264

СТИГА ПАМПЕРСИ

преди 10 години

Волята на народа не се диктува от 35% гласували на евроизборите.Доста хора не гласуват на евроизбори,тъй като ги определят за не толкова важни. Интересно е каква е волята на другите 65%.Разочарована съм от всички партии,тъй като виждам само боричкане за власт и никой не се интересува от проблемите на обикновения Човек.Писна ми вече от едни и същи политици.Време е на политическата сцена да се появят млади политици,с ново мислене и разбиране. Стига с тия стари памперси!!!!!!!!

263

Анонимен

преди 10 години

Да ви е честито новото БКП!

262

Анонимен

преди 10 години

това г-жа Меркел ли е на снимката, или г-н Барозу? С тая гримаса трудно се различава.

261

Анонимен

преди 10 години

смята, ама без келнера!

260

100% БЪЛГАРКА- Р

преди 10 години

СИГУРНО ХАМСТЕРА,***,ОТКАЧАЛНИКА БОЛЕН И ВСИЧКИ КОИТО ПИШЕТЕ ПРОТИВ ГЕРБ СТЕ СЕ НАРЕДИЛИ ПОД МАСАТА И СЕ КАРАТЕ КОЙ ПО-НАПРЕД ДА МУ ГО Д...ХА, ЗАТОВА СЕ КЕФИ-НЕ МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ ДРУГО ТАЗИ ГОТИНА ФИЗИОНОМИЯ.

259

Анонимен

преди 10 години

Доста изчетох от Вашите коментари и разбирам, че голяма част от Вас неразбират грам от нещата които говорят или просто са платени .... Колкото и да го обиждате Борисов, от 89г. насам никой не е направил повече от него, нека да го наричате *** и т.н. Като сте толкова умни защо не сте на неговото място, а хейтърчета?????

258

Фен

преди 10 години

Честита Грандиозна победа Господин Генерал!!!

257

rustam

преди 10 години

НА СНИМКАТА : ИДОЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ ВИШИСТКИ НА СРЕДНА ВЪЗРЪСТ

256

Анонимен

преди 10 години

Анонимна

255

Анонимен

преди 10 години

Боко не е лош ,ама хората му не са читави !единствено това ,че е много ама много *** и все го лъжат !

254

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

НАРОДЕ СПЕШНО СЕ ПОКАЙ.ПРЕДИ ТЕЗИ,"ПОЛИТИЧЕСКИ К*УРВИ",КОИТО НИ СЕ "ИЗРЕДУВАТ".ДА СА НИ "ЗАТРИЛИ ОКОНЧАТЕЛНО"!

253

1

преди 10 години

До Анонимен-326,прав си,на *** народ,*** водач му трябва,но много се съмнявам за бройката на дупетати те му,той да не е сбъркал нещо,изборите ще са през 2017год.до тогава,я камилата,я камиларя.

252

Shark

преди 10 години

До Канар. Да, а пък при Орешарски икономиката започна до процъфтява, безработицата почти изчезна, заплатите станаха двойни, моноплите бяха изгонени, а цените паднаха. И започна един щастлив живот...И поради това хората му искат оставката. Абеее... за наивници ли ни взимате бе коминистически тролчета, загубихте, разбрахте ли!!!

251

Анонимен

преди 10 години

30 % са далече далече от 50 %. Тиквата трябва да търси ДПС и *** и да отстъпи много, иначе няма как да е премиер.

250

виц на деня

преди 10 години

Цв.Цв. към Б.Б.-Имам две новини!-Давай добрата!-Спечелих ме изборите!-Давай лошата!-Ти не можеш да смяташ, не ти стигат за правителство, и не се напъвай, че мирише!

249

Прости сметки

преди 10 години

Винету можел да смята до 121? Ко, не :))А стига ве.....е :))

248

Виктор

преди 10 години

Хората не ходят да гласуват. За съжаление политиците - докараха нещата до там, че "политик" вече е *** дума и синоним на бандит, крадец, мутра. Но братя български граждани - сами сме си виновни. Ако си ги траем те ще ни яхат. Това е положението. Такава корупция като у нас няма и в Централно африканската република. Пък Нигерия изглежда направо като стожер на законността спрямо България. От 25 години чакам да видя осъден политик в България, но сигурно няма да доживея. Не искам да се махам, н

247

анонимен

преди 10 години

Пичове. Пада ви се.Сега ежедневно ще четете "бисерите" на този *** човек.Ами вместо да коментирате да, бяхте упражнили ОТРЦАТЕЛНИЯ си вот на избрите ,а? Или се хванахте на лафа НА СОЦИАЛОГИЧНАТА МИ АГЕНЦИЯ ,че при по ниска избирателна активност , ще спечели БСП , а при висока-ГЕРБ???Е , може, може простотия , ама да се хванете на такава.......

246

Анонимен

преди 10 години

Не е проблема в простаците, лошото е че народът изпростя.

245

Загадка

преди 10 години

Ухилил се е като .....