59

Съдбата ви

преди 10 години

Всички атеисти трябва да се примерат че Исляма ще е единствената господстваща религия.Просто защото вие не се възпроизвеждате. ще станете малцинство и ще се съобразявате са нашите правила.Египет вече е 80 милиона мюсулмани.Турция 76 милиона,Пакистан 180 милиона, Бангладеш 160 милиона, Индонезия 200 милиона.А вие колко сте 2-3 милиона бездетни.

58

23

преди 10 години

прости Турци това са някви болни мозъци надявам се обикновените Турци не подкрепят този вандалски акт!!!

57

Уикипедия

преди 10 години

Всеки може да прочете в Уикипедия какво очначават: Активно мероприятиеКлеветаЛъжаМистификацияПропагандаФалшификацияЧерен пиар

56

Анонимен

преди 10 години

"Ислями джихад" трябва да са били.

55

Анонимен

преди 10 години

До Анонименвсички са...ако вярваш каквато и да е религия на този свят е сигурно, че вече си измамен...църквата е бизнес институция създадена за контрол на масите...библията е пълна с истини но контекста е лъжа...исляма е създаден от католическата църква за контрол на дивите арабски племена но плана им се е провалил и всичко е преминало(налапали са повече отколкото трябва) във фанатизъм, пророка Мохамед е бил педофил и масов убиец.

54

от Уикипедия

преди 10 години

Пропагандата е вид послание, целящо да въздейства на мнението или поведението на хората във връзка с някаква кауза или позиция, която облагодетелства дадена група или личност. Често вместо безпристрастни и доказани факти, пропагандата може да представи съзнателно манипулирана информация с цел заблуда на обществото.

53

Анонимен

преди 10 години

Вече виждам Болния как крещи с кървясал, кокаинов поглед, въпреки, че 200% той стои зад това.

52

Психологa

преди 10 години

Психология на човека : кой ще избухне прав?

51

Тодор Живковите

преди 10 години

Не се спряха Тодор Живковите наследници да манипулират Държавата вече 50 години , нема край това явление

50

от Уикипедия

преди 10 години

В шпионажa или военното разузнаване, дезинформация е умишлено разпространяване на невярна информация, за да се заблудят враговете за заетата позиция или начина на действие. В областта на политиката, дезинформация е преднамерен опит да се отклони подкрепа на гласоподавателите към противника чрез разпространение на неверни твърдения и инсинуации въз основа на уязвимостта на опонентите

49

Агент Х

преди 10 години

Трябва да се внимава с такива новини. Да не забравяме, че така нареченият терористичен акт на гара Буново беше извършен от българската Държавна Сигурност с цел да се наклеветят турците в България. Това са тънки трикове на управляващите и са стари колкото света.

48

Анонимен

преди 10 години

То голям "удар" направили *** под-човеци бе :D Хакнали няква сайт дето никой нито е чувал нито виждал

47

********************

преди 10 години

На мен лично тази страница с това име надписано ми прилича на предизборен плакат за Изборите 2014

46

Кръстоносец онлайн

преди 10 години

Време е в отговор да хакнем сайта на Кончита Вурст!

45

Георги

преди 10 години

Аз не разбирам за какви джамии и права се настоява в християнска държава?! Турция ни е съседка, само няколко часа път ги дели от техния "рай". Като толкова държат на религията си, да си ходят там и да коленичат по цял ден! Някой да ги е вързал насила? Ако искаме, ще бутнем всички термитници! Територията си е наша, вярата си е наша, ще правим каквото си искаме! На кого са тръгнали да отмъщават? Дошли ми в къщата, че и права ще искат... Що за нахалство?!

44

Анонимен

преди 10 години

Ястреб добре бе ... какво правиш в България тогава бе пич ?????????????????? Защо сте такива лицемери *** и ислямистите като цяло.Защо не си седите в пустините?Защо искате да идвате в Европа и на Балканите ? Айде стойте си в пясъка и си почитайте дявола (защото исляма е религията на дявола).

43

FBI

преди 10 години

Нека ДАНС да проверат източника на web страницата , после да говорим , на български се нарича ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

42

Анонимен

преди 10 години

Мили, бъркаш пич, мълчанието на Патриаршията може да се тълкува само и единствено като липса на интерес и разбиране на събитията извън Светия Синод, освен ако не са свързани с лични приходи за митрополитите. И да им хакваш сайтовете, тези дядовци едва ли ще забележат...

41

Избори 2014

преди 10 години

Избори идват , Тодор Живковия МОДЕЛ работи безотказно

40

Ястреб ©

преди 10 години

Все повече и повече се убеждавам, че изчезването на българите е доказателство, че и Господ понякога прави грешки. Направил е господа грешка, създавайки това калпаво племе, но след време се е осъзнал каква голяма грешка е направил и вече я поправя. Бавно, но сигурно!