128

кафеджията

преди 9 години

До барманката/Позитано Ама то си му личи че предпочита дамски коктейли.Виж Моника е друго нещо.Докато беше обща обръщаше яко дърти скочове,ама сега като е Станишева може да е обърнала на водка.

127

барманката/Позитано

преди 9 години

До кафеджията: Сергей Станишев се наслаждава на Пиня Колада с много прясно бита сметана и вкус на ананас.

126

американецо

преди 9 години

Виждате на снимката две застарели момчета, родени по знака на петолъчката с бащи комунистически функционери, които са и винаги са били дерибействащи търтеи, абсолютно абсолютно нищо хубаво не допринесли за народа си, със закърнели крайници и с изкривени морални норми и безобразен гьонсуратлък. Ако някой физически не вдигне тези кърлежи да ги премести от партийната ясла те никога няма да се помръднат оттам доброволно. Остава да покаже времето кой колко търпелив може да бъде!

125

кафеджията

преди 9 години

Брех,чудо невидяно комунист кафе да пие.Истинския комунист пие само водка(съветска,може и виеетнамска) и то много.Примери много- Миша Водкин,А.Найденов,*** Мая,К.Нинова,А.Кутев ихиляди знайни и незнайни другари.За СърГей не знам,ама то водката е мъжко питие

124

американецо

преди 9 години

Кой знае какви комсионни от Москва са прибрали тия от снимката за Белене и Южен Поток, сега им гори под лъжичката. Да сте чули и видели някъде и някога комунист да е върнал пари? Гадове мръсни!

123

Анонимен

преди 9 години

Така правим нови избори до края на годината ами ако герб не може да състави правителство какво правим? пак избори докато спечели? или да назначим борисов за пожизнен като поеме всички ръководни длъжности няма да храним депутати всичко ще е наред борисов доволен народа ЩЕ бъде някой друг път и толкова също може да се върне и член първи от конст. до 89 само да се промени чл 1 вместо бкп да се пише бойко борисов

122

АЗ

преди 9 години

С този си ход при едни избори ДПС ще сипе гориво в мотора на БСП, и ще сложи прът в колелото на ГЕРБ.

121

българин

преди 9 години

Докато комунистите си играят на избори и се плюят едни други, преди 6 дни ДКЕВР ТАЙНО взе ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО - 12% в София, 19% в Русе и т.н. ВСЯКО ДОМАКИНСТВО С ПАРНО ЩЕ ПЛАЩА с 200-350 лв. ПОВЕЧЕ през сезона. СТИГА СТЕ СПАЛИ И МЪЛЧАЛИ. НЯМА НИКАКВИ ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕТО. ПРОСТО НИ УБИВАТ. НА УЛИЦАТА НА ПРОТЕСТ ЗА ОТМЯНА НА УВЕЛИЧЕНИЕТО от ПРАВИТЕЛСТВОТО, чрез ДКЕВР, ПРЕДИ ДА СА ВЗЕЛИ ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ! НЯМА КОЙ ДРУГ ДА НИ ПОМОГНЕ, ДА ПРОТЕСТИРАМЕ!

120

Божо

преди 9 години

Почнаха се !!!!!! Защо бяхте заедно, като си дърпате не знам какво си !!!! Сега ли ви стана ясно, че дпс е фирма за източване на държавата ???? Или смятате , че правото да източвате е само ваше ??? ГНУС ЧЕРВЕНА !!!! Лъжете баби, *** и ***, а после другите са ви виновни !!! Понеже сте безбожници и нямате морал и смирение, имайте страх от руските си приятели, защото те не прощават !!!

119

Анонимен

преди 9 години

ТЕЗИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СТРЕЛЯТ НА МЕСО......ДАЛИ СА СЕМЕЙСТВО?????

118

Анонимен

преди 9 години

АБЕ КВО ША ПРЕДСТАВЯШ БЕ, ВСИЧКИ РАЗБРАХА САМО ТИ НЕ РАЗБРА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЧАО.

117

Анонимен

преди 9 години

СТАНИШЕВ, СТАНИШЕВ, "ГОЛЕМ СИ"

116

Анонимен

преди 9 години

Не вярвам на ДПС.Те си имат тяхната политика на обогатяване по много и никога не се отказват.Благодарение на това ги има сараите,а и депутатите им са също все милионери.Там отиде Бисеров.Там е Данчо Ментата и държи най-важната комисия - бюджетната.Доган винаги определя порциите.В тази коалиция взаимно се държат и винаги финансовия интерес ги води.Местан беше толкова мазен днес.Забрави как плашеше с преврат по ТВ7,а Бареков и Мая тържествуваха.Имайте памет,хора.Пак се опитва да ни манипулират.

115

Анонимен

преди 9 години

Ехааа почват да се самоизяждат ,, кога ще почнат да се гърмят????

114

дидо

преди 9 години

винаги остроумни като коне с капаци никой не ви иска в държавата комунисти гадни махайте се

113

ЛЯВ

преди 9 години

"Ние като мандатоносители имаме друга, по-важна отговорност да ПРЕДСТАВИМ важните и конкретни задачи, които трябва да реши правителството, да ги разискваме с него и партньорите още следващата седмицаЕдна година гледаме ПРЕДСТАВЯНЕ да дойдат Р А Б О Т Е Щ И Т Е !!!!!!!!!!

112

Анонимен

преди 9 години

До АнонименразвЪлнувал

111

Анонимен

преди 9 години

Преди много,много години Янаки Стоилов беше най-младия депутат в парламента.Вече е на преклонна възраст,но си е все там.Какво е направил в социалната политика полезно за хората.Интересно как такива имат нахалството да обвиняват за всичко ГЕРБ и Борисов.Такава безочливост безпаметна само БСП и вечните им коалиции могат да имат.Предозираха си милионите,но не забравиха и помагачите си,а те разбираемо си мълчат.Затова сме на този хал.Затова има Барековци.Не подценявайте ДС.Те си ни оплитат с ДПС.

110

titi

преди 9 години

БСП да помисли за смяна на ръководството и най-вече на Станишев,защото хората няма да гласуват за Вас. Крайно време е той да си подаде оставката и на негово място да застане млад , переспективен,честен човек. Разберете,че хората не го искат вече.

109

Анонимен

преди 9 години

Въртене и сучене с всякакви манипулации,за да се отлага разумното, което отдавна трябваше да е факт.Взеха заеми,хвалиха се,лъгаха и крадоха,но за себе си,не за хората,които гласуваха за тях.Номерата им са едни и същи през целия фасаден преход.Пенсионерите още чакат прословутите 3-4 лв.,за които се говори цяла година,а те си увеличиха "малките" заплати яко.Алчност голяма,макар че парите им далеч не са само от там.Затова 25 години предозират кафетата.За да не спират облагите и съдът да ги пази.