62

Анонимен

преди 9 години

shofiorat e milioner i biznesmen. Shte plati na sadiite i shte go pusnat.

61

rm

преди 9 години

Трябва не само цветя н бдения на мястото, ами няколко хиляди души да отидат пред полицейското управления където е затворен този, и направо да го изкарват и към съда.Какво мислите щеше да се случи ако това дете беше някое ***, в момента полицейското управление щеше да е под блоката с изпочупени врати и прозорци, а ушевите ще се чудят къде да се покрият, за да не го отнесат и те.

60

Анонимен

преди 9 години

токо аз например последвах съвета на родителите си и избягах в чужбина, тук хората не искат и не позволяват да се живее така както в Ромска България. Една птичка пролет не прави- ясно ти е, нямах пари за анаболи да набия батките дето ме наливаха с тупаници и чалга та се наложи да избягам ако искам нормално детство за детето си. Акъл не давам- за акъла ми се плаща предоволно тук и го давам на хора за които е полезен. Логичното се случва, не мисля че бих успял да го спра и да бях останал

59

Анонимен

преди 9 години

Името на шофьора е Георги Сапунджиев от Змеевоblitz.bg/news/article/271272

58

токо

преди 9 години

Гледам че е пълно с коментари и съвети,какво трябва да се направи.Искам да попитам тези ,които наливат акъл и много знаят- вие какво направихте,от всичко това което предлагате ,уважаеми ? Зад клавиатурата всички са много силни,но ако наистина само 20% от тях правеха нещо,нямаше държавата да е на този хал.Съболезнования и кураж за родителите.

57

Гочо Мандар

преди 9 години

Инциденти винаги ще стават, но в нашата страна стават много често, което ме навежда на мисълта че е нещо свързано с нашата балканска култура, или липсата на такава. Границите на хумора в този форум се определят от двама души - *** е царят на черния хумор, а хвъркатият турчин Ястреб му е противовеса. Не им се връзвайте много.

56

Това имам предвид

преди 9 години

Джипа е сериозна кола, даже правя леко сравнение в ТИР-вете, откъм сериозността на произшествията който правят. Затова и не трябва да се кара от (как да нарека по-меко да не ги обиждам) "лековати хора". Трябва да си винаги нащрек. Тук във Варна е пълно с жени, който карат такива коли. Жените са тип - "Гълтам повече от джипа" ... Такива, както и мъжете който си мислят че са над всички и всичко и не ценят живота не трябва да ги карат... тези неща...

55

Анонимен

преди 9 години

Почти 20 часа след бруталното убийство на детенцето "свободните" и "независими" български медии се осмелиха да напишат името на убиеца:Георги Сапунджиев от Змеево.Бивш борец, нагла МУТРА !

54

Анонимен

преди 9 години

Във Варна парк "Приморски" или така наречената Морска градина има нужда от подлези, светофари и пешеходни пътеки- не че е позволено да се кара автомобил, но няма кой да ги спре мутрагените дето си построиха сараи по времето на Киро Дупката и плашат хората с персонала на заведенията си... в курорта "Дружба" не остана място назастроено и трева не изорана от строителна техника - копие на Слънчев Град- бившия курорт Слънчев бряг- ще ни газят и ще ни съдят че сме им одрали колата- тва е бъдещето!

53

АНТИМУТРА

преди 9 години

Най-тежко е да се загуби дете от 1 до 10-годинки!А ако е единствено дете е ужасяващо!

52

Иван

преди 9 години

До Джипове УбийциДжиповете не убиват хора, а невнимателните шофьори. Живея на място недостъпно за лек автомобил, не мога да ходя по 5км в калта всеки ден, но за сметка на това вианги очите ми са на 4. Никой не е застрахован от подобно произшествие, но можем да намалим опасността като приемем шофирането като нещо много сериозно и отговорно, прекалено много хора си мислят, че е игра.

51

stoyan

преди 9 години

Мир на праха на детенцето! Дано е на по хубаво място! В такъв момент е по-добре ние "Хората" да се погледнем в огледалата и да замълчим в памет на малкото ангелче!!! Който може да бъде съпричастен с родителите нека се опита да отиде при тях дано намерят поне малко утеха.

50

родител

преди 9 години

Вижте, хора, беше убито дете на пешеходна зона. По-сериозно от това няма. Много от коментарите са емоционални и това е нормално. НО МОЛЯ, НЕ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИ, дори да са написани от явно нездрави хора. Трябва да опознаем профила им, за да можем се пазим от тях.

49

Джипове Убийци

преди 9 години

Джиповете са най-големите убийци по пътя. Те имат огромни слепи точки. Нищо високо под метър няма да го видиш ако ти се мушне пред или зад колата !!! За какво са им тея джипове ?? Особено като видя някакви руси пръчки да ги карат лошо ми става.... Джипове са като тировете, ако не му виждаш огледалата и той не те вижда .... Ако въобще използват огледалата....

48

Анонимен

преди 9 години

Много *** и кретенки се навъдиха с джипове. Карат безобразно, безпардонно и гадно. Трябва да се мачкат от обществото задължаително.

47

До Анонимен

преди 9 години

Другите улици добре, но ул.Кольо Ганчев СВЪРШВА ТАМ И НЯМА КЪДЕ ДА ПРОДЪЛЖИШ С КОЛАТА, ЗАЩО НЯМА КОЛЧЕТА !!!!

46

Защо?

преди 9 години

И какъв обратен е правил тоя там? Като гледам снимките ми изглежда все едно тръгва да си кара по центъра...

45

Анонимен

преди 9 години

До Защо?Няма как да се затворят тези улици, преки на Симеон.Те са еднопосочни, там има големи пътеки, всеки знае че там се кара 3 км/ч.Този очевидно е ***, собственик на ресторант, голяма луксозна кола и много пари, довели до перманентно еуфорично поведение на полу-Бог...

44

Анонимен

преди 9 години

Защото ако обърне на паркинга няма да направи впечатление на минаващите по пешеходната зона Да го видят всички какво кара

43

В нета

преди 9 години

В нета пише ,че този е прецедател на дружението на ресторантьорите в Стара Загора , основен противник за премахване на цигарите в заведенията. Явно се бори за премахване само на деца :( МЪРДИ . Изкарали пари само с кражби и експолатация на хора. НАГЛИ неуважаващи нищо в живота си освен парите.