24

Х

преди 10 години

Следващото дело ще е,че Цветанов дишал.

23

Анонимен

преди 10 години

А с Костинброд какво стана? Още ли са по следите на колите с двойни дъна? Откриха ли ги най - накрая? Ако всичко е било кьорфишек няма ли да има обвинение за набеждаване срещу Мая и Бюрека? Всеки ли може да набеждава безнаказано в тази държава?Ми аз твърдя тогава, че Станишев е телефонен измамник и завлича бабите по селата. Смятам, редно е да се направи една прокурорска проверка срещу него.

22

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен: А ти какви доказателства искаш? Това не е справедливос, тове е прекратяване на дела срещу подкуп. И как си ги позволяват тези мастити адвокати най-малкото (от Австрия и не знам си къде)

21

Анонимен

преди 10 години

До 21Защото няма нищо нередно в тези неща, които изреди! Това е справедливост!Това, че ДС машината ви набива в главите глупости, на които се връзвате е ваш проблем. Отвсякъде личи че искат да смажат човека, който печели за 11 път избори срещу смешната БСП/БКП.

20

Винету

преди 10 години

Всичко ще завърши с оправдателни присъди и по трите дела, защото обвиненията са изсмукани от пръстите по заявка на мафията, която Цветанов се опита да притисне.

19

отверката

преди 10 години

Абе какво стана в онази експертиза от Англия дали може да се трие диск с отверка, Цацата нищо не казва, колко време я изготвят вече, една година ще стане, голяма експертиза трябва да е. Хайде, журналистите, задавайте неудобните въпроси на тарикатите като ГлаДния прокурор, много беше деен предизборно тогава, а напоследък се е покрил, не се чуе

18

Анонимен

преди 10 години

До Ников: Става дума за справедливост, нали за тове съда. Ами цецо мобила, ами шестте апартамента, ами Мишо Бирата. Нито един осъден. Аз не виждам справедливост, а ти?

17

Анонимен

преди 10 години

"Прокуратурата иска 3 г. условно за Цветанов за 6-те "Не"-та"1.Да2.Да3.Да4.Да5.Да6.Да

16

Анонимен

преди 10 години

Поръчковите дела, винаги завършват с голям срам за прокуратурата.

15

Анонимен

преди 10 години

А с гражданинът Бисеров какво се случва?

14

Анонимен

преди 10 години

И на това дело прокуратурата ще стане смешна. Шопара да излезе след това да се обяснява, нали беше много надъхан нещо....Още чкаме и делото за подслушванията, за Радо-отвертката, за Авиоотряда, за престъпленията на Борисов.....Колко още да чакаме?

13

www

преди 10 години

ДАМИ И ГОСПОДА ТУКА Е БЪЛГАРИЯ ТУК ЦАРУВА УСЛОВНАТА ПРИСЪДА.... ОСОБЕНО ЗА УПРАВЛЯВАЩИ..

12

Анонимен

преди 10 години

Как няма иска прокуратурата, та нали този човек смачка физиономията на жалката и смешна столетница не един или два пъти, а цели 11 пъти!

11

Анонимен

преди 10 години

Забелязахте ли какъв *** беше прокурорът на предното дело за 50 000, с изскубани веждички и мазен гейски гласец, явно Серж е активизирал гей - мафията в съдебната система за измислените дела срещу Цветанов. Няма да успеят да го осъдят за нищо и накрая ще ги осъди в Страсбург, а с обезщетението ще си купи още 3 апартамента. Не става само с ядене, цацаров, трябва и акъл.

10

Анонимен

преди 10 години

И след тази присъда най-интересното нещо ще бъде физиономията на продажния ни главен прокурор. Отвсякъде това е измислено дело. По едното го съдят, че подслушва, по другото, че не разрешава....Изобщо мазано...А това, че е написал не е след подписа на главния секретар на МВР и т.н...просто смехотворно. БКП и ДС лъснаха!

9

Ников

преди 10 години

От БСП отдавна за забелязали че Цветанов добре се справя с организацията на ГЕРБ за изборите и за това искаха той да бъде махнат от ГЕРБ и да го скарат с Борисов но нещо не им се отвори парашута.Злобарските игрички на педерастчето серж и крадливата моника отдавна са ясни на всички и се връщат като бумеранг към авторите.Няма съмнение , че Цветанов е най-амбициозния и успешен министър на МВР в съвременната ни история, точно затова червените мафиоти се опитват да го елеминират.

8

Айде бе?

преди 10 години

На подсъдимата скамейка трябва да седне поръчковия прокурор Цацаров.Точка!

7

АНТИМУТРА

преди 10 години

ТОВА Е ЛИЧНАТА СЛУГА НА МУТРАБУДА СЕЛСКАЯ!

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ВСИЧКИ ГИ ОНЕВИНЯВАТ НЕКА СЕ ВИДИ ВТОРА И ТРЕТА!!!

5

Анонимен

преди 10 години

аа виж ся на тая снимка е по симпатичен смачкай ги Цецо само Герб!