111

Анонимен

преди 10 години

Аман от всичколози.Мая си направи изборния кодекс,който уж бързо щеше да стане.Толкова го забави,че без малко да не бъде приет.Не че щеше да е загуба,де.Фелдфебелът си събра своите хора,изкомандва ги,покрещя срещу ГЕРБ,показа стотици тоалети.Като правиш манипулации и преврати,отплащат ти се подобаващо с пост и пари.И Бареков получи своето,но ТВ7 никой не гледа.Хората се отвратиха от него и новите мераклии за облажване.Всички сте аут.ГЕРБ и десните ни водят в Европа.Вие ще си получите заслуженото

110

Анонимен

преди 10 години

долни *** са тва комунистите еййй долни в червата са! Комунист националност няма ..колкото и да ви говори за националност не ги слушайте , лъжи ви !! Нищо не разбират от националност, любов, дружба, семейство, род ! Това са най некадърните хора на планетата земя ..това са хора от които нищо не става за това са станали членове на партията ...това всичките са АКТИВНИ АГЕНТИ НА ДС и до ден днешен!

109

Анонимен

преди 10 години

Костинбродските бюлетини бяха само 350 хиляди. На теория с тях е можело да се купят 350 хиляди гласа.Сега с изборния закон на Мая Манолова теоретично всички гласове могат да бъдат купени.

108

N

преди 10 години

Както измислихте че може да се гласува с кръгче,хиксче,ромбче и т.н. дори и картина да нарисуваме на бюлетината пак ще се приеме че е гласувано за БСП или ДПС,*** мръснасте смао когато изпукате тогава страната ще се оправи!

107

део

преди 10 години

Кукумявка.От теб се изльчва само злоба и негативизъм. Изчезни от политиката зада спреш да дразниш нормалните хора.Късаш нервите на всички .Всички от БСП и ДПС и Атака сте *** .Едно нещо не направихте за хората говорите глупости и лъжите без срам. Нагли кпадци .Бандити

106

Анонимен

преди 10 години

Трябваше да има мажоритарни избори за евродепутати.

105

анкета

преди 10 години

Че,гласувам за ГЕРБ(+) Нема за тех,а за нещо друго(-)

104

АНОНИМЕН

преди 10 години

До SEX- BABY - Да най красивата с мозък плосък като речен камък.

103

Анонимен

преди 10 години

Айде,Мая - осата пак си е взела виаграта преди за закрещи "компетентно".Тя цялата история с новия избирателен кодекс беше затова - да се пригодят нещата по начин такъв,че нищо добро да не се случи,особено пък някаква полезна промяна,която хората искат.Барикадирахте се в този парламент чрез полицията и цяла година само партийна агитация,заеми,хвалби и кражби.Царе сте на манипулациите и превратите,но този път ще видите каква изненада ще ви се случи на изборите.Бумерангът се завръща и ще отговаряте

102

Анонимен

преди 10 години

Напротив, преференциите бяха въведение от другарката манолова и тя обикаляше телевизиите и се хвалеше колко велико нещо е направила. Сега се оказа, че преференциите ще бъдат използвани за изборни манипулации.

101

Анонимен

преди 10 години

Аре кога ша сменат таа Фъндъкова че не мое се гледа таа физиономия на крокодил

100

ПЕТЪР

преди 10 години

ЧЕРВЕНАТА РУБЛАДЖИЙСКА ШАЙКА НИ ВОДИ КЪМ АЗИЯ

99

Анонимен

преди 10 години

Тези кръгчета с преференциите ги сложиха, заради граждански и други подобни организации. Да се угоди на тях, никоя партия няма сметка от тези преференции. Контролиран вот може да бъде скалъпен по всякакви др. начини. Колкото и да променят нещата, докато самия избирател не спре да си продава гласа няма как да се избегне това. Това е като с преписването в училище, някой да го е спрял, може само да се ограничи, по възможност в по-голяма степен.

98

Инициaтивен комитет

преди 10 години

Инициaтивен комитет издига Мая Манолова за Кмет на София

97

Анонимен

преди 10 години

Вратичките в изборния закон на манолова са оставени с умисъл и е нужно това престъпление да бъде наказано с цялата тежест на закона.

96

SEX- BABY

преди 10 години

Най-красивата в Парламента , а не като тая пръчка Фандикова ни цици ни дупе

95

Анонимен

преди 10 години

Вярно е, че това е изборен комикс направен да ни забавлява тези избори и да бъде отменен веднага след тях.

94

Hopa

преди 10 години

Поредното доказателство за това колко са *** Манолова & ко. Самовлюбени и самоубедени ***, които само като ги слуша как говорят е ясно, че нищо добро не може да ни очаква.

93

Анонимен

преди 10 години

Господа, ами ако супер "Образованият и Интелигентен, а също и Изключително Почтен Другар Дмитриевич Сатанишев, ПОЛИТИК по наследство замине на свободния трудов пазар в Западна Европа като какъв ще работи? Като Лекар, Инжинер, Икономист, Правист, Техник, Строител и да не изброявам повече . Дали би могъл този толкова кадърен и образован човек с професия неизвестна да си изкара парите по почтен начин там на запад, където хиляди българи се трудат почтенно и достойно?

92

Анонимен

преди 10 години

Мая Манолова вносителка на законопроекта Ванко 1 и новия изборен кодекс, който ще позволи невиждано купуване на гласове.