51

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

/краят/...черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.

50

JJJJ

преди 10 години

Аз мисля, че младежът е спечели абсолютно честно. Знаете ли в провинцията какво е мнението на младите хора от БСП за ръководството на партията? Така че хората целенасочено си избраха младия човек, това трябва да даде някакъв сигнал на вмирисаните и прогнили управници на тази партия.

49

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

/продължение/...идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа към личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбваното население е демотивирано да работи за благото на обществото, а започва да търси други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черн

48

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 10 години

Нормалният път е гражданите на богатата държава чрез данъците си да обезпечават социалната дейност на държавата и по този начин да създават условия за просперитет на цялото общество. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за

47

Анонимен

преди 10 години

Браво, Момчи! Изборът ти е правилен, защото всички наистина те предпочитаме!

46

7

преди 10 години

Другари от БСП ,какъвто си го направихте ,такъв си го вкарахте.МЛАД и ТВЪРД.РАДВАЙТЕ МУ СЕ.

45

Анонимен

преди 10 години

Да живее премъдрата Мая Манолова! Ура другари!

44

Анонимен

преди 10 години

Ако Момчил е Любимец 15 то Сатанишев е Загубил 11.

43

Анонимен

преди 10 години

Не, Сатанишев е умен, но е умен за себе си, а не и за народа. Просто трябва да направи крачката към Брюксел (втори е в листата) и да остави партията на Нинова, та белким тя бие Боко Тиквата, Сатанишев има вече 11 поредни загуби и търпението ни се изчерпа... тоя излезе голям кутсуз!

42

симпатизант

преди 10 години

ДОКТОРЕ, ЗАЩО ?

41

Анонимен

преди 10 години

На тази възраст навремето Т. Живков надали е издал и два реда, за Ленин не съм сигурен. Какво ли ще сътвори в бъдеще, може би монография на тема "Що е троянски кон и има ли почва в ЕП" ?

40

Анонимен

преди 10 години

Сега Сатанишев няма да стане доктор и ще си остане *** гей!ХАХАХАХАХА!

39

Анонимен

преди 10 години

Абе и калинка да е, важното, че има късмет! Напред към Брюксел момко и ако те изнудват и заплашват се прехвърли към партията на Фараж и им *би мамата, долу ЕС! Да живее Евразийският Съюз!

38

Анонимен

преди 10 години

Достена, по- добре изоставена, отколкото недолюбена! Ако ме направите и мен доктор, винаги ще си напълно задоволена. За еврата- сори, ама Момчил ще бие яко капата в Брюксел, Бог да го благослови!

37

ined

преди 10 години

Не се самозалъгвай Неков, не си нищо повече от 15-точкова калинка.

36

Анонимен

преди 10 години

*** си режат ОПАШКАТА щото са гущери, при БСП е обратно, трябва да се реже откъм ГЛАВАТА и мъничко откъм Г*ЗА и ще се оправи международното положение!)))

35

Анонимен

преди 10 години

Престанете с това кой и защо е гласувал за него. Имаше избори и резултати от тях са такива, дали ни харесва или не, дали се съмняваме или не, това няма никакво значение. Изборите са си избори и волята на избирателите не се коментира. Това е като изпит (вярвам, че повечето от нас са се явявали на такива) каквото си направил - направил, ама че си сбъркал или бързал, или не разбрал, пишат ти оценката и никой не те пита какво си мислел и какво си направил. Приемете това като знак на Съдбата.

34

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ САМО КАК ИЗМЕСТИ СТАНИШЕВ!АКО МАЯ прави И СЕМЕЙНИЯ КОДЕКС ,ЩЕ ГО ИЗМЕСТИ И ПРИ МОНИКА.

33

млад, но вече е член

преди 10 години

Маладец, браво! Прецака дъртите червени апаратчици. Другарки и другари, каква достойна бодра СМЯНА расте в червените редици.

32

Анонимен

преди 10 години

Ми кво да каже Янаки, нали и той е от гейзерите с червени прашки, пфу! Янаки и тебе не те искаме, да си го знаеш! С Вигенин сте за Джемини, а не за БСП!)))