243

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен291Много си *** бе ! Сигурно искаш и Бойко да клеца жена ти

242

Анонимен

преди 10 години

Другарю Путин, вие съвсем ми объркахте понятията за фашизъм и хунта. Интересна фашистка хунта управлява в Киев, парламента работи, журналистите критикуват хунтата от първия до последния хунтаджия, народа протестира без да бъде спиран по никакъв начин, готвят се избори с пълна пара. Искам такава хунта да управлява и у нас, на мястото на "законното" правителство на Орешарски.

241

Анонимен

преди 10 години

CЕМЬЯ БЕЖЕНЦЕВ ИЗ КРАМАТОРСКА: "60-70% У НАС ЗА ТО, ЧТОБЫ ОСТАТЬСЯ В УКРАИНЕ. НО ОНИ МОЛЧАТ, ПОТОМУ ЧТО БОЯТСЯ"Страхуват се от *** на снимката.

240

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАИма още много да се излага,докато настигне ЕС,НАТО и САЩ,а и теб!

239

111

преди 10 години

Доколкото си спомням НАТО беше военен блок за колективна отбрана на редица страни от Европа и С.Америка. Интересно защо след като беше разтурен Варшавския договор НАТО продължи да съществува и се превърна от военно- отбранителен блок в политически инструмент. И си давам най- вероятния отговор, че НАТО ще продължи да съществува докато не бъде унищожен облика на източноевропейските държави, както и на Русия и не бъдат обсебени природните богатства, а народите унищожени чрез геноцид и бедност.

238

АНТИМУТРА

преди 10 години

*** НАЛИ ВЕЧЕ ГИ БЕШЕ ВЪРНАЛ!!!!! ТА ПАК ЛИ :DDDDDDТОЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА МУ ПАРТИЯТА ДАЛИ ИЗОБЩО ИМА НАКЪДЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТ ОШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

237

Герчо с тамбурата

преди 10 години

До Ясен 265. Прав си Ясене.НАТО трябваше не за два,аза един ден дамине през Русия,така какта по преди направиха; Тевтонците при Чутското езеро- за седмица;Шведите при Петербург-за 6 дена; Поляците при Полтава -за 5 дена;французите на Наполеон - за 3 есенни месеци; Германският Хитлер- за едно лято стигна до,, Владивасток.,,А НАТО,сигурен бях и аз като тебе за 2 дена сигурно руснаците щяха да маршируват в Париж,Берлин ,а инките щяха да разчистват на север за сеитба на картофи.

236

до 282

преди 10 години

Драги гербею, не твърдеше ли, че живееш в чужбина? Е какъв патриот си тогава, защо замърсяваш форума с глупавата си омраза? Не ти ли е ясно, че няма да промениш мнението на никого, нито моето, нито на приятелите ми, на Русия още повече. Просто писането ти тук е една постоянна лъжа.

235

Киро

преди 10 години

При тази мрачна демографска статистика, ще бъде поставено на картата оцеляването на България. Ще има апетити за територията ни. Кой ще ни помогне тогава? САЩ, Англия - не мисля. Това може да направи единствено Русия и тя ще го направи.

234

Анонимен

преди 10 години

*** патриота, който си напуска държавата без да се бори в нея!(руснака живеещ в САЩ, а американци живеещи в Русия няма)

233

Анонимен

преди 10 години

Евростат - 60 процента от българите живеят в мизерия, а 2 800 000 са обезщетенията, изплатени от НОИ през 2013 г. на заболели българи. Реалната демографска картина - топим се с 8 души на час. Това се дължи на демографския срив, смъртността и заминаването на младите хора в чужбина.Според данни на Центъра за демографска политика след 20 години българите ще бъдат около 5,9 милиона, което с почти 1 милион по-малко от днес. От тях българският етнос ще бъде 3,1 милиона души, ромите около 1,8 милиона, а българите от турски и друг етнос малко над 1 милион.

232

Анонимен

преди 10 години

Русия граничи с 18 държави с 16 по суша (12 в Европа и 4 в Азия) и с 2 по вода (със САЩ при Беринговия пролив и с Япония при Южнокурилския пролив). Общата дължина на държавните граници възлиза на 57 946 км[2]. Северната и източната ѝ граница представляват Северния ледовит (19 240 км) и Тихия океан (12 280 км). Има излаз на Каспийско море (920 км), Азовско море (672 км), Черно (430 км), Балтийско (135 км), вкл. Финския залив (540 км). Със 17 098 242 km2 Русия е най-голямата страна по територия в света, като покрива 1/8 от територията на Земята. Използва 9 часови зони.

231

Папа Вова

преди 10 години

Не е изтеглил войските,пак лъже,нормално за ***.

230

Анонимен

преди 10 години

Веднага ще ВИ отговоря защо руснаците, българите и много други емигрират на запад.Заради високия стандаРт, КОИТО СЕ ДЪЛЖИ НА ФАКТА ЧЕ ЗАПАДА ОГРАБВА ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ ОТ КОНГО ДО БЪЛГАРИЯ НЯМА ПОЩАДЕНА ДЪРЖАВА НА СВЕТА ОТ ЗАПАДНИТЕ ГРАБИТЕЛИ. КАТО ОГРАБИШ РЕСУРСИТЕ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО ОГРАБИШ ТРУДА НА 5 МИЛИАРДА, КАТО ИЗБИВАШ НАРЕД ХОРАТА КОИТО ТИ СЕ ОПЪЛЧВАТ ДУШИ ЕТО ТИ ГО ВИСОКИЯ СТАНДАРТ

229

Анонимен

преди 10 години

Ото фон Бисмарк Сключвайте договори с когото си искате, разгръщайте каквито си желаете войни, но никога не закачайте руснаците!/Историята е полезна не защото четем в нея миналото, а защото четем в нея бъдещето. Ж. Б. Сей/ ...

228

до 271

преди 10 години

Няма значение в коя страна живее руснака. Какво от това, че много руснаци се намират в САЩ? Руснаците са патриоти, обичат родината си където и да се намират. Това не е определящ показател за развитието на Русия. Перспективите за САЩ са мрачни, за Русия - светли.

227

Анонимен

преди 10 години

Русия е колос на глинени крака Наполеон, 19 векВ 1814г. руската армия влезе в Париж

226

Анонимен

преди 10 години

Ранее спецназом Украины получена немецкая гуманитарная помощь: современная военная форма. Как рассказывает немецкий военный представитель, данная униформа подчркивает традиции давнего сотрудничества между нашими государствами.Чуть позже желание помочь и последовать примеру северных соседей появилась у австрийских предпринимателей. Мы отправили пока что только первую партию. Для нас предоставлять такое количество высококачественных гробов не проблема

225

Киро

преди 10 години

На някои им се иска Русия да е слаба. Искането е едно, а реалностите са други. Русия от година на година става по-силна. Обективна тенденция - това е най-голямата страна на Земята и съответно суровините са на нейна територия. Зависимостта на света от Русия ще расте все повече и повече.

224

Анонимен

преди 10 години

Само искам да питам какво правят всичките тия руснаци в САЩ, щом като Русия е толкова напреднала, а САЩ са толкова изостанали? И защо няма също толкова американци в Русия? Хахахахах!Подигравам ви се на тъпотията!!!