9

Анонимен

преди 10 години

"На където са тръгнали, ние от там се връщаме."--Не знам от къде си се върнал, но от 25 години си в една страна на чудесата, където ако искаш да останеш беден на нивото което си трябва да работиш на 100% със всичките си сили до краен предел. А ако искаш да забогатееш трябва двойно повече да работиш. А севернокорейците не ги мисли - те се опрвят някак абсолютно сами и дори имат топки да се зъбят на Америка а не да си смъкват гащите като нас - и кво, забогатяхте ли?

8

Анонимен

преди 10 години

Тези от Биг Блак К лоун да одят в Камбоджиан Факинк Чикън ..... аман от клоуни и циркаджии.

7

ачкар

преди 10 години

Откъде кухата ти кратуна проумя че там пият ракия точно бе кухак?Веднага го обръщаш всичко в ракия

6

Анонимен

преди 10 години

Какво могат да шпионират тези момичета - колко ракия е изпил някой политик или бизнесмен?Сега е времето да наемеш един добър хакер и ще имаш всичката информация.А колкото до нашето шпиониране през комунизма се оказа, че е било напълно обосновано - вижте какво направиха САЩ с една страна като Украйна.

5

Цирка си е Цирк

преди 10 години

Великата ти русия е една еврейска *** , и всички в ЕС знаят това , та чака ме великита да ударят израел и ли както пак всички знаем цирка си цирк и не ми губи времето с болшевишка пропаганда .

4

Анонимен

преди 10 години

На където са тръгнали, ние от там се връщаме.

3

svedust

преди 10 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Никой нищо не му се е развинтило. Роден съм през 70те години на миналия век и добре си спомням предприятия като Тексим и други, създадени по време на управлението на Тодор Живков в България като задгранични дружества. Освен, че се занимаваха с промишлен шпионаж, което беше основната скрита цел на тези дружества, другата беше да изнасят легално капитали извън България....Ще стават интересни неща в Сев. Корея, това мога да Ви кажа

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Шпионки, оръжие, метаамфетамини ... Нечия фантазия май сериозно се е развинтила ... :)Това все пак е севернокорейска верига ресторанти, а не такава на колумбийската мафия ! :)Просто желязна дисциплина и възпитание. В Русия съм ! В Русия съм ! :)

1

Анонимен

преди 10 години

След като ги мине Вождът отиват да бачкат в подобни ресторанти.Вечер след смяната пишат рапорт,свалят пагоните и се отдават на любимото си занимание - слушат класическа народна музика в изпълнение на военния ансамбъл на Корейската народна армия.