31

Анонимен

преди 9 години

Путин остава като следващия Петър Велики!

30

Ghost

преди 9 години

До АнонименТова беше просто поредният Рамбо в опит да пробутва евро-атлантически фарс за безграничната мощ на запада ( дето говори зад бронирани стъкла)

29

Анонимен

преди 9 години

До до Ghost 43Ти изкара Русия, че е най-слабата държава... ХАХА по-голям виц не бях чувал. То бива изумени хора но някои са съвсем изтрещяли. "Руснаците само бягаха" - ти от коя страна на барикадата си бил?? хаха... измишльотини. Кажи сега и как руснаците нападнали на европа и са избивали евреите а фашистите са спасявали европа от Русия през втората световна, както учат новото поколение в западна украйна. Като са такива страхливци Руснаците защо американските управници са в такава истерия?

28

Ghost

преди 9 години

До до GhostДобре добре разбрах те.Гледаната ти точка е фобия подкрепена с частични исторически факти.Същото може да се каже за всяка една армия.Не и нашата щото вече нямаме такава.И двамата знаем историята и двамата имаме точни и ясни фундаменти.Знаеш ли колко им е кеф на политиците като се разделяме така.

27

до Ghost

преди 9 години

Хаха "въшка" съм бил, щото казвам истината...Походът на Наполеон се разпадна по икономически причини - в Русия намериха само сняг и кал, от гръмките обещания ни следа. Иначе военно поражение Наполеон не е имал - руснаците само бягаха.Смотани са да - най-слабите войници - голи, боси, гладни, акохолизирани, необучени, немотивирани, нелоялни... що те учуди, че всеки може да ги бие? Те затова и винаги действат самоубийствено с огромна жива сила - иначе нямат шанс.

26

Ghost

преди 9 години

До до GhostАз не казвам че са ги били отведнъж с щракване на пръсти.Казах ти че са лапвали дървото накрая...а смотаните Руснаци които ти въшко смееш да наричаш след като приключиха с Великия Наполеон и Поляците станаха по-силни и дойдоха да се оправят и османците ...Ако не бяха сега щеше да се казваш Мемет Мюмюнов ( а може и така да си се казваш)

25

Анонимен

преди 9 години

Dnes.bg пак пробута една статия на ИТАР-ТАСС предназначена за Бурановите баби !

24

до Ghost

преди 9 години

Глупости, който не е хванал смотаните руснаци, той не ги е смазал от бой! Поляци, шведи, финландци, французи, германци, турци, монголци... даже НИЕ сме ги били !!!(как не ти е неудобно да споменеш точно Наполеон, след като той не просто прегази Русия, а и живя в Москва, хаха)

23

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

САЩ ЗАРАЗИ ЧОВЕЧЕСТВОТО С РАК,САЩ ЗАРАЗИ АФРИКА И ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪС СПИН,ОТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ БОМБИ НА САЩ ИЗМРЯХА МИЛИОНИ НЕВИННИ ДЕЦА ,ИЗБИВАХА БРЕМЕННИ,ПЕТРОЛНАТА ЛАКОМИЯ НА САЩ ЗАТРИ ПОЛОВИН СВЯТ,КОЛКО ДОЛЕН ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА БОДКРЕПЯШ ТОВА ЗЛО,ДА ПОЧЕТЕМ ЖЕРТВИТЕ НА САЩ С МИН МЪЛЧАНИЕ,ИМАЙТЕ СЪВЕСТ

22

Ghost

преди 9 години

До АнонименЗападът и САЩ са спасители само в Холивуд братле.Само от последните им спасителни кампании през последните 10 години има около 3 млн цивилни жертви.Много изтрещели диктатори са се опитвали да притискат и да нападат Русия още преди САЩ да бъдат създадени.Татарите са превзели напрактика света преди Русите да ги напердашат.Наполеон... Хитлер....всичките са лапвали дървото накрая.Уважавайте Русия!

21

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

БРАВО КОМПИР,ДА ДУШАТ НА МАЙКА СИ ГАЩИТЕ МУХАХАХАХАААА ДОЛНИИИИИ,ХАХАХАХААААА ГНУСАРИ,ПРО ЕВРОПЕЙСКИ ВАЗЕЛИНИ

20

Анонимен

преди 9 години

До колиоАбе *** рускии..тая една руска подводница ще бъде унищожена само като се приближи до самолетоносача! ти да не мислиш, че те така си пускат самолетоносачите сами....проучи какво значи ударна група и тогава ръси рубладжийски небивалици! Много по голям шанс има самолетоносач да бъде потопен от бомбардировач, отколкото от подводница, камо ли пък руска!

19

колио

преди 9 години

До адам 66 за твоя информация еднаруска подводница е достатьчна да потопи всички американски самолетоносачи за 2 часа.Американците загубиха воината в залива на прасетата поради битов пожар на самолетаносач които едва не потъна. Но си мьлчат като бити гьзове да не им се смеят.Оня ден руско су27 се гаврило с американски самолет но този пьт му показало пьлен тьрбух с ракети този пьт в охотско море.Скоро някое русначе щего засърби прьста и ще окореичи някои самолет

18

Анонимен

преди 9 години

Неможете да кажете на черното бяло запада сие запад по абсикутно всичко има самобедно че тук не искат мирзеливи комунисти

17

Анонимен

преди 9 години

Мани ти референдума и русофили бягат към запад накрая и руснаци се очертава

16

циганин

преди 9 години

Ще се проведе референдум (по всяка верятност ) за връщане на Волгоград старото име Сталинград -това каза Путин .

15

Анонимен

преди 9 години

До26 ами да ходят там дето трепат за казано копче там дето избиха 50 милиона собствен народ

14

Анонимен

преди 9 години

До 23 челсъм достатъчно лъжливи комунистически книги дайги на внуцитети вместо даги пратиш в запада

13

Анонимен

преди 9 години

Русофилите не разбират че русия също е зависима от запада не забравяйте койги спаси от хитлер не забравяйте коим искара потъналите подводници

12

ДО спонги

преди 9 години

ЕВРО ВОТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕДИН БЪДЕЩ РЕФЕРЕНДУМ,ТО ЕВРО ВОТ НЯМАШЕ,ГЛАСУВАХА ЕДНА ШЕПА ХОРА,ТВА БЕШЕ ТИХ ПРОТЕСТ