52

ПСПК

преди 10 години

А бе, Сугарев, ти май не си гладувал здравословно 25 дни тази година. Я вземи си спретни една гладна стачка срещу "новите фашисти от руския фюрер Путин и неговата шайка кагебисти, олигарси и налудни пропагандадори на още по-налудния Евразийски проект." Ще има полза - за теб. :)

51

Анонимен

преди 10 години

Защо някой не напише "изберете България".Там накъдето отива европа ние вече сме били.

50

Анонимен

преди 10 години

Господин Сугарев, демокрацията е хубаво нещо, но истинската демокрация, която беше преди 25-30 години на запад, а не сегашната, която е чист фашизъм, визирам Украйна. Избиването на деца, бременни жени и мирни хора от талмудо-фашистката хунта в Киев, което се подкрепя от ЕС и САЩ демокрация ли е. Аз и моето семейство няма да гласуваме за такава демокрация, при която се избиват православни християни наши братя. ДОЛУ ЕС, САЩ И ТАЛМУДО-ФАШИЗМА!!!!! Русия ще смаже евроатлантическите психопати.

49

Анонимен

преди 10 години

Напъна на този блогър е жалък.Каква Европа ,каква Азия.....Хей ти ....жалък човече -та българите намаляваме всяка минута с десетки и сме уж в демократичен режим.И ти като политик,какво направи за България?Или ти беше кеф да си посланик за известно време в някаква азиатска страна,доколкото си спомняме....Демократи...оакахте смисълът на тази иначе хубава дума!България си е в Европа и стига сте втълпявали на целокупният български народ,какъв да му бъде изборът.

48

Анонимен

преди 10 години

Аз няма да гласувам!Съвсем осъзнато!До сега България е само донор на този извратен съюз.Българският народ не беше защитен по никакъв достоен начин от политиците и не мисля,че сегашните кандидати имат морал и душевни устои да го направят за в бъдеще-да защитават бъдещето и традициите блгарски.Единствената сила в която вярвам е силата на народа ни и вярата,че Бог ни пази.Омерзен съм от българските и световни политици в голяма степен.Бих воювал за България,но дано не ни се изпраща такова изпитание.

47

checho

преди 10 години

А защо ти г-н Сугарев отиде посланик в Азия,а не в Европа ? Защо на нас ни пробутваш някакви кухи идеи за Европейски ценности,а ти отиде в Азия ,където не направи нищо,поне да научат,че има на този свят България ? Предполагам че си разбрал,че все пак Азия и изобщо Изтока гледа на България като на някакъв потенциален партньор,докато за Запада сме бананова република.

46

ЧОВЕК

преди 10 години

ТИ СИ ЕДНО ЗЛЕ НЕОРИЕНТИРАНО ПЛАТЕНО ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ,ЕЙ ТАМ ЗА ТЕБ КОНЧИТА ВУРСТ ТИ ТРЯБВА С ТВОИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ...****АТА ТИ

45

Тинев

преди 10 години

Аз съм за: Достойно човешко съществуване. Аз съм за: Честност и искреност в постъпките ни.Аз съм за: Истината пак истината и само истината.Аз съм за: Човек с ГЛАВНО " Ч ".Не искам нито Азия нито САЩ. Искам България....България в която децата ми да отглеждат свои деца.Но!Но, колкото и противно да ми е: Хитлер не си довърши работата / както искате така ме разбирайте /.

44

Стоян

преди 10 години

Това, с изгарянето на европейското знаме, си беше абсолютен фарс. Станишев хич го няма нещо... Не му ли стана ясно, че той не е никакъв лидер!

43

БлоГ Бастард

преди 10 години

Арсен Люпен - крадецът - джентълмен. Краде идеите от соросоидчетата, но не постъпва джентълменски с читателите, ами им промива мозъците проамерикански. За да станат те прости като средният американец, който изплаща 50 годишна ипотека или живее под наем, мисли, че Букурещ е столица на София и се намират и двете някъде в Азия ли беше или Африка. А точно на тези, които разсъждават с главите си, нашите Едуин и Арсен - Какви имена само - ги наричат азиатци. Кривото огледало!

42

14/88

преди 10 години

Edwin SugarLev - Да не ти е това истинското име ? ЕВРЕЙСКА ЦИОНИСТКА *** Без пари бих те премахнал от генофонда на България

41

Анонимен

преди 10 години

До Киро 1 Бареков е ГМО, наредено му е да плюе всички и да обещава това което хората най-често си говорят!Тъй като Сидер-ага яко се компроментира, го прибират в запаса , а на негово место тапосват ***, той да лъже и маже, да събере от кол и от въже "читави" съпартийци, да вмъкне на следваящите парламентарни избори десетина мучовци в парламента и да помага и да осребрява услугите, както Волен.Той смело обещава, защото няма начин да осигури съществена група в парламента

40

Наш човек

преди 10 години

Асад не е сатрап - сатрапи са талибаните, които се бият срещу него, но щом в момента талибаните са съюзници на САЩ, то те са добрите. И наш Едуин Шугър се възмущава. Що не се възмути от най - големите сатрапи, които бомбардираха София, когато им издигнаха паметник? Що не се възмути, че избиваха мирното виетнамско население с *** и с отровата +Ейджънт ориндж", що не се въмути, че са избили стотици мирни хиляди японци в Хирошима и Нагасаки. Що не се възмути на 35 войни водили САЩ след ВСВ?

39

минаващ

преди 10 години

Голяма част от народа навремето избра европейския път. Още по-голяма част сега ще гласува за по-достойна Европа, а не това, което за срам, видяха очите ни. Ще гласувам за Европа на достойните хора, с изчистено от фашизъм лице. Идеята и задачите на Европа трябва да се преформулират и изчистят, ако този съюз държи да съществува. Иначе - РАЗПАД! Това следва.

38

Анонимен

преди 10 години

До анонименБВП на Русия е колкото БВП на щата Калифорния !

37

Българин

преди 10 години

Поредния клиент на психиатрията е тоя Едвинчо, все му се привиждат заговори на световния комунизъм. Помня негови рецитации в 65 аудитория на СУ - от тях ми опротивя туркофилията му. Соросоидчетата го правят за пари, Едвин от патология! Тоя задно с Пасито, Пръмовицата - Куневица - Кукувица, Плевньо и Кристалина са най - големите българифоби. Онези са обаче яко платени и си им личи!

36

Анонимен

преди 10 години

До neni4a 18Ами, недей гласува, може пък вместо в Сибир, да докреташ до Анадола, ако не ти, поне децата ти !

35

Анонимен

преди 10 години

По време на демокрацията стандартът на живот спадна драматично за повечето българи.Измираме.Децата ни напускат България.Циганизираме се.Няма да гласувам.На мен този Брюксел и ЕС не ми харесват.Не ми харесват и политиците ,които искат да гласувам за тях .Нито един.За мен политическата класа е най-мерзката част от обществото ни.

34

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко беше на страната на Русия против немците и австрийците-сега ои Одрин щеше да е в България ,и Македония,и да имаш излаз на Бяло море-ама на ви цар немец български ***.

33

Анонимен

преди 10 години

Сугарев,Сугарев-Асад не е предател,на своя народ-като теб,Михайловите Костов Доганчик Кунева и прочие-които унищужихте Българската промишленист ,Селско стопанство,Армията и социалните придобивки на гражданите под диктат на вражески ционистки сили от САЩ.И в Чехия е демокрация,но чешките заводи още работят , у нас е унищужение.