56

Грета

преди 10 години

до Proud AmericanАми и аз и сега си пътувам спокойно по света с българският си паспорт,но те съветвам на някои места в Азия,Африка(особено Северна Африка) и Южна Америка вместо американският си паспорт да използваш българският си.Повярвай ми!

55

Анонимен

преди 10 години

до 67 да вземаме всички по едно пушкало и да одим да трепем че да ги стигнем хамериканците и тяхната гено модифицирана пред фалит държава

54

АНОНИМНА

преди 10 години

Е НАЛИ ТРЪБИТЕ С ЦЯЛО ГЪРЛО , ЧЕ ТАКИВА НЕЩА СТАВАЛИ САМО В БЪЛГАРИЯ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ. АМИ СЕГА КАК Е?!ПАК ЛИ ОРЕШАРСКИ ИМ Е ВИНОВЕН?!ТАКА Е ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА Е ВИНОВЕН.

53

зико

преди 10 години

Че какво се учудвате на тази новина, то това там в страната с на най "голямата" демокрация е почти ежедневие.

52

Proud българин

преди 10 години

До Proud AmericanИ какво от това!?

51

диалектика

преди 10 години

До 64: Нужно е не само да се знае,но и да се разпространява знаенето по света,защото трябва да се следва светлия пример на най-голямата "демокрация" в Света,която се движи из цял свят с войските и банките си,за да внедрява демокрация и светлина в антидемократичните държави по света.Особено, в "изостанали" недемократични държави,като собствената ти страна.Или ти си забравил за стотиците НПО създадени и финансирани от "забележителния" гражданин на САЩ и света,Сорос.

50

реформатор

преди 10 години

Закриваййййййй....тая изкуствена държава

49

Celebrity Culture

преди 10 години

На предната страница на реномираното списание "Rolling Stone" се усмихва бостънският терорист Джохар Царнаев - идолът на малките момичета в САЩ. Още седмица след атентата на 15.04.2013, Джохар Царнаев вече има култов статус между тийнейджърките, обсебени от хибристофилия.

48

Анонимен

преди 10 години

До Анонимендо 63, че кому е нужно да знае за тия извращения и после света изтрещявал, като има кой да ги разпространява, и като има такива хора със слаба психика, и се мислят за супермени, това е срамно да се казва, а камо ли да се показва. После ела ми кажи, че са в час тия *** , а явно и ти си с лабилна психика щом ти е приятно да слушаш и гледаш за тези убийства, изнасилвания, и още ред неща да не вземеш някое пушкало, и да тръгнеш, и ти да се правиш на герой.

47

Анонимен

преди 10 години

Поне в запада като стане нещо хората не крият а при вас и на ден става това но всичко се крир

46

Вапцаров е виновен!

преди 10 години

Айде сега ***,дето ревяха,че се паднал писател комунест и -агресирал-техен дебилен слоган,децата,да кажат тия кой ги агресира там,дето млади и стари все се пуцат!

45

Анонимен

преди 10 години

най болната и изтрещяла нация на света е сащ ето го и поредния пример

44

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХАКАЖИ КОЛКО ПЛАТИ ЗА НЕГО И ПРОЦЕДУРАТА " АКО ЗНАЕШ ДЕ" ЗА ДА РАЗБЕРЕМЕ КОЛКО МНОГО ЛЪЖЕШ А ТОЗ КОИТО Е ВЗЕЛ САЩ ПАСПОРТ МОЖЕ САМО ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДА ГО ПОЛЗВА

43

Анонимен

преди 10 години

Това там си е правило, и нещо обичайно. Явно много изпсихясаха там.

42

ГМО храни и система

преди 10 години

Когато бившият американски посланик в България, неподражаемият Уорлик, убеждаваше българите, че трябва да разрешат ГМО организми и храни, даваше за пример САЩ: " Ето, американците ядат отдавна ГМО храни и нищо им няма." Дали?! Хора, на които не е разрешено да не са винаги "Fine", защото ще ги изхвърли системата, ако ги заподозрат, че не са във върхова кондиция, за да осигуряват максимална печалба или, не дай Боже, ако са неуспешни - лузъри, системата им насажда постоянно комплекси и изкрейзват.

41

Proud American

преди 10 години

Пишете каквото си искате, но аз ще се похваля.Вчера получих Американски паспорт. Вече съм бял човек и ще пътувам по света като бял човек.Щастлив и горд съм от себе си.

40

Анонимен

преди 10 години

Едните се трепят като каубои, другите измислили руската рулетка.А ние си имаме поговорка за покорната глава и сабята!

39

Анонимен

преди 10 години

*** то по смрадливи и нечистоплътни от американските кравари няма освен това ако ги видиш ще се оплашиш от идиотския им външен вид а за хигиена та им да не говориме просто са скарани с нея АРЕ У ЛЕВО АМЕРИКАНСКИ ГЕЙОВЕ

38

Мартин

преди 10 години

Масово убийство в САЩ, седем загинаха ......Седем души са ранени при стрелбата, станала късно снощи............ПОСЛЕДНО ?

37

Анонимен

преди 10 години

Анонимко, да те светна - не обичам Америка и не мразя България. Казвам нещата така, както ги виждам. Каква ми е ползата да съм жив в България, като гладувам? Като навсякъде около мен необразовани хора, хейтъри, намръщени същества? Няма нужда да ми отговаряш. Явно положението в нашата мила родина те задоволява.