93

платен

преди 10 години

До bekНа българина не му ли предложат 20 лв и кебапче с бира няма да гласува.

92

bg

преди 10 години

България няма време за губене !!..... моментални парламентът трябва да го гласува и приеме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУЖАНЕ за свички навършили 18. Не трябва да се оставят врати за лавиране на най- наглата партия дпс. Сега и веднага парламентът трябва да го приеме .

91

Временно навън

преди 10 години

Емигрантите ще се приберат в България, когато се гарантира, че БСП и ДПС никога повече няма да дойдат на власт. Това може да стане само чрез електронно гласуване. Ние гласуващите от чужбина ги пратихме на 5-6 място. Все пак сме над 2 милиона и можем да гарантираме, че никога повече турци и комунисти няма да грабят изстрадалата ни Бъглария. Стане ли това връщаме се.

90

Анонимен

преди 10 години

В референдума да се включи и въпросът ЗА ВРЪЩАНЕ НА МОНАРХИЯТА!

89

днес

преди 10 години

А вие защо си мислите, че ако има задължително гласуване, тези 3 милиона, които сега не гласуват ще направят умен и отговорен избор. Вярно е, че относителната тежест на ДПС ще падне, но може да изплуват всякакви партийки от типа на ББЦ, които и парцел на Луната ще ви обещаят. Не могат да се вземат такива решения от днес за утре. Само защото на Станишко му се иска да се прави на мъж пред Местан. Спомняте ли си каква беше позицията им, когато президента поиска задължително гласуване?

88

Хахах

преди 10 години

Очаквано.Заранта престъпника поиска 100% българи да гласуват, а след обяд вече не желае.Сега БСП трябва да го предложи в парламента и ще стане смехория, ДПС и ГЕРБ ще напуснат залата.

87

...

преди 10 години

Но ако дойде на власт трябва да натискаме за референдуми за субсидиите за партиите,защо са ни токова партии и депутати ?!?!?!?!@??!?!

86

...

преди 10 години

Няма значение дали го мразим просто нямаме друг избор.

85

Анонимен

преди 10 години

В 21 век претендиращи за демократи ми говорят за задължително и за тояга.Ще си го получите!

84

Анонимен

преди 10 години

ОТНОВО ЕС ВИ СМЕНИХА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ГЛУПАЦИЧРЕЗ СВОЯТА МАША У НАС ГЕРБ!!!!!!!!! ДОЛ ДОРИ ДАВА УКАЗАНИЯ КАК ДА СЕ ПРЕДИЗВИКАТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!!!!!!

83

Анонимен

преди 10 години

Причини да припомним казаното от германския професор е изявлението на председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол пред журналисти в Брюксел. Сега, когато чух и критиките на Европейската комисия, вярвам, че е време да се смени правителството в България и да сложим отново сериозни хора във властта заявява Дол, уточнявайки, че сегашното българско правителство трябва да бъде сменено не само заради наказателната процедура за "Южен поток", но и заради всички настоящи наказателни процедури, както и всички проблеми в България, които са сериозни. Дол дава и указания как да се предизвика

82

НИКОГА...

преди 10 години

вече, никога повече няма да гласувам за тези изчадия на Луцифер- без изключение !!! Да го ду................................................те !!!

81

BG

преди 10 години

Задължително гласуване , за да няма оправдание за родоотстъпниците и мишките скрили се в дъпките си оставяйки народа на гласоподаватели от малцинствата !!

80

ime

преди 10 години

Абе какъв референдум. Как мислите ще гласуват хората на този референдум?Задължителното гласуване и образувателен ценз трябва да се въведат със закон иначе идеята пропада.

79

До до 79

преди 10 години

След като има ценз за книжка, което е хиляди пъти по-маловажно от изборите, то и за избори трябва да има ценз! Предпочитам да ме управлява гласът на хора които пне са чували за Платон и Хегел отколкото да страдам от последствията на неграмотници гласували за 20 лв или за привилегията "да краднат" безнаказано дърва или да държат *** по пътищата!

78

khikwhd;ke'

преди 10 години

Задължително гласуване,но ако може не сега ,а после,щото после едва ли ще ни има изобщо като партия ,и ако може народа да ни обича ,па и да ни харесва,иначе ще му се обидим и това и онова ,и трето и пето ..... Само гледайте хората да не ви се обидят че тогава лошо за вас .

77

Димо Варна

преди 10 години

Според мен задължителното гласуване 1. е невъзможно и 2. в разрез с правата на човека.Между другото аз не пропускам избори.Как ще накараш всички да гласуват и как после ще ги наказваш и с какъв закон, така че после да не съдят България в Страсбург? Невъзможно е! Това не са сто , двеста човека а 6 милиона. Кой ще търси негласувалите, как ще съберат глобите....въобще не става!И правото на глас е решение лично на човека , като никой не му харесва за кого да гласува.Въобще ще има много дела!

76

монархист

преди 10 години

ИЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕИЛИ КОЛКОТО ПРОЦЕНТА ГЛАСУВАТ ТОЛКОВА ПРОЦЕНТА ДА НАПЪЛНЯТ ПАРЛАМЕНТАКОЛКОТО ПРОЦЕНТА НЕ ГЛАСУВАТ ТОЛКОВА ПРОЦЕНТА ПРАЗНИ МЕСТА В ПАРЛАМЕНТА.НЕ МОЖЕМ ДА ГИ ХРАНИМ 240 ДУПЕТАТА.

75

До 79

преди 10 години

Значи 5 мил. Толкова са *** и туршиите.... Няма да гласуват.... Па то електорат не остана......

74

Радка пиратка

преди 10 години

Отваряш dnes.bg и четеш заглавията - "Борисов иска 100% от българите да гласуват","ГЕРБ иска 2 в 1 - референдум и предсрочен вот", "БСП иска предрочни избори,но не незабавно"... Искат, искат, а какво дадахте! Айде, стига сте искали. Народът не ви иска...