328

Анонимен

преди 9 години

Картофаджията от с.Банкя фалира държавата!Зароби ни с 4 млрд.лв.нови заеми,изхарчи 4,5 млрд.лв.от фиска, окраде 1,5 млрд.лв.от НЗОК, смачка 130 хиляди фирми,увеличи безработните с още 450 хиляди,лиши ни от еврофондове,не спира да ни срами пред Европа с простотията си.Няма как след него държавата да бъде изправена за по малко от 15-20 г.

327

оставка

преди 9 години

Имаме няколко вида предателиНа квадрат, на кубНаправо цяла купчинаДа ги изметем вече

326

предатели на куб

преди 9 години

Властта не бива да е самоцелБорисов се отказа да управлява ,щом започнаха масовите гладни бунтове, после не пое управлението на всяка цена,като видя че няма да има експерти за кабинетАма на Станишев и Орешарски не им пука да стоят на власт,независимо ,че хората протестират и независиво,че ,,експертите,, им са некадърни. Местан крепи властта ,защото може да управлява без да се интересува от мнението на българския народАтака изпълни нарежданията на Путин

325

Анонимен

преди 9 години

,,Борисов: За управляващите властта на всяка цена е изключително важна!''---------------------------------------А за бай Борисов властта хич не е важна! Буйното пърхане тези дни подхранено от изборния резултат показа колко много му е набрало на горкия без да е номер 1, без да го снимат постоянно и гъделичкат самочувствието му.Как ли е изтраял цяла годинка низвергнат?! На 25.05 нарцисизма бе обилно реанимиран.Съсел Станишев ще емигрира в Брюксел, а То ще се мотае тука.

324

Анонимен

преди 9 години

baba kak go gledase toio EGNeec zema ta re4e velikoto: seko *** da si znae gazetoi seko gaze da si znae pradniatatva spored 83 godisnata mi baba Sladurana e tva deto e na snimkata

323

Анонимен

преди 9 години

Троловете на Моника Хохегер много се озориха. Кутевата шайка не е само на виагра, май. Определено е подвластна и на наркотиците. Ами тук има само едни и същи обиди, бе. Злобата ви не е достатъчна. Многото пари не означават много акъл, явно е. Не разбраха управляващите, че Борисов и ГЕРБ са незаобиколим фактор в държавата. Всички останали се раздирате от страх и противоречия, но сте единни в желанието си да опазите натрупаните милиони. Дойде времето за истинската разплата, затова сте така стръвни

322

Анонимен

преди 9 години

Като видят Борисов да говори,всички *** се насочват към най-важната си бойна задача от Моника Хохегер.Кутевата шайка се хвърля в бой последен и предизвестен.Безсилието им в тази ситуация ги прави толкова злобни.Нищо ново.Незащитимите каузи винаги губят,независимо от манипулациите.И преврат да направи БСП,пак ще изгуби.Вече никой не й вярва.Разколебани и уплашени са и "роднините".Какво ще се случи с крадците-милионере, най-облагодетелствани от корупцията? ГЕРБ идва, за да ги накаже. Бумеранг.

321

Анонимен

преди 9 години

Какво национално съгласие с БСП,бе тролчета от шайката на Кутев.Ами че социалистите с манипулациите на ДС разрушиха и разграбиха държавата.Те създадоха корупцията,унищожиха здравеопазването и образованието,за да няма кой да им оспорва властта.Болни,бедни и необразовани хора или се лумпенизират,или се продават за пари и то малко.Алчните и конформистите ги купува Бареков за много,за да крепят безвремието и да сме си в блатото.Борисов ги ужасява,защото казва истината,а хората му вярват и го искат.

320

Анонимен

преди 9 години

Толкова много простащина в коментарите само от платените *** на Моника Хохегер може да има.Безсилен е и спинаджията Кутев.Доган си разпределя порциите,а Светлин Йовчев и днес е в ролята на Кашпировски.Щедрата Мая ви е дала повечко виагра.Реваншизъм и омраза не стигат,но вие се роите.След края на Сидеров,идва още по-безхаберния Бареков.Не легитимирайте хора,дето ни загробват в свое име.Правотата на Борисов ви стресира.Видовден е и няма да свърши този път.Измамниците от БСП ще бъдат съдени.

