87

Влюбеникс

преди 10 години

Спри не си отивай ще ми бъде тъжно ,ще ми бъде тъжно без твоите очи Спри не си отивай днес ще ти направя най страшното признание

86

Иванчо

преди 10 години

Др.Станишев е аристократ по рождение,отгледан на специални места,обучаван по специален начин,със специално образование,получил полагащите му се властовисоциални привилегии.Не може някакви безроди,от нисък произход чиновници да гообявяват за каквото и да било.Те могат само да паднат ничком и да помолят неговопревъзходителство да благоволи да направи каквото сметне за необходимо.Той енепогрешим,незаменим и стои над житейската суета на низшите.над

85

Машинистът

преди 10 години

Уважаеми пътници,експресниот влак за Украина тръгва от 5-ти коловоз .Повтарям от 5-ти коловоз тръгва влакът за Украина Моля Пътникът Станишев ,тоя с еднопосочният билет да побърза ...

84

Учител

преди 10 години

Слава богу,че тоя най-после ще се "измете " сам от България! Не му щем ни меда,ни жилото!Да-но никога не се връща !Празноглавец,който знае само да обещава и винаги да излиза "сух от водата" - такива политици нам не трябват! Най-добре ще е да забрави за България!

83

Анонимен

преди 10 години

Гласувах за "глас народен"!С лозунга "подай лопатата".Дайте им по една права лопата за тази ***, и да я изнесем от дъно!

82

Ели

преди 10 години

До Мария Що за *** си ти?

81

Анонимен

преди 10 години

Станишев за мен е *** на турците! Това ще рече продажник, прислужник и службогонец! Само дето *** не е сложил още, за да им угоди!Няма да остане тука и ще бяга в Европа. Само да прочете коментарите и ще му стане ясно, че за следващите избори ще му бият шута и от партията, защото рискуват нови плачевни резултати.Видно е, че няма никакъв полезен ход, освен да отиде, да цоца 5 години кинтите на европа !!!

80

член на бсп

преди 10 години

Ти Стани6ев потопи кораба и сега бчга6 да скрие6 у европа а-ПРЕДАТЕЛ

79

SS

преди 10 години

До Мария 77А бе вярно всички *** сте болни мозъци...

78

Анонимен

преди 10 години

каква гавра само

77

стар комунист

преди 10 години

Ти не ставаш за нищо!Докога ще те търпим с празните ти приказки и сапунени мехури.Махай се от Партията ине се връщай.Колко избора пропиля и унизи всички партийни членове.Всички горе в ръководството сте некадърни *** и на всичко отгоре и крадци!

76

nqkoi

преди 10 години

е па дпс подкупваха за пеевски а той се отказал хаха

75

Анонимен

преди 10 години

Един от бсп каза че протестиращите били интернет ***. Аз по-големи *** от гласувалите 15/15 не съм виждал до сега!

74

Dancho

преди 10 години

за комунист и политик е нормално да лъже те са като сексуалните работнички

73

Анонимен

преди 10 години

Ако е грешка с 15, трябва да се оправи навреме, иначе ще стане голяма каша в ЕС.

72

бай Петко

преди 10 години

Г-н Станишев, шом си казал "А" кажи и "Б". Дръж си на думата и се откажи от Европарламента! Дай път на младите и законно избранте ! Дали е грешка или не, избрания 15 отива в Европарламента вместо вас ! Закона вие го създадохте и приехте !

71

Анонимен

преди 10 години

Марийче глътни си хапчетата и слушкай чичко доктор!

70

монархист

преди 10 години

Миме клетвите ти издават страхът ти от бъдещата разправа с вас!!! И ние така като в украйна скоро първо вас после и децата ви.

69

Мария до Ели

преди 10 години

Без пречина не кълна ,но ти дето ме иронизираш и подиграваш ,ако нямаш деца ,то нека никога да нямаш ,а ако имаш да исъхнат като костилки.

68

Анонимен

преди 10 години

Миглена ангелова работи за статуквотоНяма да излезем от дома си БългарияВие ще излезете в гробове!!!