11

Рали1

преди 10 години

На Спасовден имен ден имат Спас, Спасена, Спасимир, Спасимира, Спасияна, Спаска. Денят е празник на хлебари,сладкари и шофьори.Никога не обиждайте нечия националност и религиозни чувства. Всеки народ е дар Божи.Честито на празнуващите, богата реколта, здраве и повече вяра!

10

Sodom

преди 10 години

До Анонименмного християнски отговор е тва с обесването - определено не е като да пожелаеш нещо на съседа си, абе защо просто не го убиете pink floyd с камъни? ааа не - сетих се, изгаряне на клада, след разпъване на кръст? може би оргия със попове или тва е запазено само за малки момченца?

9

xlnt

преди 10 години

ауу - деня на зомбито исуф!

8

Анонимен

преди 10 години

До Pink FloydПознавах, един като тебе, същите приказки говореше, обеси се завалията. И ти ще се обесиш, не се притеснявай.

7

Pink Floyd

преди 10 години

До АнонименЗатова ли, глупчо, всяка изкуфяла баба и всеки неграмотен *** са вярващи, а хора като Дъглас Адамс, Айзъл Азимов, Артър Кларк, Алберт Айнщай, Уди Алън, Марк Твен, Джон Ленън, Ърнест Хемингуей и Франц Кафка са атеисти?

6

111

преди 10 години

До Pink Floyd- добро утро , няма нужда от съвети , всеки може да реши за себе си ,жалко за вашата душа

5

Killuminati

преди 10 години

Честит празник, братя и сестри в Христа.

4

Поп Грую

преди 10 години

"Те ти, булка, Спасов ден!"Хи-хи-хиик!

3

Шофьор

преди 10 години

Днес празнуват шофьорите-да няма автомобилни произшествия.

2

Анонимен

преди 10 години

Да не забравят да приберат пора!

1

Pink Floyd

преди 10 години

Прибирали душите на покойниците..., леле, каква мощна глупост.Религиите са нищо повече от едни суеверия. Узаконени, организирани и институциализирани суеверия. Психологически залъгалки, експлоатиращи хорските страхове, слабости, необразованост и склонност към предразсъдъци.Разумни и мислещи хора, бягайте далче от всякакви суеверия, включая всякакви религии.