25

Анонимен

преди 10 години

Между Русия и Украйна се води война, което прави Южен Поток невъзможен проект.

24

Анонимен

преди 10 години

Предателите като Куюмждиев ще се скрият в миши дупки

23

Анонимен

преди 10 години

Абе вие *** можете ли да мислите изобщо, никой нямаше да е против южен паток, ако не променяха законидателството заради него, което е неизгодно и за нас. Да не говорим за другите далавери по проекта, които са изцяло в български ущърб като плащане на такси само при 100% запълнен капацитет, което никога няма да стане и тотално раздута цена, която ще връщаме 30 години.Политиците ни трябва да бъдат съдени за национално предателство.

22

Анонимен

преди 10 години

ЕК вече е предприела санкции срещу България заради южен поток който нарушава законите в общността. Всички лъжи които се тиражират от рубладжиите и платените медии за продължаващото строителство на газопровода не отговарят на истината.

21

Анонимен

преди 10 години

Южен поток никога няма да се строи, БСП се разпада и загива, рубладжиите емигрират в Крим

20

Анонимен

преди 10 години

Голямата новина, която услужливо се избягва в този сайт е, че Шеврон напуска България. :)

19

Анонимен

преди 10 години

Отказахме се от НАБУКО-проекта го взе миналата година Гърция сключвайкидоговор с азерите !!!!!Умувайте сега дали ТОЗИ ПРОЕКТ е ЕВРОПЕЙСКИ ИЛИ НЕ,а Турция точи зъбки ДА ГО ВЗЕМЕ и ДА ВИ ГО НАБИЕ ПОСЛЕ *** ДО КОЛЕСАРИТЕ!!!!Е,тогава няма да е зависимост,а ЧИСТО ....НЕ!!Отново чисто голи,по чорапки!!!!Всичките НЕЩАСТНИЦИ,ПРОСТАЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ КАК СЕ ОКАЗАХА И СЪБРАХА НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ЗА 25 ГОДИНИ???ОВЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ТЪПО БЪЛГАРСКО СТАДО ОВЦЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

18

Анонимен

преди 10 години

Беленския гьол и 20-метровата тръба на южен поток са паметници на крадливите ни политици.

17

st

преди 10 години

До Анонимен На миналогодишният икономически форум в Давос като член на аграрна компания си говорих със един от финансовите експерти в сектор аграрно-енергийно сътрудничество относно този южен поток,знаеш ли че дори и да се изгради БГ няма да получава реални дивиденти 20 години а също така при преноса на газ за бита ще има освен 3 държавни посредници още около 12 такива а както знаеш всеки посредник е такъв заради Пари така че не се надявай да ти се намали цената на газта или нещо подобно.

16

?

преди 10 години

Колко ли ЗАВИСИМ трябва да си ,за да напираш и да строиш ЮП,променяйки БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО да пасне на руснаците.Транзитните такси ще се плащат при 100 процента НАПЪЛНЕНИ ТРЪБИ,при Северен и сега е на 50 процента.Манипулации или лъжи, или що?

15

Анонимен

преди 10 години

Третополовите *** от реаниматорският блок искат оставка хахаха Абе третополови соросоидчета нали имате 100 хиляди гласа колкото 5 по големи села хахаха Не го ли разбирате, че сте *** за когото на никой не му пука или по друг начин казано малцинство соросидни *** :)))

14

st

преди 10 години

До Анонимен Все тази грамотност или политика вие от неграмотни хора и политици сте на Н място по всички показатели, дори храните в магазините ви се класират в дъното като продават не качествена храна за другото NO COMMENT.

13

st

преди 10 години

До Милер Не забравяй че винаги трябва да имаш опция, от къде да купуваш една и съща стока но предлагана от повече от един продавач иначе ставаш 100% зависим а тази зависимост не е в твоя полза.

12

Анонимен

преди 10 години

До 5 , st, не е въпрос на политика а е въпрос на грамотност.Какви са тези европейски правила които се нарушават. Толкова ли е трудно да не се нарушават, вместо да се философства. Хем искаме директно да получаваме газ, но не знаем или не можем да го направим. До кога?

11

Анонимен

преди 10 години

Експерти от европа идват да помагат на некадърните рубладжии

10

Анонимен

преди 10 години

Проекта Южен Поток е спрян, който твърди обратното е лъжец.

9

Милер

преди 10 години

50-60% от газа в Западна европа идва от северния шелф, англо-американо-скандинавски компаний... При ограничаване на доставките на газ от Русия, цената на газа ще се повиши, и съответно може да се увеличи и обема на доставяния от северния шелф газ.. Това е примитивната игра, избутване на рускатат конкуренция от западния пазар, и по-големи печалби за монополистите... А ние ако се откажеме сами от нашите интереси и ползи ще бъдем най-големите ***.

8

Анонимен

преди 10 години

Реално погледнато не ни трябва газопровод,след като няма ДЪРЖАВА,А ЕВРОПЕЙСКИ РЕЗЕРВАТ!Не ни трябват БЪЛГАРСКИ МАЙКИ С БЪЛГАРСКИ ДЕЦА-осигуриха ни ВНОС НА БЕЖАНЦИ,не ни трябват предприятия,фабрики,заводи,защото няма кой да работи ТУК-БЪЛГАРИНЪТ Е ВЕЧЕ РАБОТНИК В ЕС,не ни трябват производители на храни-ЕВРОПЕЙСКИТЕ *** КОЙ ЩЕ ГИ ЯДЕ, не ни трябва АЕЦ-в Румъния и Турция колкото щеш-ЩЕ ВНАСЯМЕ ТОК,,злато,мед,сребро,руди-ЗА ЧИЙ НИ СА,не ни трябват ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ-БАНКИ БОЛ,ДАВАТ КРЕДИТИ!***

7

st

преди 10 години

До Българин Потока е до Австрия и ако не си изиграеш картите тръбата няма да мине нито през БГ нито пък ще стигне до Австрия БГ е транзитна зона.

6

?!?!?

преди 10 години

Хората ще ти пращат експерти(той сигорно като чуе тази дума и си мисли,че ще пратят хора като "експертите" на Уринарски)а ти си седнал да обясняваш,че всичко било законно :D егати *** ВЕЕЕ ?!?!? ОСТАВКА червени чугунени глави !!!