20

Анонимен

преди 10 години

AMI TO OT 1917 GODINA RUSIA SE UPRAVLQVA OT *** . A KOI IM DADE KOMUNISTI4ESKATA RELIGIA NA KOMUNISTITE . *** . KIBUCITE V IZMISLENATA DARJAVA IZRAEL KAKVO SA -- AMI TOVA SA TKZS ta I KOLHOZI . NQMA6TI NI6TO OB6TO S KOOPERATIVA KOITO SA6TESTVUVA I NA ZAPAD . KOOPERATIVA NA ZAPAD SE SAZDAVA NA PRINCIPA NA VZAIMOPOMO6TA , A KIBUCITE , TEKEZESETATA I KOLHOZITE SE SAZDAVAT S PISTOLET NA 4ELOTO . OGROMNA RAZLIKA

19

neo

преди 10 години

Тояга за юдеомасонската гмеж. Слава на Путин.....

18

belousrv

преди 10 години

До Леле че народГоворих днес с приятел от Донецк, той казва, че много момчета преминават на страна на опълчение със оръжие и кото остават от 300 човека 70-80 про-украински войници, казват, че няма да стреляме, само не ни връщайте на украинската территория, защото, ще ни чака требунал... А този десния сектор, просто безбожно избиват местни опълченци, националистите са като зомбирани сектанти, имат перде пред очите и искат да умират...

17

kim33

преди 10 години

До запознатЩо ?

16

kim33

преди 10 години

До РусофилТази хунта вече яде пердах такъв какъвто не е и сънувала . Ако Русия реши ще се вее Руското знаме в центъра на Киев след 2 часа! Когато Русия реши има GSM над украйна :)

15

kim33

преди 10 години

Срокът който им дадоха вчера беше до 24ч. на 16 май да се изтеглят всички украински сили от Донецка независима република! Явно не са се съобразили и сега сепаратистите от майдана ще бъдат порядъчно напляскани :)

14

Русофил

преди 10 години

Хунтата от Киев вече не може да разчита на армията, която не иска да се бие с мирното население. Осстанаха им само "Десен сектор", ама в пряка битка с руското опълчение не ги виждам - това не е няколоко хиляди въоръжини бойци да избиват невъоръжени командоси на Майдана. А знаем в Донбас колко ги обичат. Колкото и да се напъват ония триполовите отвъд океана, нещата за хунтаджиите излязоха от контрол, кой нормален човек сега ще гласува за тях?

13

запознат

преди 10 години

Тази статия е пълна лъжа и измислица

12

Анонимен

преди 10 години

Hristiyani sreshtu komunisti hristiyani

11

Леле че народ

преди 10 години

До Бойко не Борисов Статията е нарочно преиначена. И да са напуснали сградите,то това е за да работят нормално. Никакво отстпление няма,просто се разгръщат и са в настъпления. Статията иска да каже,че едва ли не Киев е на часове от победата,но истината е че силите им са деморализирани,не са плащали на наемниците и т.н.

10

Анонимен

преди 10 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯКога слагаме и тука колорадските бръмбари ?

9

Неуспял поляк

преди 10 години

Задава се голяма комедия.На хоризонта се вижда война между бивши руснаци и неуспели поляци и настоящи руснаци,с казашки калпаци.

8

Бойко не Борисов

преди 10 години

Пази боже сляпо да прогледа!Украинското МВР и нац.гвардия са две различни неща.От инфото не е ясно дали става въпрос за две акции или за една.а металурзите в Мариопул са друга бира.Там хунтаджиите на връх 9 май убиха милиционерите защото отказаха да стрелят по своите украински съграждани.Мир на прахът им!Завземането на обществени згради е конституционно действие защото от 5 дни имаме ДНР и ЛНР.И кой етози Карни от статията не става ясно.Да не е роднина на Вурст по травеститска линия?

7

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 10 години

Koйто се е заиграл с руснак добро не е видял. Питайте Наполеон и Хитлер.

6

Леле че народ

преди 10 години

И е забравено да се спомене,че 30 човека са накарали 300 да се предадат

5

Донецка република 2

преди 10 години

.....както спомена по-долу човека....СТАТИЯТА КЪРТИ.....аз съм изумен от таланата и начина на автора по които е описал събитията

4

млад червен бунак

преди 10 години

Ох кеф. Отивам да си прасна една злобарка, по повод успеха на моят идол другаря Факин.

3

Анонимен

преди 10 години

"сепаратистите в Източна Украйна, навлезли в казармата на спецчастите на украинското МВР. Последните не оказали съпротива, твърди журналистът от Франс прес.Няма признаци за сблъсъци, а украинските военни са напуснали базите в камиони."Това вече е класика в жанра.

2

Полет до USA

преди 10 години

Стягайте багажа Турчето и Яйцето:)

1

Киев

преди 10 години

Избийте ги, бе!