196

Idealist

преди 10 години

От днес светът вече не същия. Еднополюсния свят с доминацията на САЩ е в историята. Остава да се извади на бял свят Златната Рубла. Когато се пътува през Русия и грубо проследиш на къде отиват влаковете и с какво са натоварени и ако си завършил поне гимназия лесно ще разбереш на къде е икономическата активност на Русия! Да го питам сега Плевнелиев от къде ще ни докара газ. Изтърва и комисионната от Шеврон, заминаха си слава Богу. Хубав ден за света!

195

Анонимен

преди 10 години

Русия не я мислете. Това е държава, която дори да се постави в пълна изолация, пак ще е добре. Да му мислим ние и еврогейовете.

194

Анонимен

преди 10 години

Вижте в Гугъл снимки на "Moscow International Business Center" и тогава говорете за "изостаналата" Русия. :)

193

Bulgatani

преди 10 години

Забравете за "старата" Русия! Вижте, какво прави НОВА Русия! Тя върви само напред по пътя си. САЩ не се нуждаят от приятели, те се нуждаят само сателити. Русия никога няма да бъде сателит на САЩ! Ако Европа (ЕС) иска да бъде сателит на САЩ- хайде, това е нейният избор. Но не Русия!

192

работещ

преди 10 години

До Така си е и Анонимен:И какво работите в Русия за 3400 евро или за 2-3000 долара? Май пак ни разказвате цветните си сънища. Или пък, да не би да перете парички или да раздавате подкупи, на такива като Герхард Шрьодер, например, ама на балканско ниво? И колко е средната преживаемост (възръстта, на която се гътват или изчезват) на агенти като вас?Или, може би не сте си хили хапчетата, отново?

191

Така си е

преди 10 години

До Анонимен> "В Русия никой не иска да ходи"...Коя е държавата с най-голям брой имигранти в света(след държавата на имигрантите САЩ, разбира се)? Познай от три пъти? С тая пропаганда стил "Работническо дело" няма как да знаеш, че в Москва заплатите са по 2-3 хиляди долара!Вземам чисто 3400 евро. В Москва. През последните 8 години. Не съм на държавна служба. Така че - прав си.

190

българин

преди 10 години

Чудно, халал да му е на *** "мечтата". Той си я "осъществи" баш по съветски - "фильм не шведский, а советский, и не "Баба отдалась солдатам", а "Судьба солдата"" или пък: "Хотели как лучше, а получилось как всегда (***)". Като ги гледкам тримата *** съветоидни юнаци, кеф ми става и естествено се сещам за ГЛАВНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ ПУТЛЕРОВИТЕ ПРОСТОТИИ - УКрайна НИКОГА НЯМА ДА Е В ТОЗИ "съюз", а БЕЗ Украйна ТОЙ Е НИЩО. Четох, че даже и Киргизстан не го искал.

189

Анонимен

преди 10 години

Браво !!!! Дано и България някога влезне в този съюз !!!

188

222

преди 10 години

Освен природни изкопаеми и земен газ, с какво друго ще търгуват?С високите си технологии където ги нямат или мощните си индустрии, ще направят поточна линия за русофилски червенотиквиници, за да се включите и вие в нея.

187

Анонимен

преди 10 години

България и без да я канят скоро ще се озове пред вратите на съюза защото там ни е мястото за просперитет....ДАНО ПО СКОРО СТАНЕ ТОВА.

186

Анонимен

преди 10 години

"В Русия никой не иска да ходи"...Коя е държавата с най-голям брой имигранти в света(след държавата на имигрантите САЩ, разбира се)? Познай от три пъти? С тая пропаганда стил "Работническо дело" няма как да знаеш, че в Москва заплатите са по 2-3 хиляди долара!

185

Анонимен

преди 10 години

Путин пак се изложи като кифладжия. Събрал две марионетки и ще прави съюз - ха ха ха.

184

Бънди

преди 10 години

Китай ще има много силни връзки със съюза, не ги мисли. Хората се развиват и се опитват да не са зависими от САЩ и Запада, а вие само злобеете, като *** свекърви.

183

Анонимен

преди 10 години

*** пак е преписала от опорните точки на господарите! "Никой не искал да се присъедини към Евр.Съюз"...елементарно,***, елементарно

182

до 228

преди 10 години

ЕАИС е в съюз с Китай чрез БРИКС и ШОС. Виж 224.

181

Анонимен

преди 10 години

Да правиш евразийски съюз без Китай е все едно да правиш европейски съюз без Германия.--------------------------------------------------------------Че то идеята му е да е контра на Китай, ако не разбираш на къде бият нещата.

180

Анонимен

преди 10 години

Бънди, очаквах подобен отговор, но не очаквах да се изнервиш толкова.Нищо, животът ти не е свършил, никога не е късно да попътуваш и ти малко, свят да видиш.

179

ДО ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

А колко има в Канада? Знаеш ли как строи магистрала на торф? Отговора е никак. Затуй преди за приказваш глупости вземи се образовай. Да ти дам жокер, ако построят магистрала преди зимата, то зимата като замръзне ще се разместят земните пластове и напрелет ще имат хармоника. Този проблем е решен хастично с влаковете, но не и с високо скоростни пътни отсечки.

178

Анонимен

преди 10 години

Да правиш евразийски съюз без Китай е все едно да правиш европейски съюз без Германия.

177

Анонимен

преди 10 години

Евразийския съюз е мътвороден и няма никакво бъдеще.