107

;)

преди 10 години

До ЛуциферЦветанов щe лежи в затвора, нo caмo cлед кaтo цъфнaт нaлъмитe.

106

Анонимен

преди 10 години

Aman ot gluposti

105

718

преди 10 години

Та значи,тези които отишли в църквата Св.Неделя като миряни и истински християни, са ,,антихриста''.А комунистите които взривиха тези хора заедно с църквата......са хубавите.Защо от години по масмедиите не се говори за зверствата на комунистическият режим?Защо нямаше осъдени след 10-ти ноември?Защо до сега не е имало нито едно правителство без наследници на героите от ЦК на БКП ?До кога ще ни правите на маймуни?Защо искате да извадите Б-я от ЕС ? Защо ни набутвате отново под руски ботуш

104

Луцифер

преди 10 години

И аз да предскажа нещо - Цветанов няма да лежи в затвора.И го казвам без да съм Ванга или Нострсдамус.

103

Анонимен

преди 10 години

Тук ли ще се изпикаеш след малко,викнал Нострадамус и ритнал котката си.Вярно е,че пише завоалирано и всеки го тълкува както си иска.И то след като дадено събитие се е случило.

102

Дьда Петър

преди 10 години

Хитлер - добре. А новият фюрер Путин?

101

Анонимен

преди 10 години

Абе говори със завъртулки, пък после всеки може да талкува както си иска...

100

Гарван

преди 10 години

Трябва да имаш изключително богато въображение,че да тълкуваш по някакъв начин тези,така наречени предсказания на Нострадамус.И като познават толкова много ясновидците по телевизиите и т.н ,защо тогава ачеба не познаят числата от тотото,ами лъжат наивниците за пари?????

99

Ним

преди 10 години

Не само Нострадамус,а и самият автор е шарлатанин,щом занимава хората не с реалните проблеми,които те трябва да решават,а с някаква шизоидна предопределеност на живота ни .

98

До Анинимен 15

преди 10 години

Ами давай, започни да предсказваш, щом е супер-лесно,пък може да си вторият Нострадамус! :)Каквито и неща да е предсказал и те да са се сбъднали, най-истинските и неоспорими пророчества се съдържат в Библията и думите на Иисус! Там е Истината. Така че пишете за личността на Исус Христос!А за тези, които вярват само в здравия разум, в математики, физики, химии, ще кажа блажени нищите духом, но не ваше ще е царството небесно!

97

Гошко

преди 10 години

Нострадамус е бил шарлатанин, както всички останали ясновидци, гадатели, екстрасенси или както там се наричат. Просто е добил популярност, а гаданията му са размити дрънканици от обща характер, направени така че невежите и наивните да да намират и тълкуват чрез тях събития случили се независимо кога, независимо къде в човешката история. Хороскопите се правят на същия принцип спрямо характерите и нравите на хората.

96

2012

преди 10 години

Нали беше предсказал и края на света през 2012-та...

95

#

преди 10 години

Като се гледа какъв е реда сега в Европа,то точно сега Европа е под ботуша на антихриста,всички нови закони са подигравка с Божия ред и бунт и предизвикателство срещуНего,и изобщо намеси ли се Хитлер още в заглавието,ясна е пропагандата.

94

!

преди 10 години

Ние християните нямаме нужда от Нострадамус да ни казва неща,които всеки може да си интерпретира както иска.В 1Йоан 2:22 ни е казано:Кой е лъжец но този,който отрича,че Исус е Спасителя.Такъв човек е антихрист,който отрича Отца и Сина.А главата на антихристите ще се обяви за"Христос"и донесе ново"Откровение"което де факто ще отрече,че Исус е единствения път до Бог и Спасител,после ще изисква белязване с 666 което да го признае за"Бог"и без което да не може да се купува и продава.

93

Анонимен

преди 10 години

Нострадамус, докато налагал котката си: "На дивана значи ще пикаеш след два часа?"

92

ОФ

преди 10 години

Аман вече от предсказания, които стават достояние на простолюдието когато вече са минали 1000 години откакто са се случили!

91

?

преди 10 години

Хитлер е забранил масонството и е затворил масонските ложи навсякъде където е стъпил германски крак.Също се е обявил против планирания от векове нов световен ред ,който трябва да доведе до излизане на антихриста на сцената,който ще се обяви за"Христос".Най-мразеното име в окултистките среди е това на Хитлер.Как тогава той е антихриста?

90

Горо

преди 10 години

И къде в цялата статия пише за 11 септември????? Или тия заглавия ги слагате ей така да не скучаете?!?!?

89

Анонимен

преди 10 години

tt2, с тоя аватар какво ми говориш за библия.

88

Анонимен

преди 10 години

102 е директно за затвора за пропагандиране на комунизъм.