194

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНай-бедните в ЕС...Да,ама всички живеем в собствени жилища,не припадаме в екстаз пред брадати *** и все още сме преобладаващо бели...а бял французин скоро ще има само по старите филми...-------живеете в собствени жилища, а тока не може да си платите. ква е тая работа не разбирам ?

193

муспи

преди 10 години

И аз те познах - ти по турско викаше Болен Левски и Глупав Ботев.

192

Анонимен

преди 10 години

Най-бедните в ЕС...Да,ама всички живеем в собствени жилища,не припадаме в екстаз пред брадати *** и все още сме преобладаващо бели...а бял французин скоро ще има само по старите филми...

191

до 236

преди 10 години

Свирчо познах те ти си Волен Сидеров,пак ли злато сънуваш Волене не ти ли стигнаха парите от Местан

190

kiril

преди 10 години

До Анонименtochno taka,frans pres i vsichki evrotapiri da si gledat tehnite uchenici ,kudeto polovinata sa s psihicheski obremenenosti oshte ot deca, shtoto tate hodi po muje ,a maman isterjasva ot mladini..........ami niamat takiva dni na pir i sueta pri tiah i gi e jad....neka se veselat decata nishto ,che sa veche malko negramotni......bulgarite sme takiva - obichame da praznuvame ,da se subirame po rodninski ,da tancuvame,da piivame povechko ,da se veselim ,kakto i da rabotim....

189

Гергана

преди 10 години

До СвирчоПоне като се пишете за националисти научете правописа! Особено на думата БЪЛГАРИЯ!

188

Свирчо

преди 10 години

Нека абютерентите да си празнуват,а че нямат подходящи дрехи наше крадливи управници са виновни.Ако се премахнат концесите на чуждите фирми за Злато и наши фирми вземат да го обработват и продават ,то Балгария за 5 години ще стане номер 1 във Европа,и заплатите на гражданите ще скочат на 3,4 хиляди евро на месец и тогава нашия народ няма да е гладен и беспаричен че да няма пари на децата си дрехи да им купи за бала.Докато избирами предатели за управници все така ще я карами народе.

187

Студент в Германия

преди 10 години

И за твоя изненада, не мия чинии, но и да го бях правил, това повод за унижение ли е? От кога изкарването на пари с пот по челото се превърна в нещо събуждащо отрицателни чувства в хората?

186

Студент в Германия

преди 10 години

Тулски, коментара ти само потвърждава думите ми. Не давам акъл, а изказвам мнение. Ако то те е засегнало по някакъв начин, значи можеш да спокойно гордо да се биеш в гърдите, че хора от твоя тип са причината аз да напусна родината си. Тука на изразяване на мнение не му се вика даване на акъл и мерене на кой по-умен, а дискутиране. И аз от тук помагам на България и на сънародниците си повече от колкото комплексирани *** останали в България поради изкревен патриотизъм и съм горд с този факт.

185

дебел депутат

преди 10 години

айстига глупости,средната заплата тука е 2 бона ,тя се опредяля по следния начин,значи ние ваще любими 240 депутати вземаме 3 бондака, а мизерниците в България-340лв заплата на месец, или средната заплата в България е 2 бона.

184

Гергана

преди 10 години

Абе, ако един родител едвам свързва двата края, обаче дава на отрочето хиляда лева и отгоре за бал проблемът не е в отрочето, а в родителя! Липса на елементарно възпитание и предаване на акъл. На 22 съм. Не ми беше толкова отдавна бала. Имаше няколко изгъзици от момичетата, обаче като цяло си бяхме с нормални рокли, НЕприличащи на фолк диви. И момичетата сега масово са като нас. Само дето медиите тръбят за тея със силиконите и Мерцедесите... ТРАГЕДИЯ!

183

Анонимен

преди 10 години

Аборигенски бал, пфу!

182

Анонимен

преди 10 години

Наистина много тъжна картинка: мама и тати дават последни скътани пари (дори ако трябва и взимат заем), за да може момичето да се изтупа за една вечер в супер неподходящ за нея тоалет, да направи няколко снимки и ги качи в социалните мрежи. Всичко е показност и суета! Доста голяма сума пари хвърлени на вятъра!

181

Студент в Германия

преди 10 години

Тази ***, уви, не е причината за духовния упадък в българина, нито пък управляващите овцете вълци в парламента - а, точно обратното. Слаб народ сме и винаги сме били слаби, колкото и това да е невъзможно да бъде прочетено в учебници по история. Но, ние вместо да се учим от грешките и да се отучим от злобата си и да тръгнем най-накрая към развитие и просперитет, ние крачим смело към забатачването и в същото време търсим вината в другите - комунисти, ***, турците - не, ние сме си виновни.

180

52502

преди 10 години

До Анонимен #225 Какво да празнуват тези "абитьоренти" които като тебе не са се научили дори да пишат на български... интересно как от 1871 когато Добри Войников ви е описал в "Криворазбраната цивилизация" до сега не сте се променили... както казваше дядо ми - на гол тумбак чифте пищови....

179

,,,

преди 10 години

До АнонименДа бе така ни зачитат, че 50 години бяхме 16-та република.Мерси ти като искаш отивай при ***. Младите хора бягат на запад!

178

Берлин

преди 10 години

Българските абитуриенти покзват колко просто поколение расте в БГ. А подрастващите простаци са огледало на простите си майки и бащи. Беееггаааайййй...

177

666

преди 10 години

Не, Jore, ако тебеподобните и ти бяхте грамотни поне колкото мен, със сигурност България нямаше да е в настоящото положение. И, наистина, не те ли е срам да продължаваш да спориш. Моят син си заработи сам парите за костюма за бала и го облече и носи с гордост. И не е "чалгар", а е умен и ГРАМОТЕН човек, който милее за родината и заработва честно парите си в България. И трябва най-после да се спре практиката да се приравняват всички под някакъв общ знаменател. И не ме коментирай повече!!!!

176

младен

преди 10 години

В дена на бала "...днеска фейс буук, утре джобс.бг"

175

Анонимен

преди 10 години

По скоро пaнaир нa чaлгиятa. Огромното мнозинство от aбитуриентите сa облечени толковa безвкусно, че човек се чуди дaли не гледa някaкъв цирк. Пълен кич.