116

Арети

преди 10 години

Эапочвам с това, че ненавиждам паэърлъка и лицемерието!Паэърлъкът е типично иэточна практика, ширеща се от Турция, преэ целия Ориент, преэ Емирствата, та чак до Китай! Явно традициите на Ориента, не са чак толкова далечно минало! И тук действат подобни правила! Каква эдрава традиция стои эад тоэи ОТКРОВЕН ЦИРК:-)))???!!!

115

американецо c'd

преди 10 години

Сори - коментар номер 125 - сега видях, че си изразил мнение припокриващо предходния ми коментар. Вече бях постнал.

114

американецо

преди 10 години

Реално погледнато, англичаните са троянския кон на американците в евросъюза точно както българите са троянския кон на руснаците.

113

до тоя под мен

преди 10 години

недей така бе приятел ще разплачеш някой англичанин ако прочете коментара ти. Стъпвал съм на английска земя явно доста повече от теб, като чета това което си писал. Толерантност.. сравни заплатите на англичаните там с чужденците, бездомни кучета няма по цяла Европа освен балканите, с бездомните хора е същото положение. Има доста по-стари университети от английските, а в коя държава няма архиви, библиотеки и театри? *** лягай да спинкаш че утре от рано трябва да миеш тоалетни пак до 22 часа...

112

Adam1966

преди 10 години

ДО Англичаните >>> Пазете Фураж да не му налети някоя луда крава ! Ние поливаме нашия Фикус и го пазим на завет тук за да да не простине в Брюксел ! Привет от братска България и умната , ние пазим здраво на източния фланг...

111

Анонимен

преди 10 години

Който мрази англичаните, очевидно никога не е стъпвал на британска земя. По-уредена и приятна държава няма от Великобритания. Перфектно законодателство, което се спазва; толерантност към различните; няма бездомни кучета по улиците; грижат се за бедните в приюти, където им се осигуряват храна и душове; едни от най-старите и престижни университети в света се намират в UK; пълно е с музеи, архиви, библиотеки, театри и културни забележителности. Не мразете британците затова че живеят по-добре от вас

110

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам какво не му харесвате на ЕС - от както сме членове, сме получили много повече отколкото сме дали. Членския ни внос е мизерен в сравнение с помощите за откриване на нови фирми, еврофондовете в земеделието и т.н.

109

st

преди 10 години

Камерън пак говориш в пристъп на ярост, сам знаеш че няма да излезете от ЕС.

108

Анонимен

преди 10 години

ако нас ни обвиняват, че сме били троянския кон на Русия в ЕС, то за англетата никой не се съмнява, че УСА ги яздят. Въпросът е къде след това червендалестите пияндета ще запиват след като за Сънито ще им трябват визи.

107

Анонимен

преди 10 години

Повечето европейци чакат с нетърпение това събитие- ЕС да се отърве от най-досадната страна-членка UK. Камерън обаче засъжаление само заплашва, но не му държи да напусне, защото знае последствията. Подкрепа за напускане на ЕС в UK има достатъчно, но заради него въпроса още не се е разискал както трябва. Даде ли им се шанс на референдум, тези *** британците които си вярват, че ще са по-добре извън ЕС ще гласуват да го напуснат и поне европейците ще са щастливи.

106

Анонимен

преди 10 години

Път в който йудеи, християни и мюсюлмани отново ще сме ЕДНО!

105

Анонимен

преди 10 години

Остават броени месеци до март 2015 година- разцепването на ЕС! Плюс- минус 10 дни. Мислете за Родината си, *** гейберясали, пътят ни е през Евразийския съюз. Път към Стара Велика България на Кубрат!

104

акуд

преди 10 години

единствената причина англия да е в ЕС е , да мъти водата в ЕС. Европа обединена може да бъде по силна от саш и русия

103

Анонимен

преди 10 години

Искаме и ние референдум за членство в ЕС и Излизане от ЕС със или без Жан-Клод Юнкер.За 25 г никой за нищо не ни е питал (демофалшификация а не демокрация)

102

Анонимен

преди 10 години

Ако скочат срещу емигранти от Пакистан , Индия , Нигерия.....всички ще скочат , че това е расизъм , но да се упражняват на тема българи и румънци,това не притеснява никого!

101

Цитатът на Деня

преди 10 години

Адам Михник: Чух, че Западът е влюбен в Русия. Трябва да внимава, за да не забременее !

100

ля ля

преди 10 години

много гадни долнища са тия поданници!!!

99

anonimen

преди 10 години

NA TOQ BOKLYK NE MY ISNQCA NQKOI RABOTI ?

98

Анонимен

преди 10 години

До ивуТи си добре с историята. Много си д0бре даже.

97

ODESSA

преди 10 години

Е де, виза за всеки рижав ***. За кралското семейство задължително торба памперси, за прабабата и внучето. За камилата самар, и запринц чарли чаршаф за главата да не го разпознаят, че се явил със това създание, не че прилича на манекен.