5

do 6

преди 10 години

За какво ходене става дума, не виждаш ли снимката. За какво ходене. ТУХЛА Е! Много ясно, че ще е здраво. И в България тухлените сгради са здрави. Каква злоба, какви 5 лева. Погледни снимката. ТОВА ОСНОВА ЛИ Е? Като строят здраво, да строят и с мисъл. И като си ходил в Сърбия, да не би да си им взимал проби от строителството. Къщата на снимката си казва всичко. Как може една ЦЯЛА КЪЩА да бъде пометена. Еми много просто! НЯМА ОСНОВА! За омраза ми говориш иначе. БАЛКАНСКА МУ РАБОТА! И ти в нея!

4

до 4

преди 10 години

Ходил ли си в Сърбия някога?Аз съм ходил доста пъти и мога да тикажа ,че дрънкаш глупости от злоба.

3

Елемаг

преди 10 години

Върнете обратно Босилеградско и западните покрайнини,да не ви сполети и невиждана зима!!Оня отгоре вижда!!!Ще ви остане ли време, да палите фитилите на македонските кратуни сега?

2

do 2

преди 10 години

Кое му е здравото? Не виждаш ли, че тази къща НЯМА ОСНОВА вкопана в земята! Другото е тухла. Познат материал. Просто сърбите и те като нас нямат инфраструктура. И те като нас нямат регулация на реките. Балканска му работа. Просто чакам да прелее Дунав и при нас, че да започнат да обясняват всички по постовете, как нямало виновни и че срещу природата нищо не можело да се направи. Жалка работа!

1

Анонимен

преди 10 години

Ужас! Господ да им помогне...