41

Аз

преди 10 години

Очевидно е, че европейците не са в час, щом позволяват завръщането на фашизма- най-човеконенавистническата теория и практика! Европа, събуди се! Ако ли не- чака те погром!

40

До Don Claude

преди 10 години

"Явно 70 години са достатъчно време за хората да забравят...дали обаче и този път Русия ще дойде да освободи Европа... "--Русия не си мърда пръста за Новоросия, ти пък Европа. Хората там ги обстрелват с гаубици, избиват и никой не им помага. Полковник Стрелков който движи опълчението е оказва е свършил цялата работа в и Крим! Путин се възползва от това, прие всичкия кредит за добре свършена работа, глътна го и се оригна. Донбас и Луганск да ***.

39

Шапшал

преди 10 години

Пичага ! Гена си е ген !

38

zzz

преди 10 години

Ей не се научихте да превеждате от чужди езици, много гадно се чете тая статия

37

Анонимен

преди 10 години

Ciganskata rabota e dalaverka!!!Vseki pochna da se opravdava s *** ! Tova e noviq reglament na pechelene na glasove! Plashish horata s Zigani i vednaga dadenata partiq poluchava glasovete na izbiratelite i ot tam na tatak vsichko e lesno...

36

до 57

преди 10 години

До АнонименНай-тъжното приятел, е че това което казваш е на едно 90% истина, но в България никой няма да ти повярва, масово хората имат страхотно погрешни представи за Германия и немците, а-ла втората световна.

35

Анонимен

преди 10 години

Точно така е *** карабини и *** са на почит в Германия, даже много немци стават и те ***. Жените им спят с най-черните *** но най-много мразят българите и румънците... А тия националисти са само за парлама, и те целуват черни пи шки стига да им дадеш кеш... С две думи ви описвам положението...

34

Анонимен

преди 10 години

Трябва малко да обере мустака от двете страни само, и да му удари една черна къна и ще спечели сърцата на всички :)

33

Izmamvash

преди 10 години

До .a mnozinstvoto e ot plemeto han i te komandvat parada...

32

МАМКА ВИ

преди 10 години

комунистическа крадливомързеливотъпоъгълнапаразитна- край за вас!!!

31

аа

преди 10 години

по-малко процент от гласовете от партията за защита на животните. кво да говорим повече, требе си дигнат избирателната граница немците.

30

Анонимен

преди 10 години

Skivai go ti bolnoto mozache! Tiq dumi ne stavat i za 5 st, edna baba ili maika poluchava hiledi ewra na mesec , dori i da ne sa na rabota! A toq na snimkata, tragnal da se pravi na Angel hranitel!

29

.

преди 10 години

Китай е съвкупност от стотици племена и религии с дръпнати очи, Китай е подобен на европейския съюз, но в китайски вариант, но е много по шарен, там са всякакви религии и народи с дръпнати очи, там е трудно да се говори за национализъм

28

Анонимен

преди 10 години

това е немския шовинистичен клоун!

27

Откога говоря същото

преди 10 години

"Пари за мама (за увеличаване на пенсията й, с нейния 40 г. трудов стаж), а не за ***, които си изкарват годините трудов стаж за пенсия само или предимно като сбор от отпуски по майчинство!" Даже тук преди време пресметнахме, че ако не се наливаха социални помощи на здрави, млади и нежелаещи да работят в земеделието роми, пенсиите на всички български пенсионери могат да се увеличат с по около 100 лв.Но всичко това не ме прави фашист, а само човек, който настоява за справедливост.

26

.

преди 10 години

Фойгт ще иска признание и на национално ниво, но никой нъама да му го даде! В момента там на власт са и турците, от партията на социалистите, имат една дузина депутати, та даже и министър

25

Даола

преди 10 години

Маргинализирани на национално ниво неонацистите влизат в Европейския парламент.Страхотна перспектива за Европа. После Фойгт ще иска признание и на национално ниво.

24

.

преди 10 години

Проблемът в Украйна беше заради Крим, В Крим има залежи на газ и петрол за няколко трилиона долара, находищата са на англичаните и още са! На никой не му дреме за украйна и за донетск

23

gadjal

преди 10 години

Гледам снимката на Tulski и си чеша макарите .

22

Bayern_Ivan Ivanov

преди 10 години

До Tulskiaz moia adres s udovolstvie she ti go dam,ama nadali she saberesh etotinki da me posetish,pone da se probvash da mi go kajesh vav o4ite.ako me rezbirash po golemi BALGARINE.