69

Анонимен

преди 9 години

До Анонименвидях е Европата и разбрах ,че от България по -хубава няма.Никъде го няма този климат ,природа с най -вкусните зеленчуци ,плодове и ....Много добре знаят западняците и американците , каква е нашата държава и затова умишлено ни унищожават за да избягаме на вън ,а тук да останата всякаква *** ,но не и българска народност , ще ни завладеят без военна намеса.Трябва да си защитим родината вън от ЕС -лицемерен и Америка-еврейска

68

При последните

преди 9 години

избори само5 процента от гласуващите в чужбина са гласували за бсп.Що ли?А на идващите 0,5 процента,от Обединената с *** Коалиция.

67

до 70

преди 9 години

Явно промитите мозъци ,,знаят'',а не четат.,,Най-жестоките мъже в историята''.........,,Най-жестоките диктатори''.ЧЕТИ,другарю,ЧЕТЕНЕТО ИЗВИСЯВА.

66

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен #73Ti sushto pishesh vuv foruma kakto vijdam. Kolkoto do tova kakvo misliat koito sa v chujbina, moga da ti kaza che na horata im e pisnalo ot Evropa y USA. V ispania edna nova (moderna) komunisticheska partia na 4 meseca, specheli 7 % ot glasovete. Taka che Ne samo bulgarite se nujdaiat ot promiana

65

Анонимен

преди 9 години

До 71Извиняавй, ама аз никъед не съм виядл написана цената на газа за България по евентуалния ЮП, нито размера на транзитните такси които Бг ще получава по този проект, единствената ясна цифра по него е стойноста му 3,8 млрд евро и за 500 км., което е абсурдна цена, дори и в Аляска цените за строителството на газопроводи са по-ниски

64

Анонимен

преди 9 години

Най-големите некадърници,мързеливци и хрантутници останаха в България и се превърнаха в русофили като чакат някой да ги спаси и да им дава , а те да си дрънкат глупости във форума.Попитайте онези над 1млн. които са в чужбина какво мислят за Русия.

63

Ванга

преди 9 години

Москву ке изгори до основи...Русия нема да я има повече...

62

до 66

преди 9 години

Е за теб щом чичко ти Гугъл е източник на информация е ясно, защо разсъждаваш така. Има книги, исторически киниги, чети и се образовай и не се излагай по форумите. Гугъл, както и уикипедия, са средства за промиване на мозъци. ФАКТ.

61

vesko02

преди 9 години

До АнонименПомисли кой не позволява на България да гради икономика ,дали ЕС който налива пари открадвани веднага от знайни и незнайни политици.Ако произвеждаме търсен продукт на добра цена ,кой ни пречи да го продаваме ?Кой пише *** стратегии за развитие .Не са ли слугите на партийте.

60

до 66 THE BIG DRONE

преди 9 години

а Америка колко души затри с войни в последните 70 години???? Я кажи бе!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 9 години

До 66Знаеш ли колко от това, дето го казва чичо ти е написано от такива като теб?

58

до 62

преди 9 години

Та колко десетки милиона пратил Сталин при тези 25 000 000 руснаци?Питай ЧИЧКО ГУГЪЛ за най-големите сатрапи в Историята.ЧИЧКО ГУГЪЛ знае всичко за най-жестоките диктатори.

57

Хахахахаа

преди 9 години

Патката вече я няма,освен при мухите на едни.

56

Adam1966

преди 9 години

Всички партизани Чавдарци да се стягат за землянките , щом "Бандеровците" от ВСВ са живи още и действат на територията на Украйна , значи нашите партизани много са се отпуснали...

55

Анонимен

преди 9 години

За пореден път се убеждавам, че ***, са психично болни хора с промити гладки мозъчета и много необразовани. Алоооооооо, РУСИЯ Е ДАЛА 25 000 000 МИЛИОНА ЖЕРТВИ В БОРБАТА СИ С ФАШИЗМА, за какъв руски фашизъм говорите, ***. Фашистка е еврейската хунта в Украйна и Десен сектор, които са последователи на Бандера фашиста, който през ВСВ е избил няколко стотин хиляди еврей, поляци, руснаци, *** и други. Тези *** сега избиват деца, жени И МИРНИ ХОРА, ТАОВА Е ФАШИЗЪМ! АНАТЕМА!!!!!

54

Кво става

преди 9 години

54 стана 46.

53

истината

преди 9 години

ЕС не казват истината.Те искат Южен поток да заобиколи България, за да е по-близо тръбата до Гърция и най-вече до ТУРЦИЯ, за да може и тя да се включи в гювеча. (а след нея и по-близките й азиатски страни).Така обаче Б-ия губи ключовата си роля!

52

2

преди 9 години

Кво беше това южен паток?

51

Мутин

преди 9 години

Този газопровод да не се превърне в `` Южен потоп `` и за България

50

Анонимен

преди 9 години

До Доктор Сър ПичукТи писа ли на страницата на посланичката оня ден сълзливи благодарности? Пред аташетата и секретарките прекланяш ли се? Ех *** не се научихте да не се гърчите в калта като червеи пред някакви империи... Едно време така предавахте своите и се кланяхте на турците чорбаджилък пуст гаден за единия пуст хляб ще продадете и майка си ***