238

Анонимен

преди 10 години

До шистоваците и антишистоваците. Не се лъжете. Цената на газта в земните ядра е точно 0 лв и 0ст. Следва цена на сондаж, транспорт и преработка. Според мене, сондажите за конвенционален газ са по-прости, но по-дълбоки. За шистов газ са по-сложни, но може би по-плитки. За сметка на това, сондажите за шистов газ се правят шахматно през 2 км. Допълнително шистовия има екстри като взривове и шприцване на вода. Шистовият е в пъти по-сложен, БИ ТРЯБВАЛО да е в пъти по-скъп. Другото е измама.

237

Евродепутат

преди 10 години

Как простите и неграмотни *** на Позитано 20 не разбраха едно. България е член на ЕС и НАТО и като такава, тя вече е страна и се съобразява с политиката на ЕС и НАТО. Как не го разбрахте и продължавате да ставате смешни. Разбирам, че ви се плаща , но все пак трябва и нещо умно да се напише. Вече не сме сателит на СССР , това е и е просто , но за умни хора.

236

Анонимен

преди 10 години

Най лошото е че сидеров трябва да връща парите от москва а шепата *** много разчитаха на тях.

235

Анонимен

преди 10 години

Цял живот ни лантажират и *** руснаците! Дойде време за сметката с лихвите.

234

Анонимен

преди 10 години

354.не се претиснявай и теб ще те унождат в кюпа

233

Ал

преди 10 години

Е сега е момента да договорим с Руснаците евтин газ! Ама наще са продажни л**** и разбира се, че няма да го направят...Абе червени тарикатчета, нали лаехте по цял ден в сайта че партийката ви защитава Русия, за която трябва да се държим. Какво стана сега? По-гербери сте от герберите да ви *** майката проста!

232

Анонимен

преди 10 години

352-***.

231

анонимен

преди 10 години

348,Така е.Ама и Австрия и Италия май са членове на ЕС?И бъди сигурен , че и Гърция, Словакия и др. страни чакат този Южен поток.а?А когато сняг запръскащо ще правим ние зимъска.?Украйна ще чака на Европа, Европа ще и дреме и Украйна няма да плаща и ние ще се топлим на студената сградна инсталация , и то с 10 % по скъпо,а?Какво стана с онзи красив лаф ДИВЕРСИФИКАЦИЯ , които го слушахме от четири години.Май пак Шеврон,а?Хванат ли се за далаверата, край няма.....А ако нема ГАЗ???

230

Анонимен

преди 10 години

навеждай те се бе навеждайте.те всички като вземат да ни унождат много ще боли

229

Анонимен

преди 10 години

Искам референдум да ни дадат статут на щат в състава на САЩ. Така и така МакКейн ни заповядва какво да правим, поне да ни дадат и американски паспорти, че да имаме някаква полза.

228

1

преди 10 години

Абе не мога да разбера американците ли ни управляват? Европейският съюз не ще да ни пусне никаква аванта да живнем, макар че газта си я получават по Северен поток и не им дреме, че е руска. Ама нас ни натискат и тъпите управляващи не си отстояват позициите, а веднага клякат.

227

До 348

преди 10 години

А ти нямаш интерес, да целуваш американски ***, така ли?

226

Анонимен

преди 10 години

България е член на ЕС и следователно трябва да е в синхронност с европейските правила. Има някаква разпищолена прослойка, която от корист мрънка срещу правилата, но това е положението р'ийш ли.

225

анонимен

преди 10 години

Не е виновен ЕС. Виновни са руските олигатси,включително и на Путин за огромните средства, , които се намират в американски банки и престижни имоти .Блокираха им ги , за ще клектнат веднага. Ако не беше това , досега Путин можеше да сложи на колене и Европа и Украйна, само да намали количеството на подаваният газ.Същото важи и за България. Знаеш ли колко пари има Доган,Станияев,Борисов,Моника янова или Бориславова б американски банки???? Къде са обявените кредитни милионери ?нАИВНИЦИ

224

Разин

преди 10 години

От Русия по-голям шантажист няма.Знаете го, ама го избивате на русофилска вълна по някаква си инерция, без връзка с политиката и икономиката.

223

Колко мъка има

преди 10 години

като знам колко е *** средностатистическия българин, след това като се замисля, че половината българи са дори по-глупави, ти никак не се учудвам на елементарните русофобски коментари!! Ами разпробийте демократично Добруджа, дайте на Шеврон да вади шистов газ и това е! Внасяйте ГМО от САЩ - това е демокрация!! Защо мълчите бе?? Защо не ревете, че Дънди дълбае злато и платина срещу 0.75%, ако това беше руска фирма щеше да има олелел майко, но понеже е Канадска, всичко е в реда на демокрацията.

222

Анонимен

преди 10 години

ЕС се показа за пореден път колко е долен към България. Не само не и дава пари, не само и спира програмите своеволно, но и и забранява изгодни за нея проекти като този за да защити Украйна. Започва вече да ми писва от тях. Може би въпроса за референдум за членството ни в НАТО и ЕС не би бил излишен. Ние освен заповеди, унижения и наказания друго от там не сме получили.

221

МАРКОВ

преди 10 години

един път,за винаги да се разбере,че южен поток не зависи от България. проекта зависи от държавите потребителки,най вече италия германия австрия.дори и въпреки Европа да построим нашия участък,газ по тръбата няма да тръгне без желанието на Европа.единственото което ще си получим е спирането на еврофондовете ,изолация и изключване от ес

220

Осинови украинец!

преди 10 години

До ЕвродепутатА ти *** не разбра, че Украйна още не е член на Евросъюза и не може тоя Евросъюз ако е лоялен към нас да поставя украинските интереси над нашите български. Само за да не се заобиколяла Украйна и тя да си краде от газопровода, ние го отнасяме. Както казах Украйна не е в Евросъюза, а ние сме. Утре-вдругиден ще ни нападне Турция или Албания и НАТО ще хукне да защитава агресора вместо нас. Това лоялност ли е към нас?

219

orce

преди 10 години

Cudna e istorijata i sudbinata na Bugarija i so ovoj primer jasno kazuva deka BUGARIJA NE E SUVERENA DRZAVA.Ovaa bugarskoit narod ne go zasluzuva no definitivno vo ovoj klucen moment Bugarija ima katastrofalno slabi rakovoditelii= I vLADA I pRETSEDATEL.lICNO MISLAM DEKA TAKVA RABOTA NA EDEN iVAN kOSTOV NE MOZESE DA SE SLUCI