29

призив!!

преди 10 години

Да гласуваме братя!! Както е рекъл Станишаката в края на юли!! Отменете си резервациите, обяснете на децата си, че няма да имат ваканция и............на избори!!! Ако пък все пак сте на морето................отивайте на опашка ................в "Св.Влас' например има цееееееееееели две секции!! С добра организация трябва да минат 200 000 души за един ден:))))))))))))

28

Винету

преди 10 години

А бе Дони, а бе Нети, събуди се най-после. Пак ли Боко? Ама това омръзна отдавна, бе пич. Айде измисли нещо по-умно и тогава ела пак.

27

Анонимен

преди 10 години

Ако кажем, че не мразим Русия, хептен ще ни го намалят. Дреме ми за олигарсите български. Мечтая да ги видя в пандиза.

26

Анонимен

преди 10 години

А като чете човек какви данни посочва този плондер от снимката излиза, че е трябвало да го вдигнат с поне 3 стъпки.

25

Анонимен

преди 10 години

Нормално. При комунисти на власт някой очаквал ли е нещо друго???

24

Анонимен

преди 10 години

Кредитните рейтинги отразяват способността на една държава или компания да плаща задълженията си... А за способността да печати Долари ..

23

Рали1

преди 10 години

"Кредитните рейтинги отразяват способността на една държава или компания да плаща задълженията си.При тяхното определяне се взимат предвид,способността на длъжника да извършва навреме погашения по получените от него кредити.Размера на изплащаната сума спрямо големината и структурата на входящите парични потоци.Вида на задължението, наличието на гаранции,възможностите за преструктуриране и други."Отново изолация!Какво още трябва да се случи и да разберат,че от тях нищо не става!Никаква прошка!

22

Анонимен

преди 10 години

На Иран не му трябва рейтинг за 35 години да увеличи 2-пъти населението си . 60 % с висше образование , 3 Ирански Университета в топ 200 по компютърни науки и нанотехнологии

21

Adam1966

преди 10 години

Иска им се на червените олигарси да падне борда и хиперинфлацията да заличи дълговете им към държавата , а дано ама надали , няма да ги спасят от плащането и ТРОЛеите.Света не свършва с края на коалиция Тройната коалиция.

20

изнервен

преди 10 години

Даже не е новина вече. Просто тъжно.

19

Анонимен

преди 10 години

До 26 те руснаците се чудят как да се махнат от Русия ти ни буташ там

18

Анонимен

преди 10 години

Всичко това е част е информационната война.. Кредитни Агенции.. Балъци да вярват да играят на борасата и там ционистите да си грабят.. Рейтинги на университети за да могат да поставят бариери , и да засмукват младите хора да учат 7-8 години за бакалавър , а през това време да ги експлоатират на минималната заплата.

17

Анонимен

преди 10 години

Циклично през няколко години допускаме БСП и ДПС във власта и всеки път резултата е един и същ понижаване на рейтинг спиране на евро средства Крачка напред две назад ЗАЩО БЕ НАРОДЕ

16

Анонимен

преди 10 години

Че тази *** има ли кредитен рейтинг изобщо?

15

Adam1966

преди 10 години

Китайците се интересуват от рейтингите и $ и съвсем случайно днес са сключили сделки с Великобритания за милиарди $.Любителите на червени тапети могат да се запасяват с юани и рубли..

14

Контрол на бедноста

преди 10 години

Значи борда скоро ще падне и ще има хиперинфлация!

13

Анонимен

преди 10 години

Тишо, що обиждаш мъжа на дочь Путина?Недей така, ще ти резнат от надницата.

12

st

преди 10 години

Хварляйте оставка моментално, ейййййййййй.

11

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Да живее САЩ, долу евразийската *** на путин!!!

10

от ЮАР

преди 10 години

Докато има руска агентура във властта, докато има руски *** да сключват тайни антибългарски газови договори, докато въобще има влияние на Русия върху България - страната е обречена на мизерия. Добре, че поне сме в ЕС. Иначе щяхме да сме същите мизерници като Молдова или Узбекистан, готови за евро-азиатския съюз на Путин и престъпната му клика. 1.5 милиона българи гласувахме против тая пасмина от БСП-ДПС-ДС-БКП и се спасихме в чужбина. За жалост, не успяхме да ужилим ДС-гадовете. Още трябва!