86

Гого

преди 10 години

Защо на Ковачки му се разсрочват задълженията към НОИ, а на други в бизнеса се вадят изпълнителни листове, с какво е повече от хората? С финансовата подкрепа към БСП така партията се отблагодарява на него,я ги плати я не.

85

Безимен

преди 10 години

До Рали1Погледни ни черноморието - няма свободно място, няма къде да отида на плаж и да няма хотел в близост. И това там са български хотели. Така, че да мислим "по-добре нашите да крадат, а чуждите не" е точно в стил зародиш сицилианската мафия. Но октопода има дълги пипала!

84

Безимен

преди 10 години

До Рали1Тръгваш с рогата напред, приятел, няма смисъл от това. Не забравяй, че всеки един лев, който притежаваме, ти, аз, този и онзи - те са мръсни пари. Не виждам лошо да се инвестира, без значение дали в хазарт от подобни лица като този или в образование като частни университети от хора, които в съда са били само заради бракоразводни дела. Предпочитане има, но не и разделение. Инвестицията води до работни места, данъци и вдигане на икономиката. За апетитните парцели няма смисъл да говорим.

83

Човек

преди 10 години

БСП отдавна се е превърнала в ЕООД, там се интересуват от финансовите облаги и бизнес, отколкото какво му е на електората.Жалко че старците не го разбраха толкова години,че не пенсията ще ги храни, а това което печелят деца и внуци.За *** не ми се говори,за тях 20 лв. са пари не зависимо срещу какво, те не знаеха за какво се гласува, но знаеха 15

82

Спеца

преди 10 години

Аз просто не знам как това правителство ще продължи работата си при тази несигурност!

81

...

преди 10 години

Ей то като почне да вали и направо се наводнява! Много е радостно това, че тоя СерГея ще се махне ама и тия ПРОДАЖНИ от БАТАКА ще си идат от парламента!

80

Анонимен

преди 10 години

Ковашки да си плати парите които държи на държавата!41 милиона !!! Това е дълг трупан с години!

79

Кой-Той

преди 10 години

До Рали1СТАНИШЕВ ОСТАНА ИЗВЪН ЕП ЗАРАДИ ВОЛЯТА НА НАРОДА!Защо мислиш Сашо мошето му е представител и идва в момент когато е правителство на БСП

78

Кой-Той

преди 10 години

Поглед влажен и тъжен като на крава пред заколение,това ги чака и двамата смешници от карикатурата.

77

Анонимен

преди 10 години

Най добре дане гласуваш за никой бения ще си гладува такали иначе а партийци щесе налапат като ***

76

Рали1

преди 10 години

До Василев"Луксозни хотели,аквапарк и още куп чудеса трябва да изникнат до 3 г. край столицата. Те ще привличат най-вече любители на хазарта от цял свят"Стандарт от днес 29.05.2014 г."Стивън Ло беше осъден на 5 г.затвор в Макао заради даване на подкуп.Според властите бизнесменът от Хонконг се изръсил с 20 милиона долара под масата,за да спечели апетитен терен до летището.standartnewsЕто какви инвеститори идват,какви пари ще дойдат тук!Това ли е бъдещето на България,пералня за мръсни пари?!!!

75

Безимен

преди 10 години

До ВасилевПознавам доста хора с хубави доходи по времето на ГЕРБ, които не са за ГЕРБ и нямаха проблеми. Не за друго, просто не се движеха с охрана, не пръскаха пари по дискотеките и си живееха нормално като хора. Тия дето само се оплакват да притиснатия бизнес са все мафиотчета, дето са имали вземане-даване с Борисов преди време и си разчистват сметките. Ама нали народа е ***, седи и вярва.

74

Безимен

преди 10 години

До ВасилевДай ми пример с притискане на бизнес по времето на ГЕРБ на хора, които са били лоялни и честни към държавата. Защото всичките, за които съм чувал са все престъпници и хора, на които работите им не са чисти. И не виня ГЕРБ, всъщност. И аз може би, вместо да вкарам някого в затвора, бих му предложил сделка, която не може да откаже. Така сме полезни един на другиго.БСП притиска бизнеса косвено - държи държавата несигурно.

73

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевАбе Василев... *** българино! Вземи си двайсетте лева дте ти ги дават, за да клечиш във форумите и не умувай много, защото това твойто не е малък бизнес...объркал си се! Просто малък бизнес след 65 години комунизъм няма как да съществува!!!

72

Анонимен

преди 10 години

ТОВА СА СЛУГИНАЖА НА БАНДАТА НА ОУШЪН /ДОГАН /

71

Аслан

преди 10 години

Тръгнаха като аслани, върнаха се като *ани!

70

Безимен

преди 10 години

До ВасилевСъздават работни места? Ти шегуваш ли се? Ако ги създават близки до партията чужди бизнесмени - възможно е, да - те все пак имат гръб. Аз не съм наел никого от както са БСП на власт. Не защото не искам. Страх ме е.

69

Кой-Той

преди 10 години

СТАНИШЕВ ОСТАНА ИЗВЪН ЕП ЗАРАДИ ВОЛЯТА НА НАРОДА!

68

Геро

преди 10 години

Все що е комунист в Сибир и Белене! М*мка ви социалистическа...не ви стигна, че избивахте народа толкова десетилетия и в БГ останаха само послушковци и заблудени пенсионери, които ви крепят а с цялата си наглост продължавате да унищожавате малкото останало...Чий го крепите в България - махайте се в Русия и ме оставета да живея в гнилия капитализъм, който така и не достигнахме а продължаваме да сме в няква пост-комунистическа реалност!!!

67

анонимен

преди 10 години

Не гласувах.По голям политически *** никога не съм виждал на иабори.Борисов,Станишев,Бареков и сие....