319

Анонимен

преди 9 години

Срещу Вас крещи Бареков,ограден от доста купени хора с име в обществото.Можещите морални хора в България Ви вярват и подкрепят,но без решителна политика в посока наказване на корумпираните милионери няма как да се мине.БСП 25 години води България за носа,в името на личните интереси на групата крадливи милионери и заедно с Доган разпределят порциите,като се разплащат подобаващо към всички,правещи им услуги.Това са хора без достойнство.Греховете им са големи.Без справедливост не може да мине.

318

Анонимен

преди 9 години

БСП никога не са изпускали властта,г-н Борисов.През годините на фасадния преход те винаги управляваха със съдружници задкулисно и ги награждаваха за разрухата и разграбването като ги превръщаха в милионери.Те са огромна група в обществото ни,но в никакъв случай не са повече от нормалните хора,а те са тотално разочаровани от корупцията и ненаказуемостта на обогатилите се управляващи.Времето е разделно.Коалицията скоро ще падне,но искаме решителен ГЕРБ,който ще ги накаже по закон,въпреки ДС в съда

317

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 9 години

Боко Тиквата първи трябва да влезе в затвора !!!! Той, царя и създаденото от Луканов СДС са най-големите лъжци и лицемери, предали довериото на милиони хора !!!

316

ЯНЧО

преди 9 години

КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ ЗА НЕЩО ИЗОБЩО БЕ , БЕЗХАБЕРНИК ,БЪЛГАРСКИ ? Я СЕ ПОКРИВАЙ ТАМ И СИ ПРАВИ ПАС ДОКАТО ЦВЕТАНОВ НЕ ТЕ ПОВИКА В СЪДА И ДА МУ ИЗЛЕЖИШ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ЗАТВОРА ! ДЕМАГОГ-БЕЗХАБЕРНИК,МНОГО ЛОША КОМБИНАЦИЯ ! НЕ ЗНАМ КАК МОГАТ ДА Я КОМЕНТИРАТ РАЗНИ ВРАЧКИ .

315

анонимен377

преди 9 години

кое е по правилно да мина да те взема или да взема че да те мина

314

анонимен

преди 9 години

проба... прав си г-н борисов .цветанов беше много толерантен когато беше министар,ти го каза преди време. кой избра цацаров, защо подценихте ситуацията и играете пинк-понк.

313

виждате

преди 9 години

ли верния слуга на луцифер,добър слуга на масони,илюминати и всички дяволски изчадия,че 600 х.души гласуваха за теб не са българския народ,пак ли само теб да слушаме,само теб да гледаме и сега се строи метро и сега се строят магистрали,ама теб те няма да ти гледаме простащините,ане ми говори за време разделно и нац.съгласие-с теб и с тия 600 х.НИКОГА -да съм в съгласие с теб значи да съм същия *** и наглец като теб ,а станишев най-после направо да напусне страната,айде отивай в европа

312

SS

преди 9 години

този мутрьо ще направи добре, ако престане да ни занимава с безумните си брътвежи

311

учител

преди 9 години

Странно! Много бързо тази статия бе извадена от новините. Защо ли. Много просто. Изказването беше много глупаво. Сгатията също. Троловете отново взеха думата. Те са само 1 или двама. Те са ***.

310

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** отново разчита на това че ще ни раздели на лош и по-малко лош матрьял!

309

ППЛ

преди 9 години

ЗАЩО САМО ТОВА БЕЗУМИЕ ОТ БАНКЯ НЕ РАЗБРА , ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА КОНСТИТУЦИЯ, ЗАКОНИ . ТОЗИ САМОДОВОЛЕН *** ДА НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЦАЧЕВА Е ВЕЧНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, А ТОЙ НАЧЕЛО В БАЩИНИЯТА БЪЛГАРИЯ. СЛЕД КАТО БЯХА 2 000 000, ПОСЛЕ 1 100 000, СЕГА ГО ПОДКРЕПИХА 640 000 ГЛАСУВАЛИ. ТОВА Е ОЧАКВАНА ТЕНДЕНЦИЯ И АКО БЯХМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА , С ЕВРОСКЕПТИЧНИ НАСТРОЕНИЯ , ЗА ТОЗИ *** ЩЯХА ДА СА 100 000