквайте нова бежанска вълна към България!

44

Анонимен

преди 10 години

това на снимката направо като пърлачка шопара за 2-3 минути и е опърлен

43

Комунист

преди 10 години

Ало пичовете на хранилка от Отровено общество като тоя отдолу! Стига бе стига бе не ви ли писна да бълвате тая повръшня с демокрацията, на хората им писна, двама на кръст сте а пищите за 1000. Разберете, това е и написано черно на бяло, колкото по-беден става народа, толкова вероятността от социалистическа революция нараства! Най опасен е човек който няма какво да губи, а такива в БГ стават все повече. Хората видяха истинското лице на капитала!

42

СТАРА ЗАГОРА

преди 10 години

Обесихте Садам дето държеше изкъсо племената, арабите не искат западна демокрация, това никога неможе да стане, сбъркана политика е запада, вижте Авганистан, Ирак и Либия - там нищо не може да стане, арабин неможе да стане американе, все едно гарга да стане гълъб. Искахте техния петрол и обявихте война но няма да ги демократизирате, те ще ви трепят на всеки ъгъл и ще ви режат главите - ТЕ ВИ ОБЯВИХА ДЖИХАТ, но ако се съединят с Русия и Китай, с Америка е свършено !

41

Анонимен

преди 10 години

"Сирия също не е нормална , тя е светска или по светска от околните , но това е заради арабския социализъм който се опитваше да налага клана Асад , той пропусна момента когато можеше да се отегли с чест и евентуално в Сирия да заработи демокрацията , сега не знам дали ще доживеем там да се омиротвори,като Ливан"А тук не съм съгласен с Одисей.Ако Асад беше се оттеглил, на негово място щяха да дойдат именно тези от ИДИЛ. Даже и по-големи ***. Кучето се дресира с къса каишка.

40

Анонимен

преди 10 години

"54 Един от най-основните инструменти на Демокрацията са изборите и колкото са по честни и свободни , толкова тя е по действаща , защото така отразява вярно волята на народа"Тоя Одисей си го спомням веднъж големи простотии беше ръсил. И съм го запомнил като простичак. Но в случая съм абсолютно съгласен с него.Освен това, нека ви напомня, че всички които сте му сложили минуси на твърдението, сте същите тези хора, които разказват как "Крим се е ОСВОБОДИЛ с РЕФЕРЕНДУМ".Двойни стандарти!

39

Анонимен

преди 10 години

Те тия ИДИЛ,че са терористи, такива са си. Само не ми е ясно, защо навсякъде на терористите им се вика терористи, а само в Украйна им се казва просто "бунтовници"?В Украйна са си руски терористи също. Разлика с тези *** в Ирак няма! Едните се бунтуват против едно, другите против друго. Само дето по-лесно е да разбереш какво искат тия от ИДИЛ дето са терористите в Ирак, отколкото да разбереш какво искат тия руските терористи в Украйна, на които нищо не им липсваше никога.

38

Петкан

преди 10 години

ОдиСей-чо я кажи ти школото на Отровено общество ли си завършил или на Института за изследване на демонокрацията или имаш образование? Питам си та да знаем къде да те пращаме после да ги учиш на демокрация- САЩ или Брюксел. Аммм или искаш мисия в Ирак, до колкото разбрах трябвало да се учат и те :-)

37

Петкан

преди 10 години

А бре манете го тоя ОдиСей-чо бре, живота го е онеправдал. Момчето е било само за президент на САЩ или поне дупитат у Евру парлиаменто, а той завалията са родил баш у най задънената улица уСуфету у ***. Дайте да му съберем парички да го пратим при джихадистите да ги научи на демукрация, че те непослушни па и не знаят как.

36

Анонимен

преди 10 години

Елкееее отново си се изказала неподготвена, джанъм. Истинското решение е САЩ да спрат да финансират бунтовниците-терористи в района. Така и нови държави повече няма да бъдат съсипвани. Белким Ирак, Афганистан, либия се оправят. Ама няма, имат прекалено много петрол.

35

Бънди

преди 10 години

Абе защо все някой трябва да се меси? В Северна Корея никой не се меси, а им режат ръцете за изтърван чайник. Вечно ЕС или някой друг много велик трябва да се меси. Все едно да влезе някой у вас да ви пита що опъвате жена си отзад.

34

Петкан

преди 10 години

ОдиСей-чо мамин златен, а бе ти почиваш ли изобщо бре моето момченце? Хоби нямаш ли си, туй писане под статиите никога ли не ти омръзва. А бе да не си на заплата към днес.бг, ама не не вярвам да са паднали толкова ниско, да се занимават с пубери, чиито основен сорс е Интернет и чичака Гуугл.

33

Анонимен

преди 10 години

Само Волен!

32

Гневен българин

преди 10 години

***?Ооо,ясно.Дори няма и да чета тази мазна,измислена и миришеща на лъжи и проамериканска пропаганда статия.

31

Петкан

преди 10 години

Я пубера ОдиСей-чо тук се появил. Сега и от ислям разбира, леле тоя чичко Гуугл чудеса праи с младежта. :-) А по отношение на ИДИЛ изобщо не е грешка на запада, САЩ просто след неуспеха със Сирия отвътре сега субсидират създаването на една нова огромна терористична база-държава, която ще използват за нахлуване после в Сирия и/или Иран и никой няма да може да ги обвини че нарушават международните закони, защото ще кажат че са джихадистите.

30

Бойко не Борисов

преди 10 години

До Одисей 1САЩ чрез ЦРУ и сродните му организации винаги са финансирали терористите..Ал Кайда е рожба на американските и саудитски капитали плюс идеологическото инженерство на пакистанските разведки.Е палачинката се обърна,но факта си е факт.Краварите никога не са се гнусили да използват терористи.Правят го и сега,просто асортимента от оръжия е леко ограничен не,че им пука много.Забранителния списък е само за пред общественото мнение.

29

fly

преди 10 години

Защо трябва изобщо да се месим във вътрешните работи на която и да е държава?

28

анонимен

преди 10 години

да каже САЩ защо...

27

Край

преди 10 години

Да е честита на иракчаните и либииците американската "демокрация".