37

Анонимен

преди 10 години

Добре говори момчето. Почтено е, не лъже. То на герберастите и синягите не може да им се угоди- те икономика за България не искат, само печалби гонят в своя изгода на гърба на народа. Затова поне по-тихо лайте!

36

Рали1

преди 10 години

До коментарите от 37- 41 , НФСБ Данчо Хаджиев - "Той посочи и друг наболял въпрос българската енергетика. Създава се българо-турско енергийно дружество за износ на български ток. Приходите от енергийния сектор са част от националната ни сигурност, а самото дружество се регистрира в Турция, каза Хаджиев и допълни: Как стратегически отрасъл се оставя така?" Януари 2014 г.

35

До20-Да наЮжен поток

преди 10 години

"Европейският съюз играе за Украйна", ама не точно. По-скоро за Америка,а Украйна би намазала.Голямо разочарование е този ЕС!Откровено отглежда и толерира фашисти (Украйна) и изведнъж на изборите - изненадани били от нац.вълната!Ако в кратки срокове не си коригира действията,така също и приоритетите - по-добре разпад! Такъв, Евросъюзът не ни е нужен! Да защитим националните си приоритети-те са общи за България.а който клати шапка на САЩ, да ходи там.

34

Анонимен

преди 10 години

И въпреки тежкото положение в БСП доказват, че преди всичко работят за държавата и оставят партията на заден план. Проблемите на държавата са по-важни от тези на БСП, това е похвално.

33

Анонимен

преди 10 години

Вот та вот, голям зор с този вот. Няма да мине, сядате си на задниците и си траете!

32

Анонимен

преди 10 години

Оставка заради? В какво се провали правителството, кое не върви? Държавата се стабилизира във всяко едно отношение!

31

Анонимен

преди 10 години

Жалките и некадърни герберуги само това знаят, оставки да искат и да се държат като диваци в парламента.

30

Анонимен

преди 10 години

Не може да искаш оставка, заради проблеми, които ти си предизвикал и не си успял да решиш, докато си бил на власт!

29

Анонимен

преди 10 години

Не трябва да се правят някакви особени драми от тези избори. Държавата продължава да се управлява от БСП, точка.

28

Анонимен

преди 10 години

Управляващите си вършат добре работата и това няма нищо общо с резултатите от изборите.

27

От ЮАР

преди 10 години

БОЛНИТЕ ПРАСЕТА да се ометат от парламента. Ако не щат, с една лопата да им се помогне. Аман от руски ***! Нагли некадърници! ОСТАВКА!

26

Рали1

преди 10 години

До Човек,Приватизацията на електроразпределителните дружества се случи в края на мандата на Сакскобурготски,същия който продаде и БТК.Предприятия,които касаят сигурността на държавата.След това и таксите за зелената енергия."Д.Добрев:Ние няколко пъти вече обяснихме защо скача цената на тока,8 % от тези 13 е добавката за зелена енергия."Ковачки-"Справка във фирмения регистър показва,че фигурира в над 180 различни фирми и дружества.Ковачки е в тесни бизнес и политически връзки с ДПС и А.Доган."

25

Кончита

преди 10 години

Тоя къдрав гей що не си пусне брада.

24

Анонимен

преди 10 години

ХОРАТА ТИ КАЗВАТ : НЕ СТАВА И *** ЗА ЗЕЛЕ ОТ ТЕБ ТОЙ СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ..... С КАКВО БЕ ГОЛ *** ? МОЖЕ БИ С ИЗТЕГЛЕНИТЕ ЗАЕМИ ОТ НЕК С КОИТО ПЛАЩАТЕ СЕГА ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ НА НЕК И ТЕЗИ ЗАЕМИ ПАК БЪЛГАРИТЕ СИРОМАСИ ГИ ПЛАЩАТ А ТИ НЯМА И ДА УСЕТИШ ,ЗАЩОТО ВИЙ КОМУНИСТИТЕ ПЪРВО СИ ВЗЕМАТЕ КОМИСИОННИТЕ И ТОГАВА ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ.....

23

Анонимен

преди 10 години

Този нали щеше да затваря мина Ораново? Какво стана? Изпълни ли си обещанието?

22

Човек

преди 10 години

До Рали1Как да стане, като са взели дебели комисионни и имат дълбоки интереси във ВЕЙ и т.н.

21

Анонимен

преди 10 години

До Да на Южен поток 20Пишеш пълни глупости! Какво попречи на Русия да врътне кранчето миналият път- НИЩО! И кой пострада най-силно - НИЕ! Южен поток какво решава -НИЩО! Можем да получаваме руски газ и през Турция, но ще ни излезе по-евтино!Пак същите зависимости изцяло от Русия!! 30 години България няма да получи и стотинка от газопровода, а след това я камилата....! Какво знаеш ти за договорът за Северен поток умнико? Дали е толкова дупедавски и в противоречие с европейското законодателство?

20

Социаглист

преди 10 години

КРАДЕМ въпреки атаките, гордее се Стойнев!

19

до 17

преди 10 години

"Южен поток никъв го няма,"Назад си с инфото, руската част от строежа започва през юни, а българската през юли.

18

Гого

преди 10 години

Наглост,мерзост и долна лъжа е това,че работите,вие само крадете и пълните партиините каси на БСП и ДПС, загробихте народа до девето коляно и оправихте живота на вашите деца и пра внуци.Оставка и марш в дупката на забравата.