51

Анонимен

преди 10 години

като ги видя тия двете кокони ,ми пада либидото

50

Анонимен

преди 10 години

Оставка на Станишев и коалиция ГЕРБ-БСП с премиер Борисов.Това е спасението според мен.Но и Боко малко да поолегне.

49

Анонимен

преди 10 години

ИЗХОДЪТ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН- ОСТАВКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, НОВО ПРАВИТЕЛСТВО В РАМКИТЕ НА ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ - МЕЖДУ БС И ГЕРБ- ДВЕ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ, КОИТО ЩЕ БИЯТ ШУТА НА ДПС И ТОВА Е- НИКАКВИ ИЗБОРИ

48

Анонимен

преди 10 години

ХАЙДЕ ДА МИСЛИМ- СЕГА ГЕРБ И БС ИМАТ СМАЗВЩО МНОЗИНСТВО, С КОЕТО МОГАТ ДА ИЗОЛИРАТ ЗАВИНАГИ ДПС ОТ ВЛАСТТА И ПАРИТЕ. ПРИ НОВИ ИЗБОРИ- ГЕРБ С 15-20 ПО-МАЛКО, ЗАЩОТО ББЦ ЯДЕ ОТ ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ, БСП ЩЕ ИМА С 15-20 ПО-МАЛКО, ЗАКОТО АБВ ЯДЕ ОТ ТЕХНИЯ ЕЛЕКТОРАТ, РБ ЩЕ МИ 10-15 ДЕПУТАТА, АТАКА- 10, САМО ДПС ЩЕ ИМА СЪЩИЯ БРОЙ, ДАЖЕ И ПО-ГОЛЯМ- Е, ТОГАВА КАКВО ПРАВИМ ? ЩЕ ПАДНЕ ЕДНО ПАЗАРУВАНЕ НА ДЕПУТАТИ, ЕДНИ БЕЗПРИНЦИПНИ КОАЛИЦИИ. ТОГАВА ЩЕ БЪДЕМ ОЩЕ ПО-НЕДЕВОЛНИ

47

Анонимен

преди 10 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ- ДА- КАК ЩЕ КУПИШ ЦЯЛ НАРОД ? НО МОЖЕ И ДА НЯМА ИЗБОРИ- НИЩО НЕ ПРЕЧИ НА ДВЕТЕ ГОЛЕМИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ В СЕГАШНИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА РЕОДОЛЕЯТ ЕГОТО НА ВОЖДОВЕТЕ СИ И ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНОТО СПАСЕНИЕ. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ В БЪДЕЩИЯ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА Е СЪЩАТА КОНФИГУРАЦИЯ, НО С ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ НА ДПС И ПО-МАЛКО И НА ГЕРБ И НА БСП- АДСКИ СЕ ЛЪЖЕ. ЩЕ ВЛЕЗАТ ОЩЕ ТРИ МАЛКИ ПАРТИИ-ББЦ,АВБ И РБ, КОИТО ЩЕ СИ ТЪРГУВАТ ВЛИЯНИЕТО И ЩЕ ИМА ОЩЕ ПО-НЕСТАБИЛЕН ПАРЛАМЕНТ

46

Анонимен

преди 10 години

Кой почива лятото, бе Манолова? Ти и онези *** в парламента. Някои хора в тази държава не са на улицата, но нямат средства за почивки - само за сметки и ядене - явно това не го знаете, щом твърдите, че хората ще почиват. Искаме да си починем от вас!

45

Анонимен

преди 10 години

Манолова повече от станишев пречи на партията.

44

Анонимен

преди 10 години

КАТО ПРИБАВИМ И ГЛАСОВЕТЕ КОИТО ТОЙ ДОКАРВА ОТ ТУРЦИЯ ПАК БЛАГОДАРЕНИЕ НА МНОГОТО ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ СИРОМАШКИЯТ НИ НАРОД....... И ЗА ВСИЧКО ТОВА СА ВИНОВНИ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ-ДУПЕДАВЦИ ,КОИТО БЯХА НАДХИТРЕНИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 25 ГОДИНИ ОТ ХИТРИЯ ДОГАН ,КОЙТО ПРЕВЗЕМА НАЦИЯТА НИ ОТВЪТРЕ!

