23

Шоп

преди 10 години

Хаха... Много е смешен тоя, и какво общо има това, че присъствали американски сенатори? Нали сме съюзници, те какво искат, Ванга ли да присъства или Йосиф Кобзон? Ясно е, че на Ореха са му наредили да го отиграе все едно го притискат, позорното е, че българските политици от 150 години играят все един и същи театър "Не съм виновен, накараха ме".

22

Анонимен

преди 10 години

От случващото се тук може само да ни стане ясно какво се е случило преди "демократичните" събития на Майдана ! Просто проруското правителство не се е поддало на американските заплахи и в Украйна се стигна до днешните събития. Бъдете сигурни , че те са послужили като нагледен пример какво чака България, ако се опита да не се подчини на САЩ. Светът ще си отдъхне когато тази империя на злото изчезне от лицето на земята !

21

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ КОМ.СОЦ.МРЪШЛЯЦИ МАРШ В РУСКИТЕ СТЕПИ ! ***!

20

софиянец

преди 10 години

ойро-есср-гаф помияра кой му дава трибуна?

19

Анонимен

преди 10 години

СВОБОДА,ИЛИ РУСИЯ?!

18

И защо

преди 10 години

Орешарски да се прави на герой? Да разстрелят някой от БСП хардлайнерите, обещали южен поток на всяка цена. Разстрелът е цената!

17

Киро

преди 10 години

Изпълняваме американски поръчки, това, че губим много пари и ставаме все по-бедни и незначителни никой не го интересува. Американците не се интересуват от нас, интересуват се как да пречат на Русия, използват ни, а ние изпълняваме. Жалко е, че има хора ,които са щастливи да бъдат в услуга на американците и вярват в илюзията, че това ще донесе просперитет. Глупостта шества по жълтите плочки и ни води към слугинаж.

16

Анонимен

преди 10 години

Мазен,злобен комунистиюески,миризлив *** е тоя!

15

ники

преди 10 години

Няма такава жалка държава като нашата.Млади българи изнасяйте се колко се може по-рано от тази тиня.

14

Няма как!

преди 10 години

Щом Америка ни забранява, трябва да се подчиним, няма как. Дори Тато някога съветваше да се снишаваме при такива условия. Срещу ръжен не се рита.

13

Анонимен

преди 10 години

Тимченко има и финландски паспорт т.е. гражданин на страна от ЕС и му е през оная работа за санкциите.

12

Анонимен

преди 10 години

Тимченко който спечелил конкурса за строежа на юж поток е със запорирани сметки и без право на влизане в сащ канада европа великобр и австралия. Точка

11

Анонимен

преди 10 години

jalki dupedavci - otnovo ni predadoha.

10

Анонимен

преди 10 години

Калфа за евродепутатско място си продаде партията, не те избраха и с абв, айде скрий се и не се обаждай повече! Писнахте ни едни и същи да ни казвате кое е добре за България!!! Изчезвайте!

9

Ради

преди 10 години

Решението за спирането на проекта Южен поток ,обявено на пресконференцията с американските сенатори идва да ни покаже колко СИЛЕН Е НАТИСКЪТ от страна на нашите ''приятели '' САЩ. Струва ми се малко вероятно и самият Калфин , на мястото на Орешарски да успее да устой на подобен натиск.Очевидно е , България като малка и икономически слаба държава няма как да не се съобрази с диктата на световния хегемон САЩ. Жалко е . Наистина много жалки сме .

8

Факт

преди 10 години

Не разбрахте, че нарочно червените *** обявиха спирането сега за да настрят простолюдието срещу единствената държава заявила офицялно, че блядистан е ***. Факт!

7

Истината

преди 10 години

червените *** взеха парите, блядистанските крадци и българоубийци също. На кой му пука дали ще има тръба? Тя е ненужна... Идеята беше просто да се източат едни пари и да се подари земя на вражеска държава.

6

АНТИ ЕС

преди 10 години

ТОЯ КАКВО МИ СЕ ОБЯСНЯВА КАТО МАЛКО ДЕТЕ ,ИЗЛИЗАМЕ ОТ ГЕЙ СЪЮЗА И ТОЛКОВА ЕВРАЗИИСКИЯТ СЪЮЗ НИ ЧАКА .РЕВЯХМЕ ЧЕ СМЕ ГУБЕРНИЯ НА РУСИЯ ,АМИ СЕГА НА КОГО СМЕ ГУБЕРНИЯ ,НА ГЕЙ СЪЮЗА И АМЕРИКАНСККИТЕ МАЙМУНИ ,КОЙТО НИ СЕ МЕШАТ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И НИ ЗАПОВЯДВАТ КАКВО ДА ПРАВИМ

5

Анонимен

преди 10 години

Абе, и бай Ставри от "Белине" знаеше отдавна, че номера с "Патока" няма да мине, а "висшия" политик Калфин чак сега го прозира !!!

4

Вмирисани на махорка

преди 10 години

Гнусни рубладжии! Набийте си в *** мужишки тикви, че България не е задунайская губерния!