5

до кърджалиеюца

преди 9 години

много смешно....не се радвай толкова ,че фесовете както са тръгнали да учат ,ще видиш ти кон боб ядели ,по всички министерства:))а знам че ти не си фес...пукаво,дебело момченце ,бъркащо си в носа по цял ден

4

Исмаил

преди 9 години

"седмокласничката Селин Ахмет за отличното представяне на националната олимпиада по български език и литература."-едно време са позволявали да приемат Исляма само на умните и красивите.Където има мюсюлмани са първите места.

3

До КОМЕНТАР 2

преди 9 години

В Кърджали има и интелигентни турци между другото. Но и аз смятам , че си прав в изказването си - че този позитивен резултат се дължи главно на Българчетата :) ;) :) И то главно от три училища - Езиковата гимназия " Христо Ботев" , "Славейков" и "Отец Пайсий" :)))))))))).

2

Кърджалиец

преди 9 години

Три пъти - ХИП ХИП ХИП......... УРА!!! ЗА УМНИТЕ МЛАДИ ХОРА ОТ РОДНИЯ МИ ГРАД КЪРДЖАЛИ!!!!! Който е ходил в Кърджали.... няма как да не му е харесало! Особено ако е бил по архитектурно - културните ни забележителности.... И на "новия БГ ЛАЗУРЕН БРЯГ" - а именно бреговете на язовир "Кърджали".......... :))))))))))))))).

1

Сф

преди 9 години

Браво, кърджалийчета!Успех в живота!