112

Анонимен

преди 10 години

След последните избори всички партии видяха, че гласоцената се е вдигнал много. И затова всички в един глас се обявиха за задължително гласуване, което само до преди месец обявяваха като антидемократично.

111

Анонимен

преди 10 години

Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи. Вземи панелите, трабанта, но въздухът ми остави.

110

Анонимен

преди 10 години

И то тогава с N брой пари ще могат да напазаят 10% повече гласове. Толкова е прозрачно

109

Анонимен

преди 10 години

Абе уж всички тук сте "Интелигентни" а изобщо не сете схванали идеята на задължителното гласуване. Е да ви светна. Това си е само за свалянето на цената на гласа. В момента един глас върви м/у 20 и 50 лв. И това включва бай *** да си вдигне *** и да отиде до урната+ за кого да гласува. А сега се замислете ако е задължително да си вдигне ***? Е ще трябва да му се плати само за кого да гласува. Тогава един глас на бай мнго ще върви 5 лв. (Така или инъче ще го накажат ако не гласува)

108

и какво

преди 10 години

Опааа, "мюслюманите", леко, баце, из завоите, да не стане сакатлък нещо!!

107

Веско

преди 10 години

Не гласувате защото за това също се иска ум, иначе може да стане като 15-15.Тези които ще пущат не действителна бюлетина не знаят как да я попълнят.

106

55

преди 10 години

ЦЕЛУВКАТА....

105

Шаран -БГ

преди 10 години

Те, политиците, мръсниците, ще го измислят. Ще глобяват, от работа ще уволняват, децата ти ще дискриминират по най, найпрефинен начин бе ще го измислят. Друго не могат да направят! Когато съм на саме в" тъмната стаичка" мога или не мога на бюлетината да им изрисувам ,примерно ,един среден пръст ???? Нека ни задължът да гласуваме и ще гледаме колко ще са недействителните бюлетинии . !! Друго има могат да броят бюлетините по "сталински", т.е. както си искат там е разковничето !!!!

104

Х

преди 10 години

Не гласуването е безразличие към съдбата на държавата-доброволно робство.Имаше много други освен тези 4 които спечелиха места в евро парламента да бяхте гласували за тях.В демокрацията няма само права ,има и задължения.Не харесвали системата,ами предложете друга.Имаше предложение на президента за референдум при всички избори и с това не съгласни.Ревльовци сте и нищо друго и добро да ви предложат по инерция ще кажете не.

103

Анонимен

преди 10 години

Само да кажа на тези които не искат да гласуват за ничия партия. ПРОСТО ОТИДЕТЕ И ПУСНЕТЕ ПРАЗНА БЮЛЕТИНА в противен случай тежест ще има купеният вот.

102

:))))

преди 10 години

НИКОЙ НИЩО НЕ ИСКА ДА ИСЛЯМИЗИРА! ПРОСТО ВСИЧКО СТАВА ОТ САМОСЕБЕ СИ! НЕЩАТА СТАВАТ НОРМАЛНИ! ТАКИВА КАКВИТО Е РЕДНО ДА БЪДАТ В ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА, СТАВА ТОВА КОЕТО Е ПРАВИЛНОТО ЗА ЕВРОПА ЗА ДА СЕ РАЗВИВА И ВЪРВИ НАПРЕД! А И СКОРО В МНОГО ЕВРОПЕЙКИ ДЪРЖАВИ МЮСЮЛМАНИТЕ ОТ САМОСЕБЕ СИ СТАВАТ МНОЗИНСТВО, ПРИМЕРНО БЕЛГИЯ, ДО 12 ГОДИНИ, ПОСЛЕ ГЕРМАНИЯ! ВСЕКИ ГО ПРИЕМА НОРМАЛНО! АМЕРИКА ВТОРИ МАНДАТ ИЗБРА БАРАК ХЮСЕИН ОБАМА, БАЩА МУ Е МЮСЮЛМАНИН, И ТОЙ Е ,ЗАЩОТО ИМАТ НУЖДА ОТ МЮСЮЛМАНИТЕ, КАКТО И ЕС

101

П.Петров

преди 10 години

Ниската избирателна активност до голяма степен е резултат от водената от БСП политика на омаскаряване на всеки опонент.Няма дебат за идеи и принципи, но има омаскаряване и клевети, пък после обяснявай, че нямаш сестра.Няма дебат за поети и изпълнени ангажименти, защото нямат изпълнени ангажименти.Няма дебат за цели, методи, срокове, отговор за изпълнението лица, защото в мътилка най-добре се краде от държавата.Имаме нужда от сериозни реформи, а популистки партии тези реформи не могат да ги направят!

100

Анонимен

преди 10 години

Е хубаво, говорят за задължително гласуване, но какво ще ми направят ако примерно не отида да гласувам?

99

Анонимен

преди 10 години

социолозите може лв да ми лапат бахура.на тея нама кой да им верва

98

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 109Ами като не искаш да гласуваш,тогава ще ядеш на *** хурката!

97

tt

преди 10 години

Stanishev sega da celune Mestan po zadnika

96

Непозната

преди 10 години

Интересно, че никой от политиците ни не се замисля, че въвеждането на задължително гласуване е противоконституционно на този етап, т.е. следва да се събере Велико Народно Събрание, да изработи и гласува нова Конституция и едва тогава задължителното гласуване може да залегне в нов Закон за изборите. Не мога да разбера тези хора *** ли са, некултурни ли са, не им пука въобще ли какви закони нарушават с дейността си или и трите заедно.

95

hanko

преди 10 години

Mestan hodza i evreiceto taka ste iztarkalqt kuhata tikva che nqma che nqma da pomirishe vlast forever.

94

П.Петров

преди 10 години

Ако на ГЕРБ и БСП им пукаше за интересите на обществото, а не за личното си облагодетелстване, реално експертно правителство, подкрепено от двете партии щеше да има и в този парламент, но уви! Почти година гледаме подмолното боричкане за кокала на различни кръгове от олигархията на БКП-ДС. Действията на ДПС са защото и на олигархията не и е изгодна тази нестабилност на държавата. Борисов посегна на финансирането на БСП и затова Станишев не можеше да направи компромис.

93

Анонимен

преди 10 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА НАСИЛА ДА ГЛАСУВАМ,ДЕПУТАТИТЕ ЗАЩИТАВАТ ПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ,А НЕ НА НАРОДА ИНТЕРЕСИТЕ,ЩЕ ПУСНА ПРАЗНА БЮЛЕТИНА