20

Колко

преди 10 години

Бързо се дават, даряват, "заемат", милиарди евро и долари просто ей така, защото геополитическите интереси го изискват ....

19

!

преди 10 години

До скоро бях за ЕС, но да хранят украйна и да ни карат ние да си храним ленивите и мързеливи ***.... и да не ги интересуват Българите как живеят и какви проблеми имат а да мислят за малцинствата ни .... може би трябва да се преориентираме и да ги изнудваме за каквото можем, като гърците!

18

Чиборатор

преди 10 години

Вчера Русия смаза САЩ с 6:1 на световното по хокей ... САЩ, НАТО и ЕС не признават този резултат и ще наложат нови икономически санкции на Русия във връзка с имперските амбиции на отбора им по хокей !!!

17

ОСТАП БЕНДЕР

преди 10 години

Утром деньги, вечером стулья

16

Анонимен

преди 10 години

В СИВ имахме промишлени отрасли и селско стопанство,после всичко се разпадна заради лакомията на другарите и убийствената конкуренция на Запада.Русия е непричом.

15

Братска русия

преди 10 години

До е баш си е така!!!--11;След пещерния комунизъм ,наложен ни от Русия няма оправия поне 100 г.

14

Анонимен

преди 10 години

Как се оправя държава,която е със споделен суверенитет с други мощни корпоративни държави,които ни командват във всеки детайл? Корпоративните западни банки не спазват анонимността на влоговете на руски бизнесмени,което е абсурдно за независими банки,норми не се спазват вече.

13

Руски освободител

преди 10 години

До чисто и просто лъжат--7 ;А на руските фашяги може ли да се вярва? Нали те нарушиха споразуменията подписани с Уктайна.Защо русия не спазва поетите ангажименти.

12

wasko

преди 10 години

До демократичен терорРазбира се. Фашистите сами си организираха убийствата за да ескалират напрежението и да направят преврата. Това вече го знае всяко хлапе, което не гледа американската пропаганда лееща се по всички медии. Ама кога хората в България ще се събудят от хипнозата на медиите, че да си оправим държавата ?

11

Анонимен

преди 10 години

Лошото е,че Русия не може да контролира олигарсите си.Запорирани са сметките само на тези,които не сътрудничат със Запада,другите най-вероятно ще се продадат.Според мен Путин не командва никого освен войските,иначе отдавна газа щеше да е спрян.Рублата е в спад от месеци.

10

Анонимен

преди 10 години

Барозу хич да не разчита на споразумение. Това което иска от него сега Владимир Владимирович е не разчети, а да си размърда тлъстия *** и ЕС да намери няколко милиарда да даде на Украйна да си плати дълговете на Русия. Без парите от 1 юни Русия спира кранчето за Украйна, украинците почват да крадат от транзитния газ за ЕС и започва газова криза в ЕС. Но има спасение - нашите брадъри от Шеврон идват в България и започват да копат и да произвеждат шистов газ и снабвяват Европа - оле!

9

ГОГА

преди 10 години

ТОЯ КИДЕРАС ЯИЦЕНЮК!ЗАСЛУЖАВА ГОЛЯМ БОИ ОТЗАД

8

Анонимен

преди 10 години

A Krim podaruk li e?

7

Анонимен

преди 10 години

България е членка на ЕС и плаща по-скъп газ от Украйна, но не получава газови помощи от ЕС.

6

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

От всичките санкции срещу русия най-много печелим ние българите. Защото САЩ и ЕС забраняват на руските сатрапи да стъпват на тяхна територия и вече *** като лавров няма да могат да идват у нас да дават инструкции на бсп/дпс/атака.

5

чисто и просто лъжат

преди 10 години

На пронатовската фашистка хунта в Киев не може да се вярва. Те подписаха досега много договори за примирие, и не изпълниха нито един от тях! Обещаха какво ли не, и не изпълниха нито едно обещание! Заедно със създателите на фашистка Украйна - ЕС, Нато и Сащ, те, чисто и просто лъжат!

4

с любезното съдейств

преди 10 години

Статията е написана с любезното съдействие на отдел "Лъжа и дезинформация" на Цру!

3

без пардон

преди 10 години

Европейският съюз и фашистка Украйна сключиха споразумение за подпомагане на възвръщането на фашизма в Европа. Планира се "Правый сектор" да плъзне от Киев към цяла Европа и да тероризира мирните граждани.

2

rumen221

преди 10 години

ХА-ХА-ХА Хънтър Байдън, син на американския вицепрезидент Джо Байдън, влезе в борда на директорите на най-голямата украинска частна газодобивна компанияБурисма Холдингс. съобщава УНИАН- Още ли има полу и пълни ***, които не разбират кой и защо подпали *** и избива украинският народ и леви и десниhttps://youtube/watch?v=Fs1BsfWMmpA&feature=youtu.be.

1

Нострадамус

преди 10 години

Ще се разберат и ще има мир!