43

Анонимен

преди 10 години

МИСЛЯ ,ЧЕ Е ВЕЧЕ КЪСНО ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗБОРИ,ЗАЩОТО ТАЗИ ВЛАСТ ,КОЯТО БЕШЕ ДАДЕНА НА ДОГАН И ПАРИТЕ ,КОИТО ТОЙ УСПЯ ДА НАТРУПА ЗА СМЕТКА НА ОБЕДНЯВАНЕТО НА НАРОДА СЕГА МУ ДАВА ШАНС ДА ВЗЕМЕ И МНОГО БЪЛГАРСКИ ГЛАСОВЕ. САМО ДА СЛОЖИМ ГЛАСОВЕТЕ НА БЕДРОДНИЦИТЕ ПЕЕВСКИ И ПОДЧИНЕНИНТЕ МУ И РОДАТА МУ ,НА БИСЕРОВ,НА ДАНЧО МЕНТАТА ,НА КОСТАДИНОВ ,НА ИСКРА МИХАЙЛОВА ,НА ЙОВЧЕВ И ТЯХНИТЕ БЛИЗКИ И ПОДЧИНЕНИ.ТОЗИ ПРОБИВ НА ЛИСИЦАТА ДОГАН НАД АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ БЪЛГАРИ ПРОБИ БЪЛГАРСКАТА УСТОЙЧИВОСТ И БЪЛ

42

Ганчо

преди 10 години

От задължително гласуване ще загубят най-много ГЕРБ и ДПС. Пъмпкина, Владко Зидаров и техният ментор др. Доган не са толкова прости на колкото се правят (особено първият). Така че, хубав опит на Станишката, но няма да успее. Изиграха го отново.ГЕРБ + ДПС = вечна дружба, най-късно от 2009 (но май Пъмпкина се оказа личната метреса на др. Доган от много преди това).

41

36

преди 10 години

Що бе,не е ли готина Майчето на снимката ? Той нейния човек не можа да вдигне самолета...на 6 май, ама нейсе...

40

....

преди 10 години

хайде сега да гледаме пак доволната *** физиономия на Бойко. Дойде време за още магистрали

39

Анонимен

преди 10 години

ДПС отново действа срещу интересите на страната и хората. Та дори и срещу интересите на собствените си избиратели. Мисля, това трябва да спре. НЕКА ВСИЧКИ ГЛАСУВАТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!

38

Анонимен

преди 10 години

ДПС играе а Англия, която има тесни връзки с Турция. Та нали Англия наложи на Българското правителство създаването на противоконституционната партия ДПС навремето. Сега Мвстан им врща услугата - БСП строятЮжен поток, Европа е против и Англия използва своя инструмент за натиск върху Българската политика. Тива е ролята на ДПС в момента - да спре Южен поток. И ако Българските турци не го осъзнават, лошо за тях. Те ще загубят най - много защото най - вече те ще го строят.

37

Ясен

преди 10 години

Ще иска избори 18% имаха на последните скоро сами ще могат да си направят правителство.Като сме прости Българите и не гласуваме.

36

Дай Боже да е истина

преди 10 години

Най-после двете големи Български партии - единни. !00 процента засължително. Още сега да се вметне в Конституцията, в краен случай в Изборния кодекс. Борисов да не се увърта, ами още на тези избори 100 процента. То, както и да го мислите, по-рано от август неможе да станат изборите. Затова гласувайте през юни Новия закон или вметване в Кодекса, 100 процентовото гласуване и в края на юни или началото на юли, обявете датата на изборите през септември или най-късно началото на октомври.. Чакаме.

35

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Избори през септември, но със ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ !Да се приемат още сега новите изборни правила.БСП, ГЕРБ и АТАКА имат достатъчно гласове заедно да ги наложат.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ и електронно гласуване ще унищожат веднъж завинаги антибългарската и интиконституционна партия ДПС.Стига са ни командвали турци !Сега е моментът !Никакви референдуми не са нужни. Просто трябва в новото изборно законодателство да се вкара задължителното гласуване.ДПС ще има не повече от 5%. Край с ДПС !

34

Анонимен

преди 10 години

Тая манолова БСП сами трябва да си я убият с камъни. Ако не беше организирала Костинбродската завера, сега щяха да имат минимум 7 - 8% повече на евроизборите.

33

Анонимен

преди 10 години

До АнонименОфффффф айде стига с теа глупости де защо все трябва да си измисляме. Това че сега едва завършили средно образование и записват навсякъде у нас нормално ли е. Преди са давали възможност само на отличниците. Много работа е имало в заводите за по посредствените. Сега учат всички, нищо незнаят, пък и няма къде да работят. Всеки некадърник се оправдава с онова време.

32

Анонимен

преди 10 години

Българите... умишлено се води война срещу тях. Войната се изразява чрез образователната,здравната система и налагане на ценности от сорта на кончита вурст благодарение на продажните медии. Учат те да си *** - лекуват те като смъртник.С две думи..на баровците олигарси им требе неграмотен народ за да мое лесно да го манипулират.За сега успешно се справят,но твърдението,че сме тлета не е вярно.Напротив! Българинът намира винаги изход от кризата. Например....емигрира. Телетата са ***.