37

Анонимен

преди 10 години

Ей сега да мине един с джип или голф и да ги омачка хубаво, а после ловя бас, че прокурорът ще го пусне за лечение, а съдията ще го оправдае! То с молби и рев не става. Трябва да линчуват и обесят 2-3 съдии прокурори и последните ще започнат да съдят

36

Анонимен

преди 10 години

До 45. Такова мръсно, долно и нищожно мекотело като тебе не заслужава и минута въздух. Моля се на господ да те срещна някой ден. Нищожество.

35

Анонимен

преди 10 години

Един изход е да се вдигнат 2-3 пъти данъците върху колите и газта. Колкото по-малко брички и коли по пътищата, толкова по-малко жертви, икономисани пари от пътища и магистрали за заплати и пенсии и повече пътници за БДЖ.

34

Анонимен

преди 10 години

Аз очаквам в тази държава, да изкарат че детето е било виновно. Всякакви адвокати, смешници и какви ли не още клоуни ще изкарат детото виновно, че се е родило въобще.

33

до 43

преди 10 години

БИЛИ МАЛКИ ГРАДОВЕ,тя пък софито я изкара 10 милиона ***:))))))Гледай някой ***..л да не ти влезе у околовръстното.

32

велосипедист

преди 10 години

Ами приберете кучетата от улиците и яхвайте велосипедитеРусе и Стара Загора са малки градове За какво са ви толкова автомобилиСега не може да се кара колело по улицитеКучетата хапят наред

31

Анонимен

преди 10 години

В Бургас на протеста бяха много малко хора, срамота бургазлии.

30

Анонимен

преди 10 години

Мутрите и крадците разказаха играта на България. Ще покрякаме 2 - 3 дена и после пак същото. Някоя мутра с джипа си ще мине през някое дете и ще го размаже на паважа. Нищо няма да се промени в държавата на байганювщината.

29

Анонимен

преди 10 години

Шопа можеш го изкара на протест,ако му дадеш 50 кинта,пица и бира да се наяде и натряска,като свиньа.Галениците на системата.

28

Бантустана

преди 10 години

Много милиционери, много селяни, много *** има по тез географски ширини и все повече стават. Държавата се грижи за това. Едни *** се грижат за други ***. Затова оправия тук никога няма да има.

27

Анонимен

преди 10 години

ВИЖТЕ В ЕНЦИКЛОПЕДИЯТА ЛИЦАИА НА БЪЛГАРСКИТЕ БУДНИ ХОРА ОТ ВЕК И ПРЛОВИНА И ГИ СРАВНИТЕ С ТЕЗИ НА КОМУНИСТИТЕ ВЕЛНАГА СЛЕД ДЕВЕТИ ЩЕ СИ ИЗВАДИТЕ ЗАКЛЮЧЕНИЕ КАКВИ СА ДОШЛИ НАСВЛАСТ ИНСТАЛИРАНИ ОТ КРАСНАЯ АРМИЯ А НЕ ОТ ШЕПАТПА ***.ИЯХНИТЕ ЕЦА И ВНУЦИ ПО ДУХ СА СЪЩИТЕ САМОИПОИДОБРЕИОЛЕЧЕНИ И БОГАТИ.НО ОВЧИЯ НАРОД ГИ ТЪРПИВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ,СЪРБИТЕИ ТУРЦИТЕ НЕ СА КАТО НАШИТЕ РОДЕНИ РОБИ.ДА ДОЙЛАТ ТАЛИЬАНИТЕ ДАИНИ УПРАВЯВАТ И ПАКМНЯМА ДА НИ ОЙДЕ АКЪЛА.

26

Анонимен

преди 10 години

НОРМАЛНИ И ЧЕСТНИ ХРРА НЕ МОГАТ А ГЛАСУВАТ ЗА КБ.ТАЗИ ПАРТИЯ АКО НЕ Е НА ВЛАСТ Е НУЛА.Я НЕ МРДЕ ДА ТВОРИ ,А САМО ДА ЕКСПЛОАТИРА НАРОДА ''УЖ В ИМЕТО НА НЕГОВОТО ДОБРО.ВМЕСТО СВОБОДА,РАВЕНСТВО И БРАТСТВО ИМА ЛМКТАТУРА,ПРИВИЛЕГИИ,ОМРАЗА НА СВОИ И ЧУЖДИ.АБЕ ТАЛИБАНИ.

25

Край

преди 10 години

Стига глупости истината е че за българите колите са по-важни от децата. За това и ще изчезнем. В България може да сее паркира на детска площадка, на тротоар, в градинка защото "няма къде да се паркира. В Истанбул още по няма, в Атина също в Букурещ и Белград също НО там ХОРАТА /деца и старци всичко/ СА ПО -ВАЖНИ ОТ КОЛИТЕ. Това е.

24

Хе хе

преди 10 години

Не е зле да се научите да си пазите живота малко повече и децата да научите на същото. Все пак България не е "страната на приказните феи", колкото и да ви лъжат от телевизора че е така.

23

Бантустан

преди 10 години

Стига с тия мирни шествия бе, нема ли да се ядоса тоя *** народ най-накрая! Съсипаха ви живота разни мутри, селяни и наглеци, а вие все мирни си седите!!

22

Samo

преди 10 години

Kakto kazax predi 2 dena,ybieca ot Stara Zagora,shte izleze za sedmica,I eto sega e pod domashen arest,i si pie kafeto,I gleda Tv komedii

21

майнатайм

преди 10 години

за джиповете с мутри вътре , ние обикновените данъкоплатци сме просто мека жива и удобна пътна настилка

20

АНТИ

преди 10 години

Наистина България се напълни с ***!Пази ни Боже!

19

Заралия

преди 10 години

Имам и едно питане,дано има и хора юристи във форума:1.При условие,че той тип се опитва да сгази мен и синът ми на пешеходна пътека-може ли да се тълкува,като опит за убийство?2.Ако си купя газов пистолет/че с боен е сложно/-може ли да стрелям по колата при самозащита или афект?И накрая да го минем с по един протокол за предупреждение,като в детската градина?!

18

Manuelle

преди 10 години

Искам да знам колко от тези хиляди не са бутали двайсетачка в шепата на катаджия "за да почерпят". Колко не са се качвали никога да карат на повече от една бира, понеже "еее, аз само бира съм пил бе, нищо ми няма". Колко не са се качвали никога, ако са пили, ако са с нередовни документи, без аптечка, без пожарогасител. Хайде стига лицемерие, време е сами да се вземем в ръце, а не да чакаме пак "да ни оправят".