156

MOSHE

преди 10 години

До Киро цитат----------Тогава излъганото рускоезичное население на Украйна много бързо ще разбере, че Русия го е преметнала: че никаква заплаха от фашизъм в Украйна няма и не е имало. Напротив, вместо националистическия фашизъм, който Русия приписва на Украйна, съществува много по-страшен имперски фашизъм, който съществува в Русия.

155

Киро

преди 10 години

Хората от югоизточна Украйна не искат и няма да приемат власт, която стреля по тях. Няма да приемат да бъде унижавани от неофашисткия Десен сектор. Имат право на самоопределение . Само *** могат да мислят, че хората от югоизтока на Украйна ще си мълчат и търпят заблудените националисти от западна Украйна.

154

Анонимен

преди 10 години

До G.G W.PВиж българската територия,а не дърцава е ционистко -еврейска *** .съвсем нормално е да има силна цензура ,ако говориш истината .Оруел го е казал в ,1984г.,

153

Анонимен

преди 10 години

До Брaнникабе вас не ви ли избиха след 1944 година за предателство?

152

Анонимен

преди 10 години

Правилно -предателите на Родината нямат човешки права.Имат само едно право куршум.

151

ПСПК

преди 10 години

ПП - допълнрение към пост 165 ...латвийска премиерка, полски министър, щатски сенатор, служители на президента на САЩ, Байдън, Кери, Бренъни още и още, съветват как да свалят лошия . президент, без да се намесват във вътрешните работи на У/М . Накрая скачащите спретват един преврат , т.е вземат временно властта по не съвсем легитимен начин и първият им закон е за забрана на руския/българския език.

150

ПСПК

преди 10 години

Ние, европейските българи, викаме най-силно Териториална цялост на Украйна/Македония! Руски/български сепаратисти и терористи пускат децата си пред танковете! Русия/България е агресор! А между другото синът на Джо Байдън става член на борда на директорите на най-голяма нефтена компания на Украйна/Македония

149

ПСПК

преди 10 години

Руснаците/българите от източните/западните региони на Украйна/Македония не приемат метежа и се вдигат на бунт. Искат да запазят руския/българския си език и самосъзнание.Обявяват Донецка/Делчевска република. Временно управляващите в Киев/Скопие изпращат Десния сектор /македонски такъв, въоръжен с подарените от Бг танкове, на Антитерористична операция срещу украинските руснаци/македонските българи. Позастрелват някой и друг невъоръжен терорист от цивилното население. Цял САЩ и ЕС навиква Русия/България, че напада независима държава . Ние, европейските българи, викаме най-силно Териториална

148

ПСПК

преди 10 години

Украйна/Македония е исконна руска/българска земя. Преди време Сталин създава отделни държави/народи там. Но руснаците/българите продължават да смятат населението там за по-малкия брат. В един момент САЩ/Сърбия? решават, че ще е..ат мамата на Русия/България и инвестират 5млрд/? за насърчаване на анти руски/български настроения. Появяват се лозунгите кто не скача е москал/***. Слава Украине/Македония! Спретват един майдан/мегдан с искане Украйна/Македония да обърне гръб на Русия/България. На майдана/мегдана се изсипват де що има политици от САЩ и ЕС латвийска премиерка, полски минист

147

PImp C

преди 10 години

И двете империи САЩ и Русия гледат единствено и само себе си ,другите им са рая.Наивниците да вярват в каквото искат.....

146

Анонимен

преди 10 години

Украинците тъкмо се бяха навели да го духат на Запада, когато руснаците ги изненадаха изотзад. Сега те са в една доста неудобна колянно-лакътна поза, от която трудно се излиза. Остава им утехата, че трайно ще завладеят първата позиция по износ на *** и свежа плът в Европа в близките десетилетия. Има да ги клатят и от Запад, и от Изток, докато свят им се извие.Хак им е като хвърлят къчове на големия си батьо като разгонена магарица на петъчен пазар.

145

Брaнник

преди 10 години

Румене рускa кукло, лaй, ръмжи, но ще дойде и времето дa плaчеш!

144

моshe

преди 10 години

До rumen221 виж кои спаси европа----Съветските въздушни сили са получили 4,952 самолета Аерокобра и 2,410 изтребителя Кингкобра. Автора на статията привежда за пример три пъти героя на СССР Александер Покришкин, който се е бил с Аерокобра. От тежката авиация Съветска Русия получава 2,700 бомбардировача А-20 и 861 Боинг-25. Съветските танкови дивизии получават 7,056 танка, 8,218 зенитни оръдия, 131,600 картечници и друго въоръжение.

143

Слава Украина

преди 10 години

До G.G W.PКак е документирано? Какви са документите? Видео. снимки, коя е сградата? Или пак лъжите на ''Первий'' канал. Коя друга медия го е съобщила?

142

MOSHE

преди 10 години

До G.G W.P цитат---------Режимът на Янукович доведе икономиката на страната до банкрут и дефолт, разруши армията, корумпира вертикалата на властта, доведе до загуба на доверието към силовите органи. Украйна се оказа слаба като никога. Тя се надяваше ако не на протегната дружеска ръка, то поне на предпазлива ненамеса. Вместо това Украйна беше подло ударена в гърба от Русия.

141

G.G W.P

преди 10 години

Човек наистина трябва да съди медията ви. Току що ми изтрихте коменатра и защо? Защото някой ви каза каза истината и това е ,че сте се продали! Споменах за 3 случая в които десен сектор запалва общинска сграда и причаква който успее да се спаси с метални прътове и го доумъртвяват. Случай в който в Луганск десни военни групи изтриха от лицето на земята 2 полицейски управление и всички вътре защото полицаите са отказали да стрелят по протестиращи. Всичко това е документирано, защо не се говорu??

140

десен сектор

преди 10 години

ред законност чистота стандарт. не на *** и корупцията

139

Анонимен

преди 10 години

Ето ви Нато, ето ви ЕС.Много от нас спят и бърборят кото им дойде.Утре ще се случи и в България това и тези нещастници няма да помогнат с нищо.Изобщо за какво ни бяха тези прослувути съюзи,като най ощетени винаги сме ние.

138

Анонимен

преди 10 години

До Mехо! време е да се събудиш! бълнуваш!То нещата ако ставаха както ги описваш с говорене, то Кери да е разкъсал Русия вече няколко хиляди пъти!Делата променят историята, не празното ломотене!

137

rumen221

преди 10 години

До MСмятям, че ако:1. ЦРУ спре специалната си операция срещу ЕС в Украйна, тя ще стане Парламентарна Конфедерация Украйна2. Избиването от частната армия на ЦРУ на демократите в Украйна продължи, ще последва насрещна частна операция на ФСБ и югоизтока ще обяви независимост3. След 25 май левите и демократични сили в Европа щи имат превес над либералите-американофили и ЕС ще се върне към целите си:- Икономика 1- Валута 1 А пък САЩ ще духат супата