34

pl

преди 10 години

До РадостинРадуков"Кой ще строЙ сгради , кой ще мие чиниЙ"Такива неграмотни *** като теб и за миячи на чиниИ не трябва да се взимат на работа!

33

Овен

преди 10 години

Цитат от една книга "Най-големите врагове на човечеството"- В която държава проникнат евреите и успеят да си направят ционистко правителство се превръща в интернационална клоака. В момента това се прави и в БГ. Социализма успя да запази българите и Източна Европа чиста, а също така да бъде естествен балансьор срещу фашизма, чиято расистка идеология е взета от Талмуда. Социализъм вече няма и на запад започнаха да възкресяват фашизма и либерализма, както през най-черните моменти от историята.

32

монархист

преди 10 години

Всичко е мода, няма да се учудя скоро да има и расистка партия ....много ще пожъне....както е тръгнало всичко е деградация..

31

Анонимен

преди 10 години

Ами BBC да отидат в някои български заведения в Лондон като Болярите или Арда и да питат старите български емигранти защо са наестроени срещу новите емигранти - поради същата причина, която и *** членуват в ксенофобски партии, всичко е за пари и облаги. Според старите емигранти, новите не трябва да ползват социални придобивки, за които те плащат данъци, защото едно време ги е нямало, не трябва да им дават помощи, курсове и други неща наготово, защото едно време ги е нямало и е било по-сложно.

30

Анонимен

преди 10 години

*** mazoxisti to po drug na4in 4ovek kak da gi nare4e

29

сандо

преди 10 години

волен ако почнат да го избират *** ще му е мноо гадно

28

Анонимен

преди 10 години

Хубаво ,с дислексия съм,а във Видин може ли да идеш да им помогнеш или ще им пратиш съболезнователна телеграма като ги залее?

27

С.С.С.Р

преди 10 години

"Крайнодясната партия с чернокожи и арабски поддръжници" - Че то други има ли ?

26

Анонимен

преди 10 години

Арабите и чернокожите са във всички силови структури на власта,армия,полиция,жандермерия,митница съдебната и изпълнителната власт,също спорта и културата,те са навсякъде.Както и жертвите които са дали по времето на двете световни войни не са малко..

25

Анонимен

преди 10 години

Да,държава,ама някой от вас ще иде ли да пълни човали със земна маса като доброволец за да не ги залее във Видин,а,родолюбците?

24

kings

преди 10 години

До ЦиникаВсичко, което правиш, е свързано с това да оцелееш и оставиш поколение евентуално...учиш, работиш и тн; айде сложи и това да се забавляваш. Семейство, племе, общност,държава- всичко е възникнало за по-лесно и по-сигурно оцеляване и развитие на следващите поколения. Кое точно теб те прави по-различен в това? Ако имаш деца, ще знаеш, че въпреки всичко на първо място са те, и след това са другите. Ако обичаш да правиш секс, честито, първични човече, един от нас си.

23

Циника

преди 10 години

39, "такива като тебе" са тези, които смятат, че е самодостатъчно да имаш инстинкти. Другите са хората, които се борят и контролират инстинктите си. Мъничко култура е нужна, за да се осъзнае, че цивилизацията е изградена благодарение на борбата, сблъсъка, преодоляването на инстинкта.Битката за преодоляване на природното отличава човека от животното и благодарение на това човекът е в постоянно изграждане на цивилизация...Това, за което говориш ти, е обръщане на посоката - вторично оскотяване!

22

Анонимен

преди 10 години

Taq e po zle i ot Volen aga!

21

Турчин

преди 10 години

Нищо лошо няма в това. Аз ще гласувам за Атака. Да живее България! Волен Сидеров Премиер!

20

kings

преди 10 години

До АнтисоросоидНе го приравнявам аз, политическите партии в Европа(и не само) го правят. Като се почне от наглият белокос клоун от нашата държавица, минем през Йобик и подобните им, та се стигне до Златни зори и Северни лиги...з

19

kings

преди 10 години

До ЦиникаБе не знам какви са "такива като мене", ама да говориш насмешливо за човешките инстинкти е все едно да плюеш на цялата наука, сътворена от човечеството.

18

Анонимен

преди 10 години

Vsichko e punta Mara, do kolkoto dase doberat do vlasta! Toi i Volen mnogo laeshe no nakraq kato vze malko vlast pochna dase ***, taka vi se pada gospoda rasisti!

17

:)

преди 10 години

Май и при тях цветнокожите обичат кебапчетата и леките финансови инжекции :)

16

Циника

преди 10 години

27, наистина съм ограничен. С най-голямо удоволствие се отграничавам от такива като теб. Благодаря ти, че услужливо ми помагаш - ти и такива като теб, да не престъпвам линията разграничаваща скота от човека. Хайде сега се върни в кошарката!

15

kings

преди 10 години

До АнтисоросоидНикъде няма интернационализъм. Просто е време национализмът е време да се занимава с по-сериозни неща, а не с фантазии за изгаряне на гетата, колкото и яко да звучи. А това, че влизат небели има своето обяснение-първо чисто тактически и второ-във Франция има печки които са n-то поколение вече. Те са до голяма степен навлезнали достатъчно във френската действителност. За добро или лошо, само така има шанс за политическо развитие на национализма