109

mnoo hlen4i Budkata

преди 10 години

bat Budko, se pubejdavas i se "mum4eto" ot familiata Stanishef ta rufa. dal ne si toz pidueraC deka se Vageneepobejdavas, zemas i karai napred. ko sa ti vinovni tia deka si gi pobedil i ti zemale jezala- tva samo edna tikva moe taka da plesti

108

Философ

преди 10 години

Докато сме разделени на гейбери и *** ДеПеСе ще е силно !

107

Комунето

преди 10 години

от *** мас и от комунист власт се свалят само с дране ;)

106

ДВ

преди 10 години

Няма какво да го увъртаме: в момента Москва се опитва да си върне Задунайската губерния България. Западните партньори на София вече бият тревога. Само за няколко дни три от най-авторитетните печатни издания изведоха тази обезпокоителна тенденция на челно място в международния дневен ред. За комунистите да уточня "ДВ" не е държавен вестник !Прочети цялата статия тук: dnes.bg/politika/2014/06/04/dv-moskva-iska-da-si-vyrne-zadunaiskata-guberniia-bylgariia.227828

105

Анонимен

преди 10 години

ЕЖЕДНЕВНА ГАРГАРА НА ПРОСТАШКИЯ РЕЧНИК НА ПРОСТАКА БОКО ТОЗИ *** НЕРАЗБРАЛИ ЧЕ ОТ НЕГО НИЩО НЕ СТАВА ОСВЕН ЗА ***

104

Ами

преди 10 години

11 пъти бой до сега и не им дойде акъла в главата на тия ***! Вярно МНОГО са твърдоглави и кухи!

103

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Любимецът на хората с анцузи, на чалга феновете, на футболните запалянковци, на старите моми, шивачките, ***..те от фолк клубовете, на любителите на стероиди и на гробарите на България от ЕС и САЩ пак се изс...ра както само той го може:)! Поне някой да му беше казал, че с дънки и сако не се слага вратовръзка....ама кой, кой да му каже, като половината му парламентарна група е с бели чорапки - спомен от милите милиционерски години:)

102

Колко смешно

преди 10 години

До vargВярваш ли си като пишеш тия глупости! Ей само партийни и жълти вестници четете!

101

Сега

преди 10 години

Като чета изказването на Местан за нови избори си мисля, че и той разбира вече с кой се е коалирал... - с никой!

100

Боби

преди 10 години

Поне този път не е казал "Пак ще ги БИЯ"...ами е решил от него да мине и да включи и колегите му от ГЕРБ хаха апък не знам как точно Борисов ще говори за друг, че има мания за власт и че иска на всяка цена да управлява...смях в залата!

99

Анонимен

преди 10 години

Не могат да се правят изводи от избори за европарламент за това какви ще са резултатите за тукашния....парламент,ББ само да си представи същите % но при по-висока избирателна активност,е как ще направи правителство дори с "реформаторите" като ДПС и/или/Бареков ще подкрепят и КРЕПЯТ КАКТО АТАКА КРЕПЕШЕ БОЙКОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ,ТАКА СЕГА БСП И ДПС,как ще управлява много ми е интересно а точно така ще се получи.Дори Първановото АБВ сигурно няма да е проГЕРБ настроено,би било абсурд.

98

ХА

преди 10 години

ДА СЕ ПРЕБРОЯТ БЮЛЕТИНИТЕ ОТНОВО И СЕ ОТНЕМЕ МАНДАТА ЗА ЕП НА РЕАНИМАТОРСКИЯ БЛОК!!!

97

социолог-българин

преди 10 години

Простички сте тролчета на мутреса Моника. Отговорноста за изборите е на управляващите и по точно на правителството. Орешарски се прави на луд и всичко прехвърля на БСП и ДПС , а през това време крадат с В.Божков-черепа денонощно.

96

Анонимен

преди 10 години

Изборите са си за касиране и за да спестят ***, най-добре е да се направят заедно с президентски избори! Без това и президента за нищо не става, а самият той приветства избори 2 в 1....

95

fun

преди 10 години

НОВИ ИЗБОРИ СЕГА- ГЕРБ + РЕФОРМАТОРИ

94

КС

преди 10 години

Защо ще сезират Конституционният съд?Да сезират електората си,защо не ги е подкрепил?

93

Духовникав

преди 10 години

Не му е комфортно на Винету, личи си от снимката.... Знае, че половината избиратели на БСП не излезнаха да гласуват, защото се подлъгаха по социолог. проучвания, но сега.... ще са като един!

92

радко

преди 10 години

ало ГЕРБ изгладете вратовръзката на тиквата. излага се иначе.

91

Да

преди 10 години

Сега е момента за избори 2 в 1 !И за един ефективен по-нов изборен закон със задължително гласуване...И с определен брой...застъпници от 14 хиляди...И край на барековизма -доганизма - сатанизма по станишефски !!! Касиране и кастриране на позитанковците !!!

90

кол

преди 10 години

*** си мисли че ще привлече повече гласове.