60

До 64 от fire

преди 9 години

Благородните украинчета им спряха водата - руснаците им набиха сонда и им дават вода.Благородните украинчета им продават продуктит - 2 пъти по скъпо. Руснаците ще им пращат продукти на нормални цени.Украинците са *** на сащ и не е чудно, кой стои зад всичко това.

59

lol до 57

преди 9 години

"...има лекарство за рак - западните алчни фармацевтични компании не дават да се произвежда" - пий си хапчетата и ходи си лягай. Верно, че стана топло и лудите наискачахте...

58

Анонимен

преди 9 години

Вие сте едни жалки и гнусни предатели. После пак питайте защо ви спират скъпите тръби за газта, защото сте плазмодии, които го заслужават.

57

1 българка в EU

преди 9 години

Пак се оказахме супер глупави и не отстояваме нашите интереси, а гледаме да угодим на хора, които въобще не ги е еня за България и българите. Защо България спира газопровода и си разваля взаимоотношенията с единствения доставчик на гас? Защо французите не престанаха да строят самолетите на Русия? Нали сме ЕС. Нали уж сме еднакви и равни. Дрън-дрън. Много ме е яд, чак пък такива подлизурковци да сме. А каква е изгодата на България от това решение? Децата ще мръзнат в детските градини и училища.

56

Анонимен

преди 9 години

До fireИ колко пари са вложили в Крим, че не ми става ясно :)))

55

Америка е

преди 9 години

Крадец на чужди бензиностанции, при това изтребва всичко в радиус от 1000 километра, около бензиностанцията.

54

Бънди

преди 9 години

Ние сме едни жалки и гнусни предатели. После пак питайте защот нипродават скъпо газта, защото сме плазмодии, които го заслужават.

53

Много точно

преди 9 години

е определението: мафиотска банзиностанция, която се прави на държава.

52

От fire до 1

преди 9 години

Когато свършат разумните аргументи почва фалшивото вайкане и виене.

51

Loshko

преди 9 години

щом на американците не им изнася значи сме на правилен път!

50

Анонимен

преди 9 години

Ами американците не ни ли изнудват, бе? При тях сме непрекъснато хванати за палците. Пенсиониране на 67 години, пенсии за мизерия, лекарства 3 пъти надути, има лекарство за рак - западните алчни фармацевтични компании не дават да се произвежда. Предпочитат да умираме, но не и да ни лекуват.Предпочитат да мрем без пенсия.Предпочитат да мрем, заради скъпи лекарства.Дойдоха и оглавиха готови предприятия за ток и ни доят до кръв.Кой е по-голям дявол, а? Не е ли запада????

49

Анонимен

преди 9 години

Като изнудваш с цената на газа сега ще те изнудват с тръбата за газа.

48

Путин окупира

преди 9 години

Крим и му се услади,поиска и България,но не успя,защото ,,на Русия никой не отказвал''.Това е като реплика от времето на мутрите у нас.Като не щеш с добро пращам едни ъъъъ......зелени човечета с картечници.Много по ,,братски''.

47

fire

преди 9 години

"С Щатите и ЕС имаме горе-долу добри връзки. Но каква ще ни е ползата, ако загубим Русия като партньор - абсолютно никаква. Русия е на две крачки от нас, супер богата държава с огромни ресурси. Да разваляш взаимоотношенията си с такава държава е супер тъпо "От САЩ можем да получим само празни приказки и обещания, докато по- близки отношения с Русия ще са много по-благоприятни. Ако се обърнем към тях, могат да вложат много пари при нас, както направиха и в Крим. Просто за да покажат какво могат

46

Анонимен

преди 9 години

США увеличили количество стратегических бомбардировщиков в Европе

45

до 49

преди 9 години

Вече сме 21 век,а не средата на 20.Ама пиши си де,пиши и си вервай.

44

Стратегия за АД!!!

преди 9 години

Много лошо колеги много... Преди време писах че Сащ и Нато ще ползват България като буфер между ЕС и Русия... Защо румънци или сърби не се месят в този конфликт??? Целта е България и Русия да бъдат скарани заради братските отношения между руснаци и българи... Ако има война то Източният фронт ще е територията на България... Помнете ми думата ще стане много страшно в България... Това което правят НАТО ще бъде АД за България!!!

43

юди!!!

преди 9 години

Хахахаха кремълските *** обърнаха плочата хахахаха жалка картинка! Такива *** трябва да ви избиват още като се родят!!!

42

Анонимен

преди 9 години

Тези *** игрички между САЩ и Русия няма да донесат нищо хубаво за България. Ние трябва да отстояваме нашите си интереси. И нека не се делим на русофили и американофили - няма никакъв смисъл. Със Щатите и ЕС имаме горе-долу добри връзки. Но каква ще ни е ползата, ако загубим Русия като партньор - абсолютно никаква. Русия е на две крачки от нас, супер богата държава с огромни ресурси. Да разваляш взаимоотношенията си с такава държава е супер тъпо.

41

Анонимен

преди 9 години

Ами в тази война не заемем ли правилната позиция, горим и спасение няма. Русия ще спре кранчето не само на газа но и на инвестициите в имоти и на потока от туристи. А онези които в момента диктуват правилата на Орешарски и компания във войната срещу Русия, въобще не ги е еня за нас и ще ни пожертват без окото им да мигне и няма ни да ни помогнат, нито да ни спасят. Станем ли за пореден път маша в ръцете на запада срещу Русия, това няма да ни бъде простено.