153

Djey

преди 10 години

В момента по Тракия има поне 3 подобни "дупки", в които дали с 130 или 140 си влезнал няма да има значение- изхода почти сигурно ще е ужасен!

152

Анонимен

преди 10 години

НЕ Е ТОВА ПРОБЛЕМА НС,НАРОДА Е ГЛАДЕН И БОС,ОПРАВЕТЕ ИКОНОМИКАТА

151

Djey

преди 10 години

А никой от тези умници не казава колко човека си заминаха за каруци, движещи се къде ли не ?! Да не говорим за коли движещи се с 60-70 км/ч по магистралата ( основно стари хора), които тръгват да изпреварват без да погледнат в огледалото или без да се псотааят да извършат маневрата възможно най- бързо! Колко хора заминаха при опита си да избегнат поредния кратер на главен път или дори намагисталата.

150

Кон

преди 10 години

Защо не публикуват статистика и анализи, да видим как с репресии по пътищата са намалели катастрофите? Аз съм за 140 км/ч. Това не е задължителна, а максимално разрешена скорост. Верижната катастрофа беше причинена от глупост на шофьорите и няма връзка с максималната скорост. Разбира се, ако се движим с каруци ще е безопасно, но и безсмислено.

149

Запасен

преди 10 години

освен граничението на скоростта трябва да има ограничение и в правата за каране. Който е виновен за катастрофа с тежко пострадали, не дай боже! - с убити - без право на шофиране доживот! Защо, ако застреляш някого, се води убийство, а ако го прегазиш с колата си - не??? Инкриминация на такова деяние трябва да има, както и съответното наказание - лишаване от право!

148

Анонимен

преди 10 години

Ми да сложим деца от детската градина в парламента, те по същия начин ще ги решават тези проблеми. Хората очакват да чуят:1. Че всички употребили алкохол и седнали зад волана ще бъдат там където им е мястото а именно в затвора. 2. Превишена скорост с над 30км./ч - 5000 Е глоба. 3. Инфраструктура - нанасяне на маркировка, изграждане на ускорителни ленти, АДЕКВАТНИ пътни знаци. 4. Мобилни установки за проверка на спирачки, окачване, шум и спиране от движение при установени параметри извън нормит

147

Анонимен

преди 10 години

и на 80 киилометра да я свалите пак ще се трепят които си е диване си е диване,

146

jane

преди 10 години

Цялата Мара втасала, тия пак се захванаха със скоростта. Така и не мога да разбера защо решиха да я вдигнат повече отколкото е навсякъде из Европа (освен в Германия), сега пък решили да я свалят. Нямам нищо против да я намалят, колите които могат да поддържат 150км/ч безопасно са много много малко, а шофьорите - дори още по-малко. Така че е по-добре да е 130, при толеранс от 10км/ч. Но е супер абсурдно няма няма и се започне да се шуми я за скоростта,

145

Бонев

преди 10 години

Не мога да разбера какво общо има верижна катастрофа и куп *** каращи с висока скорост в мъгла, с максималната скорост на магистралата? Дали с 130 или 140 ще се натресеш в спрял атомобил е едно и също. Проблемът е манталитета и възпитанието на шофоьрите. В мъгла, сняг и дъжд скоростта се намаля. При голям трафик - също. Аман от пресветкащи джигити, които карат без да се съобразяват с останалите, само защото тати им е купил 400 коня ковчег. Жалко , че убиват и невинни.

144

хмм

преди 10 години

нещо за повишаване на глобите няма ли да има? явно още не е дошла есента, за да мислите за увеличаване на бюджета за следващата година :-D :-)

143

Анонимен

преди 10 години

Друго си е софия Бургас за 2 часа! С антирадар и GPS ми е през к-ра за ограниченията!

142

Анонимен

преди 10 години

Тя тракията в старата си част и тази дето я строиха БСПто не позволява над 100!

141

сандо

преди 10 години

четете м/у редовете:нямаме пари за заплати на ченгетатарешение - 10км превишена скорост повече - повече кинти в джобарата на ченгетатавсичко е наред!

140

МИ ТАКА Е!

преди 10 години

ДОЙДАТ *** НА ВЛАСТ И ПОЧВАТ ДА КОПАТ ПО АСФАЛТА ДУПКИ-ЗЕМЛЯНКИ. ПОСЛЕ РАЗБИРА СЕ НАМАЛЯВАТ СКОРОСТТА, ДА СИ Е КАТО ПРИ ТАТОВО ВРЕМЕ С ЖИГУЛКИТЕ И МОСКВЕТАТА! ПФУУУ....

139

един

преди 10 години

Не в скороста е проблема, а в задкормилното устройство.Първо там основен ремонт и после всичко останало.

138

Анонимен

преди 10 години

ЙОВЧЕВ ПРОЧЕТИ МОЛЯ ТЕ КАКВО ТИ ПИША. В ЗЯЛА ЕВРОПА НИКАДЕ НЕ СВЕТЯТ ФАРОВЕ ПРЕЗ ДЕНЯ. В ЦЕЛИЧ СВЯТ ГАСЯТ ЛАМПИТЕ ПО ЕДИН ЧАС ВЕЧЕР ЗА ДА НАМАЛЯТ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ, А САМО НИЕ СИ СВЕТИМ ПО ЦЯЛ ДЕН ЗА ДА СПАСИМ ЕДИН БАЛЪК ОТ БГ. 13 ГОДИНИ В ЗАПАДНА ЕВРОПА САМО КАТО ДОБЛИЖА ЗЕБРАТА И КОЛИТЕ СПИРАТ. САМО В БГ Е КАТО ПРОМОЦИЯ ТОЯ ПЪТ МИНИ АМА ДРУГИЯ ТЕ МАЧКАМ. ЗА КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ БЕ ЙОВЧЕВВВ.

137

Анонимен

преди 10 години

А анализа за ламбите в туй сахарско слънце кога ще направите?Искате да върнете пак ушаците да рекетират по магистралите,т'ва е ясно.*** и с 130 пак ще се избиват.

136

gost

преди 10 години

не знам какво мисли тоя министар *** като гледам какво сложно е измислил а опростете това бре това са пари кариера в пове4ето слу4аи на хора които са практикували далги години поне за тях да мислят нас ни остави ми да ма4ат и хората или го направете опростено или не го и правете направили едно сас под сто наиминование аман бре от мо6енници като Демакс

135

Анонимен

преди 10 години

Джигити, за къде бързате толкова? А, знам, знам, бързате да се приберете, да се изпърдите и да пиете биричка в пластмасова бутилка. После на другия ден усмърдяни и намусени, със злобни прости погледи продължавате да карате диво докато не умерете или не убиете никой невинен. Хайде баровци, гъзари и гъзарки, смело напред, вие сте непобедими!

134

Анонимен

преди 10 години

по добре да се бръкне в тиквите на карачите